mhsm_smr25 wrote:
et anketi baya sürdü bitirdim yönlendirdi sorry dedi nasıl şikayet edebiliriz
Arkadaşlar, duygularımızı dışa vurmak insanlığın başladığından beri süregelen bir durumdur fakat az önce de bir arkadaşın aynısını yaptığını gördüm, argo kelime kullanmak dünyanın her yerinde, her platformda, forum kuralları gereği yanlıştır, toplum içerisinde bu şekilde küfürlü konuşarak hiçbir sonuca ulaşabileceğinizi düşünmüyorum, sırf bu sebeplerden dolayı burda bir çok konu kilitlendi ve kapatıldı, neden birlik ve beraberlik içerisinde yaşamak yerine biz Türk insanı olarak hep bir huzursuzluk,kaos veya birbirimizle yarışma içerisindeyiz, işte sen günlük dört dolar kazanmışsın ben dolar kazanmışım sen nasıl benden fazla kazanırsın diye burda birbirlerine küfürler yağdıran insanlar bile oluyor, lütfen artık herkes kendine gelsin, belli başlı şikayetlerimizi firmalara güzel bir üslupla iletelim ki onlarda bizi ciddiye alsın, hiç diğer ülkelerin kazancına baktınız mı? bizden çok çok fazla, sebebinin de bu şekilde davranan arkadaşlardan dolayı olduğunu düşünüyorum, 2 yıldır bu sitedeyim çoğu konuda da tecrübeli olduğumu düşünüyorum, yardım isteyen herkese sonuna kadar da yardım etmeye hazırım, karşılık beklemiyorum, sponsorunuz olma koşulu sunmuyorum, özetle çıkar beklemiyorum sadece insan gözüyle bakıyorum ve yardım etmek istiyorum, umarım aynı olgunluğu bir gün hepimiz gösterebiliriz, saygılar.