Quote:İndirin bence dün 2 euro’luk daha anket yaptım orada ben mesela hem de çok basit
Bu uygulama nerede mevcut gelen her anketle mail paylaşıyorum .hiç mail falan gelmemiş
Quote:İndirin bence dün 2 euro’luk daha anket yaptım orada ben mesela hem de çok basit
Posts | 2,461 |
Member Since | 17 Dec 2018 |
Last Visit | 14 Jan 2021 |
Likes Given | 3,839 |
Likes Received | 2,319/1,389 |
ankettasksever wrote:Ne kesintisi olduğunu anlamadım. Detaylıca anlatırmısınız?29 Aug 2019 10:32 PST Offer EasySurveys - Short Survey Conversion #2432150399 $0.25
spor alışveriş anketi.
bu arada kesintiler oluyor gizlice. eskiden debit olarak belirtilirdi listede. şimdi kesinti gözükmüyor takip edilmese kimsenin haberi olmaz. bu nasıl iş güya süprizler olacaktı. şu an hiç verimli gitmiyor.
kesintilerle alakalı bildirim yaptım.
ySense Forum
filizdemir wrote:ankettasksever wrote:Ne kesintisi olduğunu anlamadım. Detaylıca anlatırmısınız?29 Aug 2019 10:32 PST Offer EasySurveys - Short Survey Conversion #2432150399 $0.25
spor alışveriş anketi.
bu arada kesintiler oluyor gizlice. eskiden debit olarak belirtilirdi listede. şimdi kesinti gözükmüyor takip edilmese kimsenin haberi olmaz. bu nasıl iş güya süprizler olacaktı. şu an hiç verimli gitmiyor.
ySense Forum
Posts | 2,461 |
Member Since | 17 Dec 2018 |
Last Visit | 14 Jan 2021 |
Likes Given | 3,839 |
Likes Received | 2,319/1,389 |
ankettasksever wrote:filizdemir wrote:ankettasksever wrote:Ne kesintisi olduğunu anlamadım. Detaylıca anlatırmısınız?29 Aug 2019 10:32 PST Offer EasySurveys - Short Survey Conversion #2432150399 $0.25
spor alışveriş anketi.
ySense Forum
anket ücretlerini geri alıyorlar haberimiz olmuyor.listeye yansıması lazım.
gisil wrote:arkadaşlar, ysenseden sonra hiç anket çözemedim ana sayfadan. ticket yolluyorum, hepsi olmaz diğerlerinde şansınızı deneyin diyorlar. anlayan yok ama konu o değil sürekli ana sayfaya geri dönüyor sistem. bir iki değil bir ay geçti. sizde durum ne? bir tek ben mi yaşıyorum bunu. cevap verirseniz sevinirim.
Hattusas wrote:Yabancılara bakıyorum günde 2 dolar - 3 dolar kazanıyorum ySense yükselişe geçti tarzı yorumlar falan. YourSurveys dahil birçok şey bizim ülkemizde yok artık. Onlar YourSurveys platformundan da çözebildiklerini dile getirmişler. Bizim ülkede anket sağlanmıyor kaç gündür. Başka şirketlerle de anlaşsınlar böyle mi bekleyeceğiz? Türkçe değil gerekirse İngilizce de anket sağlayabilirler. Başta sorsun İngilizce istiyor musunuz diye. Onay verenler öyle de alabilsin. Ne olacak ki sanki? Sordukları iki kutu çerez, bir kutu sakız vb.
Acaba diyorum genel forumda böyle bir konuyu Türkler olarak dillendirsek mi? Yazar mısınız ki oraya?
filizdemir wrote:Hattusas wrote:Yabancılara bakıyorum günde 2 dolar - 3 dolar kazanıyorum ySense yükselişe geçti tarzı yorumlar falan. YourSurveys dahil birçok şey bizim ülkemizde yok artık. Onlar YourSurveys platformundan da çözebildiklerini dile getirmişler. Bizim ülkede anket sağlanmıyor kaç gündür. Başka şirketlerle de anlaşsınlar böyle mi bekleyeceğiz? Türkçe değil gerekirse İngilizce de anket sağlayabilirler. Başta sorsun İngilizce istiyor musunuz diye. Onay verenler öyle de alabilsin. Ne olacak ki sanki? Sordukları iki kutu çerez, bir kutu sakız vb.
Acaba diyorum genel forumda böyle bir konuyu Türkler olarak dillendirsek mi? Yazar mısınız ki oraya?
Olabilir aslında. Hangi forum kategorisine yazsak daha çok önem verirler acaba?
Hattusas wrote:filizdemir wrote:Hattusas wrote:Yabancılara bakıyorum günde 2 dolar - 3 dolar kazanıyorum ySense yükselişe geçti tarzı yorumlar falan. YourSurveys dahil birçok şey bizim ülkemizde yok artık. Onlar YourSurveys platformundan da çözebildiklerini dile getirmişler. Bizim ülkede anket sağlanmıyor kaç gündür. Başka şirketlerle de anlaşsınlar böyle mi bekleyeceğiz? Türkçe değil gerekirse İngilizce de anket sağlayabilirler. Başta sorsun İngilizce istiyor musunuz diye. Onay verenler öyle de alabilsin. Ne olacak ki sanki? Sordukları iki kutu çerez, bir kutu sakız vb.
Olabilir aslında. Hangi forum kategorisine yazsak daha çok önem verirler acaba?
Bir yer belirleyip yazalım bence de. Ben buradaki herkesin de katılacağını düşünüyorum. Adminlerin baktığı updates kısmı da olabilir.
Bence güzel bir şey olabilir yazarsak. En azından Türkiye için yani. Diğerleri umrumda değil şahsenzaten diğer ülkeler güzel para kazandıklarını belirten başlıklar açıyorlar...