Cdagli wrote:Web camerası anketi beni attı. Hepsini kabul etmiştim oysaki. ☹️ 3 dolarlıktı.[/quote
Peanut açıksa oraya da bak 0.92$ lik ordan da yaptım
Posts | 169 |
Member Since | 13 Feb 2019 |
Last Visit | 15 Apr 2021 |
Likes Given | 26 |
Likes Received | 164/93 |
mzanka wrote:Swerdlov wrote:531,383,454
03 Jul 2019 17:05
Completed Peanut Labs
Router
$0.55
Oto servis ismi anketi peanutta çıktı. Fiyatı da güzel
Az önce bana yarı fiyata geldi bu anketSayfanın taşeron işçiliğine devam
![]()
Şu yağmur gibi yağan 2-3 dolarlık anketler, elbet bir gün buluşacağız![]()
Swerdlov wrote:mzanka wrote:Swerdlov wrote:531,383,454
Completed Peanut Labs
Router
$0.55
![]()
Umarım ama pek sanmıyorum açıkçası. Bu sitenin ucuz işgücü biziz. Daha dün 3.00$ görmüş olabiliriz ama bu 3 ayda 1 kez avunalım diyeydibiz yine 20 kuruşa 30 kuruşa devam. (Bak şimdi aklıma geldi, geçenlerde buraya biri 0.09$ anket post'u atmıştı da ben de "ohh neyse ki ben onu 0.19$'a yaptım" diye sevinmiştim)
![]()
![]()
Ya bu arada bir bilgisi olan var mı, bugün 4 temmuz, abd'de resmi tatil. Bugün de boş boş ekrana mı bakarız, ne olur anket gelir mi? Hayır bir de o adamlarda bizim gibi iş gününü tatile kaynatma hastalığı var mıdır? Yarını da resmi tatil ilan ederler de pazartesiye kadar avcumuzu yalar mıyız? :/
mzanka wrote:Swerdlov wrote:mzanka wrote:Swerdlov wrote:531,383,454
Completed Peanut Labs
Router
$0.55
![]()
Umarım ama pek sanmıyorum açıkçası. Bu sitenin ucuz işgücü biziz. Daha dün 3.00$ görmüş olabiliriz ama bu 3 ayda 1 kez avunalım diyeydibiz yine 20 kuruşa 30 kuruşa devam. (Bak şimdi aklıma geldi, geçenlerde buraya biri 0.09$ anket post'u atmıştı da ben de "ohh neyse ki ben onu 0.19$'a yaptım" diye sevinmiştim)
![]()
![]()
Ya bu arada bir bilgisi olan var mı, bugün 4 temmuz, abd'de resmi tatil. Bugün de boş boş ekrana mı bakarız, ne olur anket gelir mi? Hayır bir de o adamlarda bizim gibi iş gününü tatile kaynatma hastalığı var mıdır? Yarını da resmi tatil ilan ederler de pazartesiye kadar avcumuzu yalar mıyız? :/
Siz 3 doları gören şanslı kesimdensiniz, burada havada uçuştu 2-3 dolarlık anketler , görünce bir ümitlendim kendi adıma ama bana denk gelmedi. Bu hafta ancak 2-3 anket yapabildim. Toplamları 1 dolar bile etmiyor. Yakında task ücretine anket yollarlar, gözüm korktu.
Wannads da yok, Wannads olmayınca tadı tuzu kalmadı burasının. Pazartesi veya salı Wannads kesin gelecek dediler, yalan oldu.