fsurvey long 0,79$(ispanyolca yemek anketi daha önce davetle de gelmişti şimdiki pending e attı)
DAVETlemi geldi bunlar, yoksa router mı var
router ikiside
Nerede bu routerler herkeste mevcut mu
kingnash47 wrote:star_30 wrote:kingnash47 wrote:star_30 wrote:ssi surveys 0.38$(ne anketi unuttum genel fikirlerimizi soruyor)
fsurvey long 0,79$(ispanyolca yemek anketi daha önce davetle de gelmişti şimdiki pending e attı)
DAVETlemi geldi bunlar, yoksa router mı var
router ikiside
Nerede bu routerler herkeste mevcut mu
Posts | 2,461 |
Member Since | 17 Dec 2018 |
Last Visit | 14 Jan 2021 |
Likes Given | 3,839 |
Likes Received | 2,319/1,389 |
XekinoX wrote:Artik anketler bile ispanyolca geliyor. Sitenin eski hali bile bundan daha iyiydi. Su icerdeki tutari nir kurtarsam...
Yapacaginiz isi seveyim!
Hattusas wrote:XekinoX wrote:Artik anketler bile ispanyolca geliyor. Sitenin eski hali bile bundan daha iyiydi. Su icerdeki tutari nir kurtarsam...
Yapacaginiz isi seveyim!
Yabancı dille de anket gelmesini birçoğumuz istedi. Bunun nesi kötü ki? Bize normalde gelmeyecek olan anketlerin gelmesini ve daha çok kazanmamızı sağlıyor. Anket soruları dehşet bir dil yoğunluğuna sahip değil ve translate ile %90 anlayabiliyorsunuz. Onlar da gelmezse Türkçe anket gelmediği zamanlar beklemek zorunda kalıyoruz.
XekinoX wrote:Hattusas wrote:XekinoX wrote:Artik anketler bile ispanyolca geliyor. Sitenin eski hali bile bundan daha iyiydi. Su icerdeki tutari nir kurtarsam...
Yapacaginiz isi seveyim!
Yabancı dille de anket gelmesini birçoğumuz istedi. Bunun nesi kötü ki? Bize normalde gelmeyecek olan anketlerin gelmesini ve daha çok kazanmamızı sağlıyor. Anket soruları dehşet bir dil yoğunluğuna sahip değil ve translate ile %90 anlayabiliyorsunuz. Onlar da gelmezse Türkçe anket gelmediği zamanlar beklemek zorunda kalıyoruz.
İngilizce gönderse yine problem değil. Türkçe anketleri yaptırmıyor ki yabancı dilde olanları ödesin. Bugün bir anketin yarısında attı (ki istediği verileri aldı fazlasıyla) Çeviri eklentisini ben de kullanıyorum ama dediğim gibi Türkçe olanları halledemedik ki yabancı dilde olanları da yapalım. Ayrıca ücretini ödemedikten sonra çince de olsa pek bir şey farketmiyor. Yapıp ücretini alanları tebrik ederim.
"Size süprizimiz var, bekleyin" dediklerinde ben, sitenin problemlerini çözüp, anket sisteminde düzenlemeler yhapacaklar sanmıştım. Sitenin bu hali eskisinden bile kötü.
Posts | 264 |
Member Since | 19 Aug 2019 |
Last Visit | 7 Sep 2021 |
Likes Given | 342 |
Likes Received | 201/134 |