tuna_b wrote:Wannads'dan ilk defa anket tamamladım diye sevindim ancak ödeme hesabıma geçmedi, yani sevincim kursağımda kaldı
tuna_b wrote:gksl-cnclr wrote:80,399,347 16 Dec 2018 13:52 EST Complete Wannads Offerwall (Bir anket doldurun) $0.2600 (Facebook anketi. Yesil speak up'dan cikti.)
Wannads'dan ilk defa anket tamamladım diye sevindim ancak ödeme hesabıma geçmedi, yani sevincim kursağımda kaldı
clix_38 wrote:tuna_b wrote:gksl-cnclr wrote:80,399,347 16 Dec 2018 13:52 EST Complete Wannads Offerwall (Bir anket doldurun) $0.2600 (Facebook anketi. Yesil speak up'dan cikti.)
Wannads'dan ilk defa anket tamamladım diye sevindim ancak ödeme hesabıma geçmedi, yani sevincim kursağımda kaldı
PureSpectrum - 125193
Reward $1.50
Status Completed
facebook anketi)))))
büyük baliği kaçırmışsın![]()
gksl-cnclr wrote:Ucuz facebook anket magduru arkadaslarim.
Sansliysak 1-2 gun icinde "belki" tekrar bir davet gelir de kabul eder insallah.8 liralik anketi 1,5 liraya yaptiranlar utansin, adama koymuyor degil, enayi gibi hissettiriyor bir sure ama sonra unutuyosun.
![]()
Bu razordan gelen spor/saglik anketi gibi, bazen bazi anketleri birden cok kez kabul edebiliyor, gelirse. En az 3 farkli ucretten yaptirmisti o anketi.
Bir umut.