29 Jun 2019 01:12
Completed YourSurveys
18955792
$0.29
(İk danışmanlık şirketleri)
+1
aysesevengl1608 wrote:Bazı anketler gelir gelmez nasıl basıyorlarsa artık anketörlerin hızına roket yetişemez.
Çoğu anketten doldu diye atıyor herhalde soruları sallıyor kimiside..
crazyengineer wrote:aysesevengl1608 wrote:Bazı anketler gelir gelmez nasıl basıyorlarsa artık anketörlerin hızına roket yetişemez.
Çoğu anketten doldu diye atıyor herhalde soruları sallıyor kimiside..
Anket doldu demesi bullshit
Alakasi yok yani ici bos tirt oldugundan boyle diyor. Ben anket geldigi anda basip kac kez we are sorry cektiklerini biliirim
Genelde rezil firma ursurveys yapar bunu. Aslinda bu sirketin anketlerini cozmesek cok iyi olur burdakiler de farkli sirkete verir anketleri. Bu adamlardan hayir yok zaten cogu anketleri we are sorry ceker
Posts | 2,461 |
Member Since | 17 Dec 2018 |
Last Visit | 14 Jan 2021 |
Likes Given | 3,839 |
Likes Received | 2,319/1,389 |
Posts | 2,461 |
Likes Given | 3,839 |
ankettasksever wrote:mzanka wrote:Cevaplar için teşekkürler
Maalesef Enpara kullanmıyorum ama methini çok duydum. Garanti Bankası'nın komisyon almamasına sevindim. Ne zorluklarla para biriktiriyoruz burada, anket tamamlayalım da üç beş gelsin diye uğraşıyoruz. Bir de banka komisyon almasın, yazıktır
Ayrıca Payoneer ana sayfamda kutucukta USD Bakiyesi yazıyor. Kutucuğun içinde EUR, GBP, Banka seçeneği var. Bir değişiklik yapmama gerek yok, USD Bakiyesi doğru değil mi?
aynen hocam usd den devam.
clix paymentte payoner seçili ve üzerinde payoner hesabınızla bağlantı kurulduğuna dair yeşil tık ve numarası yazıyor mu? bakın herşey tamamsa öyle cashout yapın.
ayrıca payonerde faaliyet para kaynakları kısmında clixsensin bilgisi vardır onaylandığında.
payoner ayarlardan güvenlik sorularını basit hatırlanabilir ayarlayın. banka hesabına havale esnasında soruyor unutulursa işlem yapılmıyor. şayet unutulacak olursa havale işlemi ekranından çıkıp ayarlardan akılda kalan yeni ayarlamalar yapıp tekrar havale işlemine geçilebilir.
mzanka wrote:ankettasksever wrote:mzanka wrote:Cevaplar için teşekkürler
Maalesef Enpara kullanmıyorum ama methini çok duydum. Garanti Bankası'nın komisyon almamasına sevindim. Ne zorluklarla para biriktiriyoruz burada, anket tamamlayalım da üç beş gelsin diye uğraşıyoruz. Bir de banka komisyon almasın, yazıktır
Ayrıca Payoneer ana sayfamda kutucukta USD Bakiyesi yazıyor. Kutucuğun içinde EUR, GBP, Banka seçeneği var. Bir değişiklik yapmama gerek yok, USD Bakiyesi doğru değil mi?
aynen hocam usd den devam.
clix paymentte payoner seçili ve üzerinde payoner hesabınızla bağlantı kurulduğuna dair yeşil tık ve numarası yazıyor mu? bakın herşey tamamsa öyle cashout yapın.
ayrıca payonerde faaliyet para kaynakları kısmında clixsensin bilgisi vardır onaylandığında.
payoner ayarlardan güvenlik sorularını basit hatırlanabilir ayarlayın. banka hesabına havale esnasında soruyor unutulursa işlem yapılmıyor. şayet unutulacak olursa havale işlemi ekranından çıkıp ayarlardan akılda kalan yeni ayarlamalar yapıp tekrar havale işlemine geçilebilir.
Teşekkür ederim. Evet paymentte yeşil tık ve numara varPara kaynaklarında da Clixsense ekli. Payoneer Doğrulanmış bilgiler kısmına kimlik fotoğrafımızı yüklemek şart mı? Biraz çekindim açıkçası
Posts | 2,461 |
Likes Given | 3,839 |
Posts | 2,461 |
Likes Given | 3,839 |