Posts | 2 |
Member Since | 6 Aug 2019 |
Last Visit | 16 Aug 2019 |
Likes Given | 0 |
Likes Received | 0 |
tugcekilicarsla1 wrote:Arkadaşlar Offertoro da Lord Mobile oyunu görevini yaptım lakin parasını alamadım. Benim gibi bu sorunu yaşayan var mı? Ticket attım dönüş de olmadı
Posts | 2,461 |
Member Since | 17 Dec 2018 |
Last Visit | 14 Jan 2021 |
Likes Given | 3,839 |
Likes Received | 2,319/1,389 |
musti0148 wrote:LolaBunny89 wrote:Bu site gibi kullandığınız alternatif başka bi site var mu arkadaşlar? Yani bu site gibi değil de clixsense gibi öyle söyliim
Posts | 2,461 |
Member Since | 17 Dec 2018 |
Last Visit | 14 Jan 2021 |
Likes Given | 3,839 |
Likes Received | 2,319/1,389 |
ankettasksever wrote:musti0148 wrote:LolaBunny89 wrote:Bu site gibi kullandığınız alternatif başka bi site var mu arkadaşlar? Yani bu site gibi değil de clixsense gibi öyle söyliim
en alt para birimine bakmak lazım. clixsense de diğer saydığım bu özellikler dışında 0.01$ en düşük para birimi.
bahsettiğin sitede en alt para birimi 0.001$ a tekabül ediyor diye biliyorum. avusturya kaynaklı bir site var orada da öyle mesela. adını vermeyeyim çünkı ban sebebi.
kimisi puan hesabıyla çalışıyor. genelde paypal ve skrill kullanıyorlar. payoner sadece clixsense de vardı. buralardan para kazanılmaz boş iş.
LolaBunny89 wrote:ankettasksever wrote:musti0148 wrote:LolaBunny89 wrote:Bu site gibi kullandığınız alternatif başka bi site var mu arkadaşlar? Yani bu site gibi değil de clixsense gibi öyle söyliim
en alt para birimine bakmak lazım. clixsense de diğer saydığım bu özellikler dışında 0.01$ en düşük para birimi.
bahsettiğin sitede en alt para birimi 0.001$ a tekabül ediyor diye biliyorum. avusturya kaynaklı bir site var orada da öyle mesela. adını vermeyeyim çünkı ban sebebi.
kimisi puan hesabıyla çalışıyor. genelde paypal ve skrill kullanıyorlar. payoner sadece clixsense de vardı. buralardan para kazanılmaz boş iş.
sanmıyorum. çünkü başka sitelere (örneğin rainforest)a üyelikle ilgili başlıklar dahi açıldı forumda, kimse de banlanmadı.
şurdan bakabilirsin hatta:
Rainforest uye alımı | ySense Forum
Posts | 2,130 |
Member Since | 20 Sep 2010 |
Last Visit | Yesterday |
Likes Given | 265 |
Likes Received | 1,331/716 |
moneymakingways wrote:Valla geçmişi geleceği bilemem, benim çok işime geldi, ona da üyelik talebinde bulundum. Alırlarsa burda 5 dk durmamLolaBunny89 wrote:ankettasksever wrote:musti0148 wrote:LolaBunny89 wrote:Bu site gibi kullandığınız alternatif başka bi site var mu arkadaşlar? Yani bu site gibi değil de clixsense gibi öyle söyliim
sanmıyorum. çünkü başka sitelere (örneğin rainforest)a üyelikle ilgili başlıklar dahi açıldı forumda, kimse de banlanmadı.
şurdan bakabilirsin hatta:
Rainforest uye alımı | ySense Forum
Rainforest sitesinde referans sistemi yok ve geçmişte Clixsense üstünden bu sitenin görevleri yapılabiliyordu. O yüzden başlığa dokunmadım.
Mümkün olduğunca forum içinde ana site dışına çıkmayalım. En basitinden sorulan soruya referans istemiyle cevap gelmiş. Bu tarz durumlara izin vermiyoruz.