Posts | 158 |
Member Since | 28 Oct 2018 |
Last Visit | 16 Feb 2022 |
Likes Given | 9 |
Likes Received | 44/36 |
missy0 wrote:Bende de sadece 2 tane var kimi gördüysem hep surveyi azBir şey soracağım: Buraya geleli neredeyse bir ay olacak ancak OpinionSurvey'den hiçbir anket yapamadım şimdiye kadar. Bu normal mi? Çünkü arada görüyorum bazı anketleriniz oradan.
51. Bölge gibi oldu orası bana. Varlığını biliyorum ancak içerisi gizem dolu.
missy0 wrote:Bir şey soracağım: Buraya geleli neredeyse bir ay olacak ancak OpinionSurvey'den hiçbir anket yapamadım şimdiye kadar. Bu normal mi? Çünkü arada görüyorum bazı anketleriniz oradan.
51. Bölge gibi oldu orası bana. Varlığını biliyorum ancak içerisi gizem dolu.
lYl06 wrote:şehirle alakası yok bence mazeret buluyorlar kafalarına göre... beni direk attı...brinch adlı şirketten 1.00 $ anket geldi bu anket 3 hafta öncede gelmişti hep aynı yerden atıyor hangi şehirde yaşıyorsunuz diyor ankara diyince atıyor yalanmı söyleyelim bu ne saçmalık yahu adamakıllı bir anket dolduramıyacakmıyız anket dediğin tüketicilerin fikrini almak isteyen bir yöntemdir siz bizim fikrimizimi alıcaksınız yoksa
kendi düşüncelerinizimi bulmaya çalışacaz anlamış değilim![]()
![]()
univer66 wrote:lYl06 wrote:şehirle alakası yok bence mazeret buluyorlar kafalarına göre... beni direk attı...brinch adlı şirketten 1.00 $ anket geldi bu anket 3 hafta öncede gelmişti hep aynı yerden atıyor hangi şehirde yaşıyorsunuz diyor ankara diyince atıyor yalanmı söyleyelim bu ne saçmalık yahu adamakıllı bir anket dolduramıyacakmıyız anket dediğin tüketicilerin fikrini almak isteyen bir yöntemdir siz bizim fikrimizimi alıcaksınız yoksa
![]()
lYl06 wrote:brinch adlı şirketten 1.00 $ anket geldi bu anket 3 hafta öncede gelmişti hep aynı yerden atıyor hangi şehirde yaşıyorsunuz diyor ankara diyince atıyor yalanmı söyleyelim bu ne saçmalık yahu adamakıllı bir anket dolduramıyacakmıyız anket dediğin tüketicilerin fikrini almak isteyen bir yöntemdir siz bizim fikrimizimi alıcaksınız yoksa
![]()
univer66 wrote:lYl06 wrote:şehirle alakası yok bence mazeret buluyorlar kafalarına göre... beni direk attı...brinch adlı şirketten 1.00 $ anket geldi bu anket 3 hafta öncede gelmişti hep aynı yerden atıyor hangi şehirde yaşıyorsunuz diyor ankara diyince atıyor yalanmı söyleyelim bu ne saçmalık yahu adamakıllı bir anket dolduramıyacakmıyız anket dediğin tüketicilerin fikrini almak isteyen bir yöntemdir siz bizim fikrimizimi alıcaksınız yoksa
![]()