LolaBunny89 wrote:1.70 lik bir şey geldi sample cube'tü sanırım ama direkt baştan attı
sample cube un dogru düzgün bi anketine katılabildiğimi hatırlamıyorum pek
daisy_ wrote:bana da aynı şeyi yaptı nerdeyse sonuna gelmiştim çok sinir oldum
sems-i wrote:daisy_ wrote:bana da aynı şeyi yaptı nerdeyse sonuna gelmiştim çok sinir oldum
ilk başta atan anketleri,yaptırıp sonunda atan anketleri vb bu kadar kafaya takmayın.siz kazanmazsanız sitede kazanmaz,emek ve zaman verdiğimizi biliyorum.kısmet değilmiş deyip yarın ki anketlere odaklanmak gerek,yenilerin bu isyanını anlıyorum yapcak bişey yok
LolaBunny89 wrote:sems-i wrote:daisy_ wrote:bana da aynı şeyi yaptı nerdeyse sonuna gelmiştim çok sinir oldum
ilk başta atan anketleri,yaptırıp sonunda atan anketleri vb bu kadar kafaya takmayın.siz kazanmazsanız sitede kazanmaz,emek ve zaman verdiğimizi biliyorum.kısmet değilmiş deyip yarın ki anketlere odaklanmak gerek,yenilerin bu isyanını anlıyorum yapcak bişey yok
bak ağzınla söylüyorsun biz kazanmazsak site de kazanmaz. o nedenle daha güzel bir sistem gelmeli ki davetle gelen anket bizi profiliniz bu ankete uymuyor diye atmasın. profilimize uymayan anketi göndermeyecek bir sistem yapılabilir gayet de. o zaman site de daha çok kazanır biz de böyle sinir olmayız.
sems-i wrote:LolaBunny89 wrote:sems-i wrote:daisy_ wrote:bana da aynı şeyi yaptı nerdeyse sonuna gelmiştim çok sinir oldum
bak ağzınla söylüyorsun biz kazanmazsak site de kazanmaz. o nedenle daha güzel bir sistem gelmeli ki davetle gelen anket bizi profiliniz bu ankete uymuyor diye atmasın. profilimize uymayan anketi göndermeyecek bir sistem yapılabilir gayet de. o zaman site de daha çok kazanır biz de böyle sinir olmayız.
yazdıklarına harfi harfine katılıyorum ama ne demek istediğimi anlamamişsin,ne yaparsan yap bu böyle gider .kafaya takmayın
Elif1818 wrote:478,380,813 Screened Out 20 Dec 2018 10:15 EST 1m 28s Sample Cube 824470 $1.68
videodaki sesi dinlettirdi. videodaki sesin hangi hayvana ait olduğunu tıkladım attı anket. Görüntü aslan ses horoz. İnsan sinir oluyor
nofearsports wrote:Elif1818 wrote:478,380,813 Screened Out 20 Dec 2018 10:15 EST 1m 28s Sample Cube 824470 $1.68
videodaki sesi dinlettirdi. videodaki sesin hangi hayvana ait olduğunu tıkladım attı anket. Görüntü aslan ses horoz. İnsan sinir oluyor
videoda ilk önce görüntüdeki gördüğünüz hayvanı soruyor aslan demeniz lazımdı sonrasında duydugunuz sesi soruyor ben tamamladım blendax anketiydi
LolaBunny89 wrote:sems-i wrote:LolaBunny89 wrote:sems-i wrote:daisy_ wrote:bana da aynı şeyi yaptı nerdeyse sonuna gelmiştim çok sinir oldum
yazdıklarına harfi harfine katılıyorum ama ne demek istediğimi anlamamişsin,ne yaparsan yap bu böyle gider .kafaya takmayın
ben burada yazdıklarımızın moderatörler tarafından dikkate alınabileceğini düşünüyorum ve o nedenle de şikayetimi belirtiyorum. böyle gelmiş böyle gider şeklinde düşünmüyorum, ben şikayetimi edeyim de gereği yapılmazsa günah benden gitsin. Bir de diğer arkadaşların da yapamadığını görünce bi rahatlama geliyor. Yani diğer arkadaşların da atıldığını okuyunca sadece bende değilmiş sorun diye düşünüyorum en azından. O nedenle atıldığım bütün anketleri teker teker yazmaya devam edicem. Teşekkürler.