musti0148 wrote:Koskoca ağustos ayında ysense ile sadece 17,31 $ kazanabilmişim. Ne anket geliyor , ne task geliyor level atlamak için... Bu iş nasıl olacak bilmiyorum. Kaybettiğim zamana yazık gibi hissetmeye başladım artık.
Onu kazanmayanda var
Grçmişi temizlemeden önce yoktu.
Hattusas wrote:Gerek düzen yerine oturana kadar gerekse de genel forumdaki isyanımıza cevap verilene kadar ve şu an öyle yüksek ücretli yapmaya değecek anket - task gelmedikçe yapmamaya karar verdim. Sadece foruma giriyorum takılmak ve gündemi takip etmek amacıyla.
mzanka wrote:
Her gün saatlerimi geçirdiğim siteye artık haftada birkaç gün bakıyorum ve toplamı yarım saat ya vardır ya yoktur o sürenin. Bize uygun ödeme yöntemi gelene kadar bu böyle. Gelen gideni öyle bir arattı ki ancak bu kadar olur. 1 ay oldu ve hala bir ödeme yönteme yok. Profesyonellik bu değil, böyle sayfa yönetilmez, üzgünüm Y sense ekibi
naklov86 wrote:mzanka wrote:
Her gün saatlerimi geçirdiğim siteye artık haftada birkaç gün bakıyorum ve toplamı yarım saat ya vardır ya yoktur o sürenin. Bize uygun ödeme yöntemi gelene kadar bu böyle. Gelen gideni öyle bir arattı ki ancak bu kadar olur. 1 ay oldu ve hala bir ödeme yönteme yok. Profesyonellik bu değil, böyle sayfa yönetilmez, üzgünüm Y sense ekibi
forumda admin'in söylediğine göre payoneer ile anlaşmalar tamamlanmış, son ayarlamalar yapılıyormuş. en erken tarih olarak 5 eylül'ü vermiş. benim tahminime göre 15 eylül'e kadar gelir görünür payoneer seçeneği. inşallah yanıltmazlar.
Posts | 2,461 |
Member Since | 17 Dec 2018 |
Last Visit | 14 Jan 2021 |
Likes Given | 3,839 |
Likes Received | 2,319/1,389 |
Posts | 2,461 |
Member Since | 17 Dec 2018 |
Last Visit | 14 Jan 2021 |
Likes Given | 3,839 |
Likes Received | 2,319/1,389 |