Snorlax16 wrote: 
bay_pd wrote: 
Snorlax16 wrote:
@Thelastair @bay_pd @gisil ben uyarayım sizi bir arkadaş olarak taskların cevapları anketlerin cevapları veya nereyi ne şekilde işaretledin tarzı şeylerden dolayı hesabınızı kaybedebilirsiniz cevapları paylaşmak yasak diye biliyorum
uyarı için teşekkürler fakat önce yazılanları sindirerek okusaydınız bu uyarıyı yapmanıza gerek kalmazdı
ortada anket cevabı yok. arkadaş ankette yaşadığı teknik bir sıkıntıyı dile getirmiş ki bu sıkıntının çözümü için ben de 3-4 dk uğraştım. burası forum olduğu için ve amaçlarından biri de yardımlaşmak olduğu için üzerime düşen görevi yaptım.
İyi akşamlar.
"sindirerek" okumak ne demek bilmiyorum ama şöyle açıklayayım baştan ben moderatör falan değilim istediğinizi yapabilirsiniz sadece uyarmıştım ayrıca anketten görüntü paylaşmışsınız kaldı ki orda da bir cevap var ve anket bozuk değil türkçeye çevrilirken anlam değişmiş anlatmak istediğim şey bu neyse ama siz 3 arkadaş daha iyi biliyorsunuz gibi yanılıyor muyum yoksa yanılmıyor muyum diye arkadaşın attığı postu report edeceğim bakalım sonuç o zaman ortaya çıkar
Moderatör "anket cevabını paylaşmıyoruz" diyerek mesajımı silmiş ? Şimdi burda sana çok şey yazarımda konu fazla uzamasın diye sesimi çıkarmıyorum ama ;
Arkadaşa laf sokmaya çalışacağına veya moderasyona şikayet etmeden önce benim yazdığımı bir okusaydın konuyu anlardın ,
".....orda bir cevap var ve anket bozuk değil türkçeye çevrilirken anlam değişmiş"
Türkçeye çevrilirken neyin anlamı değişmiş ? Bak yukarda ne yazmışım ankette xxx "veya" xxx değerini girin demiyor ortaya "veya" kondurmadan iki tarafada değer girmeniz isteniyor haliyle değer girmeye çalışıp hata alıp anketi kapatıyorsun.
Adamdaki Egoya bak ;
" siz 3 arkadaş daha iyi biliyorsunuz gibi yanılıyor muyum yoksa yanılmıyor muyum diye arkadaşın attığı postu report edeceğim"
Tebrikler haklı çıktın bak mod silmiş mesajı demek sıkıntı bizdeymiş rahat uyursun artık.
Bu arada moderatöre bir altındaki mesajıda şikayet ediver onu silmeyi unutmuş bak ordada bir arkadaş benim gönderdiğim mesajı alıntı yapmış ve orda mesaj içeriği gözüküyor mazallah birileri görür doğru cevaplar 10 milyon dolardan olmasın firma....!!