aylinalsac75 wrote:Telekomünikasyon anketinde mesleği ne desem atıyor, yapabilen var mı
bitirmeye çok yakın attı salak şey. Ticket attım ücret yatırması şart
aylinalsac75 wrote:Telekomünikasyon anketinde mesleği ne desem atıyor, yapabilen var mı
Swerdlov wrote:Arkadaşlar bu sonuna gelip anketten atmalar 2 gündür tavan yaptı. Teorim şu. Ayın 5'i geldi. Kira ve maaş günü ya, sistemi devralan beceriksizler plazanın kirasını denkleştirdi ama maaşlar yetişmedi. Son 'set ettikleri' toplantıda "Hindistan'dakilere yamuk yapsak onlara anketleri 5 $'dan gönderiyoruz, üstüne yatarsak büyük isyan çıkar. Türkiye'de benzer anketi 56 cent gösterip 7 cent yatırıyoruz, onların parasını çarpsak da çok umursamazlar" diye konuşup 10 kişiden birine para ödeyelim demiş olabilirler.
sems-i wrote:Swerdlov wrote:Arkadaşlar bu sonuna gelip anketten atmalar 2 gündür tavan yaptı. Teorim şu. Ayın 5'i geldi. Kira ve maaş günü ya, sistemi devralan beceriksizler plazanın kirasını denkleştirdi ama maaşlar yetişmedi. Son 'set ettikleri' toplantıda "Hindistan'dakilere yamuk yapsak onlara anketleri 5 $'dan gönderiyoruz, üstüne yatarsak büyük isyan çıkar. Türkiye'de benzer anketi 56 cent gösterip 7 cent yatırıyoruz, onların parasını çarpsak da çok umursamazlar" diye konuşup 10 kişiden birine para ödeyelim demiş olabilirler.
benimde teorim hintliler çok yalakalık yapiyor ,devamlı teşekkürler-iltifatlar ediyorlar genel sayfada
Sirius_ wrote:sems-i wrote:Swerdlov wrote:Arkadaşlar bu sonuna gelip anketten atmalar 2 gündür tavan yaptı. Teorim şu. Ayın 5'i geldi. Kira ve maaş günü ya, sistemi devralan beceriksizler plazanın kirasını denkleştirdi ama maaşlar yetişmedi. Son 'set ettikleri' toplantıda "Hindistan'dakilere yamuk yapsak onlara anketleri 5 $'dan gönderiyoruz, üstüne yatarsak büyük isyan çıkar. Türkiye'de benzer anketi 56 cent gösterip 7 cent yatırıyoruz, onların parasını çarpsak da çok umursamazlar" diye konuşup 10 kişiden birine para ödeyelim demiş olabilirler.
benimde teorim hintliler çok yalakalık yapiyor ,devamlı teşekkürler-iltifatlar ediyorlar genel sayfada
Duruma öyle duygusal yaklaşakcaklarını sanmam . Hint sevgileri sömürge zeminini hazırlamak için olabiler
Posts | 2,461 |
Member Since | 17 Dec 2018 |
Last Visit | 14 Jan 2021 |
Likes Given | 3,839 |
Likes Received | 2,319/1,389 |
Swerdlov wrote:MarcusPocious wrote:814,460,749 Completed 9 September 2019 02:38:39 PST 7m OpinionWorld Router $0.58
İş yeri-normal yaşam, giyim kuşam tercihleri anketi
Peanuttan 44 cente yaptım aynı anketi
Posts | 2,461 |
Member Since | 17 Dec 2018 |
Last Visit | 14 Jan 2021 |
Likes Given | 3,839 |
Likes Received | 2,319/1,389 |
filizdemir wrote:Bana Hollanda'dan -ürün deneyimi amacıyla- meşrubat göndermişlerdi.2-3 hafta önce bir anket gelmişti. Sonunda da Sağlıklı Ve Aktif Yaşam Topluluğu'nun tanıtımı vardı. Merak edip üye oldum. Birkaç dakikalık 2-3 anket yaptım. Bugün bir mail gelmiş.
Onayladım bakalım gönderecekler mi?