#5318 by Cdagli » Wed Aug 28, 2019 03:44
Daha önce bir anket çözmüştüm kahvaltılık gevrekler ile ilgili sonrasında Bulbshare diye bir uygulama indirdim. Şimdi böyle bir mail gelmiş.
Logo
Merhaba,
Bulbshare Limited size TransferWise ile 20,42 TRY gönderdi.
Paranın 28 Ağustos, bugün banka hesabınızda olması gerek. İşte bu transferin özeti.
Transfer ayrıntıları
Gönderici:
Bulbshare Limited
Miktar:
20,42 TRY
Gönderildiği banka hesabının sonu:
****************************2 96
Referans:
Bulbshare
Teşekkürler,
TransferWise Ekibi
Bildirim ayarlarını değiştirmek mi istiyorsunuz? Lütfen bildirim ayarlarına gidin. Bu e-posta adresine gönderilen yanıtlar bize ulaşmaz. Desteğe gereksinim duyuyorsanız, lütfen Yardım Merkezi mizi ziyaret edin.
TransferWise Limited, 07209813 kayıt numarası ile İngiltere ve Galler'de kayıtlı bir şirkettir. Tescilli adresimiz 6th Floor, The Tea Building, 56 Shoreditch High Street, London, E1 6JJ. TransferWise, 900507 firma referans numarası ile Financial Conduct Authority tarafından yetkilendirilmiş bir Elektronik Para Kurumudur.
TransferWise Inc. Birleşik Devletler'de 31000065314305 FinCEN kayıt numarasıyla kayıtlı bir Para Hizmetleri Kurumu olarak düzenlenmiştir ve çeşitli ABD eyaletlerinde ruhsatlı bir para aracısıdır. Kayıtlı ofis adresimiz 19 W 24th Street, 9th Floor, New York City, New York.
Copyright 2019 TransferWise. Tüm hakları saklıdır.
zdtag-nr-contact-form-sent
Ayrıntılar falan yok. Bilen biri var mı bu nedir?