Cdagli wrote:
Bana gönderdiler. Geçen gün de 14 lira gönderdiler. Normalde ben de inanmazdım ama hesabımda görünce ödeme yaptıklarını kanıtladılar benim açımdan. Üstelik 1 anket için 20 lira gibi rakamlar çok iyi bence. Keşke burada da öyle olsa.
Sizin açınıza sevindim. Ben büyük ihtimal parasını alamayanlardan olurdum bu şanssızlıkla
20 TL demek nereden baksanız 4 dolar demek. Düzenli olarak bu tarz paralar verilirse giderek birikir paranız güzel de olur.
Bu sitede de bu olmayacak iş değil en azından günde 2 dolar dahi kazansak ona bile razıyız. Diğer çoğu ülke günde 2 dolar kazanabiliyorken bizim sağlayıcılarımız yüzünden ya da biraz site yüzünden bunu sağlayamıyoruz. Bunun için Genel Forum kısmında hepimiz yazı yazmaya başladık. Siz de
ySense Forum tıklayarak yazı yazıp bize destek olabilirsiniz. En azından resmi bir cevap alırız ya da akıllarına gireriz gelecekteki iyileştirmelerde Türkiye'nin biraz ön plana çıkması için. İngilizce dilini de bize sağlayabilseler ve bize de o Hintlisine vb. verilen imkanları sağlasalar en azından boş kalmayız diye düşünüyorum. Offers kısmı için bu olmayabilir ama diğer kısımlar için bunu yapabilirler. 30 cent kazanır olduk günde neredeyse bazı günler de bomboş geçiyor.