ankettasksever wrote:mzanka wrote:ankettasksever wrote:28 Apr 2019 05:21 EST Credit Survey Conversion #83296662 Complete - $0.7700
çin yemekleri anketi.
Ne güzel bir anketmiş . Keşke bana da gelseydiSponsor, mesaj kutunuz kapalı olduğundan size ulaşamadım. Buradan sorayım. Hesap ayrıntılarında denge kısmında param bitti tuşu var. Çözemedim ne işe yarar bu seçenek
![]()
Umarım bu hafta bereketli geçergeçen hafta berbattı. Şansı açık olsun herkesin.
faydalı olmaya çalışırken özelden birisi beni şikayet etmiş mesaj kutum bu sebeple kapatıldı. buradan her zaman sorabilirsin sorun yok.
balance miktarının karşısında yazan cashout dan mı bahsediyorsun. 20$ ı geçtiğin için parayı çekme imkanın var. ama 52$ ı beklemen lazım payoner için. payonere şimdi parayı havale etmiş olsan orada en az 50$ la işlem yapabiliyorsun. hem şu an havale yapsan fazladan 2$ havale masrafı da yapmış olursun.
ama payonerden değil de skrill veya tango card ile paramı çekmek istiyorum diyorsan şu an yapabilirsin. yine de payoneri beklemeni tavsiye ederim. 52$ a kadar devam böylece.
daha anket gelir. burada olmak olmamaktan avantajlı neticede. anlık takip çok önemli. anket gelir gelmez yaptım. sürekli takip de daha iyi iş çıkartılıyor.
Cevap için teşekkür ederim .Evet param bitti (cashout) seçeneği. 52 doları görene kadar devam