filizdemir wrote:Arkadaşlar ben bu şirkete ait bir tane daha para kazanma sitesine kayıt oldum. Sorun olur mu?Sitenin adını yazmayayım. Reklam olmasın. Adında şu harfler var: S*a***ck*
orada parayı neyle çekiyorsun.
Posts | 2,461 |
Member Since | 17 Dec 2018 |
Last Visit | 14 Jan 2021 |
Likes Given | 3,839 |
Likes Received | 2,319/1,389 |
Posts | 2,461 |
Likes Given | 3,839 |
Hattusas wrote:Yuno için bildirimleri açtım işte anket gelince bildirim falan geliyor. Geldi birden bildirim anket var diye fakat girdiğimde anket yok diyor çok gıcık oldum.
mzanka wrote:Hattusas wrote:Yuno için bildirimleri açtım işte anket gelince bildirim falan geliyor. Geldi birden bildirim anket var diye fakat girdiğimde anket yok diyor çok gıcık oldum.
Bu gece sayfa ile cebelleşiyorum ve sonunda pes ettim, yarın bakacağım artık anketlere. Sayfada bir sıkıntı var sanırım, anketlerin yüklenmesi çok uzun sürdü. Normalde 10-15 dakikada bitecek 2 anket 1 saatte ancak yüklendi ve anketlerde %100'e geldim, üstüne teşekkür de ettiler ama tek kuruş yok (Niteliklere uygun değilmişim)Anketler reklam izleme üzerineydi, reklam izletmeseydiler niteliklerim uygun değilse, anket bitince mi akıllarına geldi,herhalde beleşe anket tamamlattıkları için bari bir teşekkürü çok görmeyelim dediler. Şu para alamama durumundan nefret ediyorum, kendimi enayi gibi hissediyorum
Posts | 2,461 |
Likes Given | 3,839 |
ankettasksever wrote:Tango Card'la çekiliyordu ama site çok karışıktı. Kapattım hesabı.filizdemir wrote:Arkadaşlar ben bu şirkete ait bir tane daha para kazanma sitesine kayıt oldum. Sorun olur mu?Sitenin adını yazmayayım. Reklam olmasın. Adında şu harfler var: S*a***ck*
orada parayı neyle çekiyorsun.
mzanka wrote:Hattusas wrote:Yuno için bildirimleri açtım işte anket gelince bildirim falan geliyor. Geldi birden bildirim anket var diye fakat girdiğimde anket yok diyor çok gıcık oldum.
Bu gece sayfa ile cebelleşiyorum ve sonunda pes ettim, yarın bakacağım artık anketlere. Sayfada bir sıkıntı var sanırım, anketlerin yüklenmesi çok uzun sürdü. Normalde 10-15 dakikada bitecek 2 anket 1 saatte ancak yüklendi ve anketlerde %100'e geldim, üstüne teşekkür de ettiler ama tek kuruş yok (Niteliklere uygun değilmişim)Anketler reklam izleme üzerineydi, reklam izletmeseydiler niteliklerim uygun değilse, anket bitince mi akıllarına geldi,herhalde beleşe anket tamamlattıkları için bari bir teşekkürü çok görmeyelim dediler. Şu para alamama durumundan nefret ediyorum, kendimi enayi gibi hissediyorum
Swerdlov wrote:Status: Credited
Reward: 53 Cents
Date: Aug 22, 2019, 10:43
Transaction ID: 1529927944
Çocuğunuzun sevdiği çizgi filmler. 5 dk falan sürdü. 2 sorudan ibaret. Çocuğunuz bu programı biliyor mu ve programdan hoşlandı mı. Bu kadar. Keşke bütün anketler böyle olsa
musti0148 wrote:Bugün sadece bana mı anket gelmedi yoksa herkes aynı durumda mı?
Hattusas wrote:Swerdlov wrote:Status: Credited
Reward: 53 Cents
Date: Aug 22, 2019, 10:43
Transaction ID: 1529927944
Çocuğunuzun sevdiği çizgi filmler. 5 dk falan sürdü. 2 sorudan ibaret. Çocuğunuz bu programı biliyor mu ve programdan hoşlandı mı. Bu kadar. Keşke bütün anketler böyle olsa
Sanırım Peanut Labs'ten çözdünüz. Bana da gelsin bundan, en son VISA reklamı çözmüştüm bu kadar kısa
Peanut iki tane 0.98'lik yollamış ikisine de almadı bilgileri sorup attı...