ankettasksever wrote:jasmin333 wrote:ankettasksever wrote:hesabımdan 50$ çektim 48$ payonere 1 saat 40 dk da geldi. böyle devam ederse öyle 5/6 gün beklemeye son artık.
bir 45$ ım daha var tamamlamayı bekliyorum. tabloda karşısında cashout ibaresi açık. clixsenseden bir farkı da bu. manuel tercih olmadığından diğer ödeme yöntemlerini otomatik olarak sistem görüyor. bu sebeple açık.
50$ ı çektiğimde clixsensede Transaction History bölümünde completed olarak yazardı. şimdi para payoner hesabıma geçmiş olmasına rağmen şu an hala Withdrawal kaydı gözüküyor. bazı ince farklılıklar bunlar.
2 defa çekim yaptım 1 saat arayla 2 çekimde hemen payoonerime geldi 20 usd payooner de kalacak herzaman 48 dolar üstünü tamamlamak için
5 6 gün beklemeden 1 saatte hemen gelmesi harika olmuş
şu an payonerde 96$ mı var.![]()
payoneerde para bırakmak mantıklı gerçekten ama 20 fazla değil mi.
genel konuya yazdım 52$ alt limit geri gelsin diye. add to pending cashout olayına da gerek kalmadı 1 saatte hesaba geçiyor ücret. bu yönde de talepte bulunacaktım vaz geçtim. sistem dizaynı olarak da imkanı yok sanırım.
52$ olayı da gelirse her şey daha güzel olacak.
evet 96 usd cektim 160 dolar var. senin yazdıgını onaylar yaparlarsa süper olur.
payoonerde herzaman param kalır hiç bişey olmuyor ve çokta işe yarıyor.
başka sitelerden de aktarım yapıyorum bu şekilde 1 aylıgım baya iyi bi ücret olmuş oluyor.