Darkscold wrote:531,257,198 Completed 03 Jul 2019 09:52 EDT Samplicio.us 2481741 $0.48
Araç parçalarının satışının yapıldığı siteler ile ilgili 3 dk lık bir anket.
+1.
markaları aklınızda tutmayı unutmayın

Darkscold wrote:531,257,198 Completed 03 Jul 2019 09:52 EDT Samplicio.us 2481741 $0.48
Araç parçalarının satışının yapıldığı siteler ile ilgili 3 dk lık bir anket.
aysesevengl1608 wrote:mzanka wrote:Millete yüksek fiyatlı anketlerin yağdığı gün, ben düşük fiyatlı anketlerden bile atılıp duruyorum. Hayattaki şansım
Maalesef bende de aynı durum bulunuyor. 3 Gündür anketlerin hepsinden atıyor.
Birde anket geldiğinde yakınınızda bulunan biri aşağıdaki mesleklerden hangisinde çalışıyor dediğinde yukarıdakilerden hiçbiri diyorum. Sonra 3 ay önce finans anketine katıldınız mı daha önce diyor evet diyorum hatırlamadığım için daha öncesini. bu tarz sorualra ne cevap vermem gerekir.
mzanka wrote:aysesevengl1608 wrote:mzanka wrote:Millete yüksek fiyatlı anketlerin yağdığı gün, ben düşük fiyatlı anketlerden bile atılıp duruyorum. Hayattaki şansım
Birde anket geldiğinde yakınınızda bulunan biri aşağıdaki mesleklerden hangisinde çalışıyor dediğinde yukarıdakilerden hiçbiri diyorum. Sonra 3 ay önce finans anketine katıldınız mı daha önce diyor evet diyorum hatırlamadığım için daha öncesini. bu tarz sorualra ne cevap vermem gerekir.
O anket bana farklı zamanlarda geldi. Evet dediğimde de attı, hayır dediğimde de attıanketin atacağı varsa gözümüzün yaşına bakmıyor, atıyor. Wannads gitti, bekliyoruz anket gelsin diye. Wannads'tan en azından iyi kötü bir şeyler çıkarıyorduk, şimdi bekle babam anket gelsin ve atılmadan o anketi tamamlayalım ama pes etmek yok. Bana 1 hafta, 10 gün tek anketin gelmediği dönemler olmuştu. Belirli zamanlar verimsizlik had safhada oluyor. İstediğiniz kadar iyi cevap verin, o anket atıyor sizi. Yapacak bir şey yok. Bekleyelim sabırla
gün doğmadan neler doğar.
sems-i wrote:mzanka wrote:aysesevengl1608 wrote:mzanka wrote:Millete yüksek fiyatlı anketlerin yağdığı gün, ben düşük fiyatlı anketlerden bile atılıp duruyorum. Hayattaki şansım
O anket bana farklı zamanlarda geldi. Evet dediğimde de attı, hayır dediğimde de attıanketin atacağı varsa gözümüzün yaşına bakmıyor, atıyor. Wannads gitti, bekliyoruz anket gelsin diye. Wannads'tan en azından iyi kötü bir şeyler çıkarıyorduk, şimdi bekle babam anket gelsin ve atılmadan o anketi tamamlayalım ama pes etmek yok. Bana 1 hafta, 10 gün tek anketin gelmediği dönemler olmuştu. Belirli zamanlar verimsizlik had safhada oluyor. İstediğiniz kadar iyi cevap verin, o anket atıyor sizi. Yapacak bir şey yok. Bekleyelim sabırla
gün doğmadan neler doğar.
Sonra 3 ay önce finans anketine katıldınız mı daha önce diyor evet diyorum''hayır cevabı vereceksin bu soruya
mzanka wrote:Anketin atacağı varsa her türlü atıyor, bugün gelen bir ankette çok makul cevaplar vermeme rağmen anketin ortasında atıldım, kota dolmuş. Bugün kaç anketten atıldığımı moralim daha fazla bozulmasın diye saymadım
Yine de bir umut anket beklemeye devam. Hepimize bol şans.
Posts | 2,461 |
Member Since | 17 Dec 2018 |
Last Visit | 14 Jan 2021 |
Likes Given | 3,839 |
Likes Received | 2,319/1,389 |
jasmin333 wrote:Cesss123 wrote:Click ID 531,289,495
Start Time 03 Jul 2019 11:28:39 EDT
LOI 4m 48s
Project YourSurveys - 19036339
Reward $2.10
Çok şükür Your Surveys hotels.com anketi![]()
![]()
kota dolu demek kotayı dolduran sizdiniz![]()
gec kaldık ankate
Posts | 2,461 |
Member Since | 17 Dec 2018 |
Last Visit | 14 Jan 2021 |
Likes Given | 3,839 |
Likes Received | 2,319/1,389 |