Posts | 94 |
Member Since | 7 Oct 2018 |
Last Visit | Today |
Likes Given | 55 |
Likes Received | 19/16 |
sedadir88 wrote:gfbtayfa wrote:ilk ikisini hiç duymadım dedim bensedadir88 wrote:480,069,735 Completed 28 Dec 2018 07:05 EST 25m 37s YourSurveys 14495722 $0.63(Mapfre)
İlk ikisine biraz tanıdık dedim. Mapfre ve axe için de çok tanıdık dedim attı. Siz nasıl aldınız ?
Nur1483 wrote:deepcrypto wrote:Branded Research (Project #8729143) $1.6700 anket geldi, girişte toplama çıkarma tarzı test sorusu sordu doğru cevaplamama rağmen hatalı cevap verdiniz dedi, çok ilginç başka bu durumu yaşayan var mı ?
cevabı 3 olacaktı. belki yanlışlıkla başka seçeneği işaretlemişsindir
deepcrypto wrote:Nur1483 wrote:deepcrypto wrote:Branded Research (Project #8729143) $1.6700 anket geldi, girişte toplama çıkarma tarzı test sorusu sordu doğru cevaplamama rağmen hatalı cevap verdiniz dedi, çok ilginç başka bu durumu yaşayan var mı ?
Cevabı herkese göre değişken gelir bu tarz anketler daha önce çok çözdüm ben böyle anket, sanırım size birinin 4 misketi var birini kaybetti kaç misket kalır sorusu ile gelmiş, o tabiki 3 olur, ama bana gelen girişte 20 + 2 = 22 , doğru cevabı seçin dedi, bende doğru olanı seçmeme rağmen hatalı dedi, umarım peanutlabs ta hiç olmadık yere engel yediğimiz gibi doğru cevap vermemize rağmen buralardan da engel koymazlar, sanki bilerek yapıyorlar bu haksızlıkları gibi gleliyor bana , bakalım yakında çıkar kokusu.
sems-i wrote:deepcrypto wrote:Nur1483 wrote:deepcrypto wrote:Branded Research (Project #8729143) $1.6700 anket geldi, girişte toplama çıkarma tarzı test sorusu sordu doğru cevaplamama rağmen hatalı cevap verdiniz dedi, çok ilginç başka bu durumu yaşayan var mı ?
Cevabı herkese göre değişken gelir bu tarz anketler daha önce çok çözdüm ben böyle anket, sanırım size birinin 4 misketi var birini kaybetti kaç misket kalır sorusu ile gelmiş, o tabiki 3 olur, ama bana gelen girişte 20 + 2 = 22 , doğru cevabı seçin dedi, bende doğru olanı seçmeme rağmen hatalı dedi, umarım peanutlabs ta hiç olmadık yere engel yediğimiz gibi doğru cevap vermemize rağmen buralardan da engel koymazlar, sanki bilerek yapıyorlar bu haksızlıkları gibi gleliyor bana , bakalım yakında çıkar kokusu.
aynen ,değişkenlik gösteriyor bana gelen soruda renkler vardı.cevap bej rengi