ela1718 wrote:Keçi koyun anketi ne zaman para ödedi ki..
Bazı anketler var, virüs gibi

ela1718 wrote:Keçi koyun anketi ne zaman para ödedi ki..
mzanka wrote:ela1718 wrote:Keçi koyun anketi ne zaman para ödedi ki..
Bazı anketler var, virüs gibibu da onlardan olsa gerek. Biraz daha anketleri gözlemleyeceğim, bugünkü gibi sürerse uğraşamam. Anket tamamlatıp insanın vaktini alıp ücret ödeme aşamasında hata, kota dolu gibi uyarılar insanı resmen afedersiniz salak yerine koymaktır. Destek ekibi de bir kez bizden yana olsun
grknats wrote:bu arada burasi niye pasif bende? bu 1 kerelik mi yapiliyor? opinionsurveys ksmi
pasi - Eksi Up
grknats wrote:arkadaslar topluca mail atsak CINT ve ursurveys e anlasip toplu mail atalim mi? burda guzel bi ingilizce ben yazayim sizde gonderin onu topluca ayni maili atalim adamlara, anketi basarili bir sekilde tamamladigimz halde we are sorry hatasini aldigimizi, bazen direk tikladigimizda bu hatayi aldigmizi vs soyleyelim ne dersiniz?
Quote:arkadaslar gecen hafta taskleri duzgun yapamadim yanlis anladigimdan dolayi dogruluk 0 oldu soylemistim zaten"]
ama simdi task gorevi geldi yine gecen haftakinin aynisi bu hatayi aliyorum, gecen hafta dogrulum dusuk oldugu icin hic yapamicak miyim task?
Ozennn wrote:18 Jun 2019 05:56:16 EDT
LOI 33m 16s
Project YourSurveys - 18753207
Reward $0.83
Status Completed
ing bankası ile ilgili 33 dk ya içim çıktı.