Bebek bezi ıslak mendil falan aldım geçerli

Veya Clixten çektiğimiz para kur farkından eksilip azaliyor mu?
Bakiyeye bakabilirsiniz, bunun için giriş yapabileceğiniz siteyi e-mailinize gönderiyorlar. Clixsense'ten çekerken parada eksilip azalma olmuyor. Sadece Tango Card kurda farklı bir borsayı referans alabilir. Siz 5,60 üzerinden hesaplarken onlar 5,55 olan borsayı tercih edebilirler. Bu durumu parayı Türk Lirası'na çevirirken görürsünüz, hesapladığınızdan kuruş bazında farklı çıkabilir. Ekstra kesinti yok. Sadece online kart yerine adresinize fiziksel olarak kartı göndermelerini isterseniz $3.00 gönderme ücreti alıyorlar.
Teşekkürler
MrKonstantinos wrote:Tango Kart'ı fiziki olarak nasıl talep edebiliriz? Talep edeceğimiz kart misal yine tek kullanımlık vs mi olacak yoksa ön ödemeli kart gibi mi bir sistem mevcut? Kart talep etmiş,kullanan bir arkadaş yeşillendirebilirse sevinirim.
MrKonstantinos wrote:Tango Kart'ı fiziki olarak nasıl talep edebiliriz? Talep edeceğimiz kart misal yine tek kullanımlık vs mi olacak yoksa ön ödemeli kart gibi mi bir sistem mevcut? Kart talep etmiş,kullanan bir arkadaş yeşillendirebilirse sevinirim.
hellhot wrote:Merhaba. Tango kart ile yaptığımız ödeme tam tutarı karşılamak zorunda mı? Örneğin 70 dolarlık bir ürün satın alırken bunun 50 dolarlık kısmını tango card ile kalanını da farklı bir yöntemle ödemem mümkün müdür?
w0cha wrote:w0cha wrote:Kitapyurdundan niye satın alma işlemi gerçekleştiremiyorum. 3d seçmesem bile beni 3dye atıyor ve doğrulanamadı diye uyarı veriyor.
Büyük ihtimal kitapyurdu patladı arkadaşlar
Mb3342 wrote:w0cha wrote:w0cha wrote:Kitapyurdundan niye satın alma işlemi gerçekleştiremiyorum. 3d seçmesem bile beni 3dye atıyor ve doğrulanamadı diye uyarı veriyor.
Büyük ihtimal kitapyurdu patladı arkadaşlar
Başlık altında belirttiğim gibi daha 2 hafta önce sipariş verdim, birkaç gün sonra elime ulaştı. Muhtemelen 3D ödeme sorunundan, bunu çözerseniz hallolur... Sorunla ilgili tekrar bildirimde bulunursanız biz de sıkıntıdan haberdar oluruz.