Cdagli wrote:Parayı nasıl aldınız? Ben onu anlamadım.
Sizin mailinize gelen linke tıklayın ve iban bilginizi girin. Oldukça basit. Transferwise'e yönlendiriyor sizi.
Mister_M wrote:spor marka
sosyal medya & pizza hakkında
791,253,713 Completed 28 August 2019 04:50:01 PST 11m YourSurveys 56958247 $0.80
791,424,288 Completed 28 August 2019 06:04:24 PST 13m Samplicio.us 56958809 $0.53
Sirius_ wrote:Swerdlov wrote:Hafta başından beri doğru dürüst anket yapamadığımız gibi, paramızı tırtıklamaya devam ediyor sistem. Geceden sabaha 13 cent daha gitmiş. Herhangi bir bildirim almadığım sürece "canımız istedi parandan biraz aldık" gözüyle bakıyorum. Başında nöbet mi tutalım, elini uzattığında terlikle mi vuralım bilemedim. Yatıracağın ücretten emin değilsen pendinge at, en azından küfürlerimi 1 ay sonra ye.
Zaten yarım saatlik anketleri 25 cente çözmeye alıştırdılar iyice. Dün pollfish'ten anket çıktı ve gene (eski sistemde olduğu gibi) "ırkınız nedir" gibi çağdışı kalmış bir sorudan eledi. Gelip buraya yazayım diyecektim, sonra dedim "oğlum manyak mısın 8 centin nesini yazıcan"
Hevesinizi kırmak istemem ama yeni sistem yüzünden çiviyle tünel kazıyoruz ve tünelin ucunun ne zaman nereye çıkacağı belli değil. Hepinize günaydın
Forumda bahsetmişlerdi ordan bildiğim kadaarıyla yazıyorum. Reflerden ötrü kesim oluyormuş 20 lik kısmını alıcakken daha fazlasını alabiliyolarmış .ya çünkü centler yok oluyo bide .
abaddonn_03 wrote:Cdagli wrote:Daha önce bir anket çözmüştüm kahvaltılık gevrekler ile ilgili sonrasında Bulbshare diye bir uygulama indirdim. Şimdi böyle bir mail gelmiş.
Logo
Merhaba,
Bulbshare Limited size TransferWise ile 20,42 TRY gönderdi.
Paranın 28 Ağustos, bugün banka hesabınızda olması gerek. İşte bu transferin özeti.
Transfer ayrıntıları
Gönderici:
Bulbshare Limited
Miktar:
20,42 TRY
Gönderildiği banka hesabının sonu:
****************************2 96
Referans:
Bulbshare
Teşekkürler,
TransferWise Ekibi
Bildirim ayarlarını değiştirmek mi istiyorsunuz? Lütfen bildirim ayarlarına gidin. Bu e-posta adresine gönderilen yanıtlar bize ulaşmaz. Desteğe gereksinim duyuyorsanız, lütfen Yardım Merkezi mizi ziyaret edin.
TransferWise Limited, 07209813 kayıt numarası ile İngiltere ve Galler'de kayıtlı bir şirkettir. Tescilli adresimiz 6th Floor, The Tea Building, 56 Shoreditch High Street, London, E1 6JJ. TransferWise, 900507 firma referans numarası ile Financial Conduct Authority tarafından yetkilendirilmiş bir Elektronik Para Kurumudur.
TransferWise Inc. Birleşik Devletler'de 31000065314305 FinCEN kayıt numarasıyla kayıtlı bir Para Hizmetleri Kurumu olarak düzenlenmiştir ve çeşitli ABD eyaletlerinde ruhsatlı bir para aracısıdır. Kayıtlı ofis adresimiz 19 W 24th Street, 9th Floor, New York City, New York.
Copyright 2019 TransferWise. Tüm hakları saklıdır.
zdtag-nr-contact-form-sent
Ayrıntılar falan yok. Bilen biri var mı bu nedir?
Bana da 40 Tl gönderdiler. Anket sonunda uygulamaya yönlendirmişlerdi. Uygulamadan ben 2 tane anket yapmıştım ödüllü. Onun parası bunlar. Güle güle harcayın. Uygulamayı kullanmaya devam edin.
Cdagli wrote:Bulbshare uygulamasını indirip anket teklifi olduğunda yaptım. Karşılığında 20 lira gibi bir rakam yatırmışlar. Girdiğimiz iban noya. Siz bulbsharede neyi sordunuz daha detaylı açıklar mısınız?( Getir uygulamasını ysense için belirttim. )
Cdagli wrote:Yatırmışlar valla ben de inanamadım
bu arada android kullananlar için offer toroda getir uygulaması 30 cent veriyor iOS için henüz yok. Android kullananlar indirin.
![]()
![]()
![]()