easysurveys pendig kısmını kontrol etmekte fayda var. bazen yaptıklarımıza ücret ödemiyor ama şu an baktım 3 eylül de yaptığım bir tanesini sonradan pendige atmış olduğunu gördüm. tarih bayağı geç olsa da yeter ki alacağımız olsun bekleriz.

Onayladım bakalım gönderecekler mi?
Bana Hollanda'dan -ürün deneyimi amacıyla- meşrubat göndermişlerdi.
Ben tam emin olamadım Sağlıklı veAktif Yaşam Topluluğu'ndan mı geldiğine. Size ne için göndermişlerdi?
Bu maili alıpta ödeme bekleyen arkadaşların dikkatine. Bugün ödeme maili aldım fakat mail spam klasörüne düşmüştü
,spam klasörlerinizi kontrol edin.
Posts | 2,461 |
Member Since | 17 Dec 2018 |
Last Visit | 14 Jan 2021 |
Likes Given | 3,839 |
Likes Received | 2,319/1,389 |
ankettasksever wrote:2019-09-03 10:00:02 Medium 2019-11-01 10:00:02
easysurveys pendig kısmını kontrol etmekte fayda var. bazen yaptıklarımıza ücret ödemiyor ama şu an baktım 3 eylül de yaptığım bir tanesini sonradan pendige atmış olduğunu gördüm. tarih bayağı geç olsa da yeter ki alacağımız olsun bekleriz.![]()
Swerdlov wrote:-En çok buraya bakıldığı için buradan sorayım-
Offertoro'ya vpncowboy diye bir uygulama gelmiş. 1.06 ücreti var. Çok güven veren bir uygulama gibi gelmedi açıkçası. Siz ne düşünüyorsunuz, indirip deneyen var mı? Ayrıca ödülü almak için 3 gün trial kullanmanızı istiyor, trial hesabı açarken herhangi bir satın alma taahhüdünde bulunuluyor mu? Hepsinden önemlisi parası geliyor mu
kk1907 wrote:Swerdlov wrote:-En çok buraya bakıldığı için buradan sorayım-
Offertoro'ya vpncowboy diye bir uygulama gelmiş. 1.06 ücreti var. Çok güven veren bir uygulama gibi gelmedi açıkçası. Siz ne düşünüyorsunuz, indirip deneyen var mı? Ayrıca ödülü almak için 3 gün trial kullanmanızı istiyor, trial hesabı açarken herhangi bir satın alma taahhüdünde bulunuluyor mu? Hepsinden önemlisi parası geliyor mu
Eğer yaparsanız aboneliği iptal etmeyi unutmayın sakın. 3 gün trial bittikten sonra 1300 tl ücret çekileceği yazıyor.
Swerdlov wrote:kk1907 wrote:Swerdlov wrote:-En çok buraya bakıldığı için buradan sorayım-
Eğer yaparsanız aboneliği iptal etmeyi unutmayın sakın. 3 gün trial bittikten sonra 1300 tl ücret çekileceği yazıyor.
teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. aboneliği iptal edebiliyor muyuz peki? bir de ücreti ödedi mi?
filizdemir wrote:2-3 hafta önce bir anket gelmişti. Sonunda da Sağlıklı Ve Aktif Yaşam Topluluğu'nun tanıtımı vardı. Merak edip üye oldum. Birkaç dakikalık 2-3 anket yaptım. Bugün bir mail gelmiş.
filizdemir wrote:filizdemir wrote:2-3 hafta önce bir anket gelmişti. Sonunda da Sağlıklı Ve Aktif Yaşam Topluluğu'nun tanıtımı vardı. Merak edip üye oldum. Birkaç dakikalık 2-3 anket yaptım. Bugün bir mail gelmiş.
Göndermişler. www.amazon.com.tr 'den siparişi de verdim. Çok mutluyum. Artık her hafta gönderdikleri anketleri doldururum. Zaten kısa oluyor. Haftalık 6 DOLAR az para değil.
Posts | 2,461 |
Likes Given | 3,839 |
Posts | 2,461 |
Likes Given | 3,839 |
ankettasksever wrote:filizdemir wrote:filizdemir wrote:2-3 hafta önce bir anket gelmişti. Sonunda da Sağlıklı Ve Aktif Yaşam Topluluğu'nun tanıtımı vardı. Merak edip üye oldum. Birkaç dakikalık 2-3 anket yaptım. Bugün bir mail gelmiş.
Göndermişler. www.amazon.com.tr 'den siparişi de verdim. Çok mutluyum. Artık her hafta gönderdikleri anketleri doldururum. Zaten kısa oluyor. Haftalık 6 DOLAR az para değil.
illaki tamamlanan anket sonrası mı üye olmak lazım. bende üye olmak istiyorum nereden üye olunuyor.