Teşekkür ederim clixsense

Posts | 74 |
Member Since | 25 Jan 2013 |
Last Visit | 14 Jan 2023 |
Likes Given | 1 |
Likes Received | 20/19 |
navacengiz wrote:Arkadaşlar. Ben encard'a çekim yapacağım. Lakin soyadım gül. payoneerde soyadıma ü harfi geçersiz olduğundan. guel şeklinde yazdım. şimdi 80 dolarım var 2 ay sonra çekeceğim. sıkıntı yaşamak istemiyorum. sizce soyadım kartımda gül diye geçiyor. payoneere guel yazdığım için sıkıntı olur mu? bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
navacengiz wrote:Arkadaşlar. Ben encard'a çekim yapacağım. Lakin soyadım gül. payoneerde soyadıma ü harfi geçersiz olduğundan. guel şeklinde yazdım. şimdi 80 dolarım var 2 ay sonra çekeceğim. sıkıntı yaşamak istemiyorum. sizce soyadım kartımda gül diye geçiyor. payoneere guel yazdığım için sıkıntı olur mu? bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
zafiraa wrote:navacengiz wrote:Arkadaşlar. Ben encard'a çekim yapacağım. Lakin soyadım gül. payoneerde soyadıma ü harfi geçersiz olduğundan. guel şeklinde yazdım. şimdi 80 dolarım var 2 ay sonra çekeceğim. sıkıntı yaşamak istemiyorum. sizce soyadım kartımda gül diye geçiyor. payoneere guel yazdığım için sıkıntı olur mu? bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
hiç bir sıkıntı olmaz benimde soyadımda ''Ş'' harfi var ve üyelikte ''S'' olarak girdim zaten ingilizcede olmayan noktalı harfleri kesinlikle kabul etmiyor üyeliğin hemen ardından ilerde bir sıkıntı olmaması adına kimliğimi önlü arkalı fotoğrafını çekip yükledim ve paramı 1 gün içinde hesabıma gönderdiler
sorunsuz bir şekilde çekim yaptım bu gün yarın clix paramı gönderdiğinde 2. çekimi yapıcam
navacengiz wrote:Muhtemelen sorun yasarsın gul olarak yazsan sorun olmazdı. ticket atacaksin ve 15 günlük mail alip gönderme süreci yaşayacaksın sendenHocam benim soyadım "Gül" ve ben payoneer sitesinde türkçe karakter desteklemediği için; "Guel" olarak yazdım. sizce sıkıntı olur mu? "Gul" olarak mı yazmalıydım?
zafiraa wrote:soyadın GÜL ben GUL olarak yazdın da GUEL i postu yazarken harf hatası yaptın sandın
bu durumda hesabında onaylanmaz olduki onaylandı parayı gönderme sürecinde sıkıntı yaşarsın
GUEL yazman omamış
zafiraa wrote:soyadın GÜL ben GUL olarak yazdın da GUEL i postu yazarken harf hatası yaptın sandın
bu durumda hesabında onaylanmaz olduki onaylandı parayı gönderme sürecinde sıkıntı yaşarsın
GUEL yazman omamış
navacengiz wrote:zafiraa wrote:soyadın GÜL ben GUL olarak yazdın da GUEL i postu yazarken harf hatası yaptın sandın
GUEL yazman omamış
Canlı sohbetten konuştum bir tane elemanla. Hesabın onaylı dedi. Sorun olmayacağını söyledi. Bakalım umarım bir sorun çıkmaz ilerde.
Posts | 2,130 |
Member Since | 20 Sep 2010 |
Last Visit | 22 May 2023 |
Likes Given | 265 |
Likes Received | 1,331/716 |
moneymakingways wrote:navacengiz wrote:zafiraa wrote:soyadın GÜL ben GUL olarak yazdın da GUEL i postu yazarken harf hatası yaptın sandın
GUEL yazman omamış
Canlı sohbetten konuştum bir tane elemanla. Hesabın onaylı dedi. Sorun olmayacağını söyledi. Bakalım umarım bir sorun çıkmaz ilerde.
Soyadını düzeltmeden göndermeyin. O para gitmez.
navacengiz wrote:moneymakingways wrote:navacengiz wrote:zafiraa wrote:soyadın GÜL ben GUL olarak yazdın da GUEL i postu yazarken harf hatası yaptın sandın
GUEL yazman omamış
Hocam ben dün payoneerde canlı chatte konuştum bir elemanla, sorun çıkmayacağını söyledi. Şimdi soyadım "Gül" ve "Guel" olarak yazmam sorun olmayacağını söyledi ama emin olamadım şimdi. Değiştirmediler de kimlik falanda attım hep. Bir daha mı yazayım? "Gul" olarak değiştirmeleri için? Hocam 6 aydır 80 dolar yaptım. boşa gitmesin
Posts | 2,130 |
Member Since | 20 Sep 2010 |
Last Visit | 22 May 2023 |
Likes Given | 265 |
Likes Received | 1,331/716 |
moneymakingways wrote:navacengiz wrote:moneymakingways wrote:navacengiz wrote:zafiraa wrote:soyadın GÜL ben GUL olarak yazdın da GUEL i postu yazarken harf hatası yaptın sandın
GUEL yazman omamış
Hocam ben dün payoneerde canlı chatte konuştum bir elemanla, sorun çıkmayacağını söyledi. Şimdi soyadım "Gül" ve "Guel" olarak yazmam sorun olmayacağını söyledi ama emin olamadım şimdi. Değiştirmediler de kimlik falanda attım hep. Bir daha mı yazayım? "Gul" olarak değiştirmeleri için? Hocam 6 aydır 80 dolar yaptım. boşa gitmesin
Aynen. O eleman anlamamıştır, hesap onaylı diye geçiştirmiştir. Havale yapıyor adamlar, olmayan karakter koymuşsunuz soyadınızaYine de siz bilirsiniz.
oktarrua wrote:ikho wrote:şöyle ki payoneer kabul etse dahi kendi bankanız hesabınızda yazan isimle kıyasladıgında fark görürse reddeder
Payoneer'e yeni üye oldum. Onay için 3 gün içinde dönecekleri yazıyor. Onay verirdiklerinden sonra sisteme girince kimlik kartımı sisteme yüklemem gerekiyor mu?
ikho wrote:oktarrua wrote:ikho wrote:şöyle ki payoneer kabul etse dahi kendi bankanız hesabınızda yazan isimle kıyasladıgında fark görürse reddeder
Payoneer'e yeni üye oldum. Onay için 3 gün içinde dönecekleri yazıyor. Onay verirdiklerinden sonra sisteme girince kimlik kartımı sisteme yüklemem gerekiyor mu?
Benden arkalı önlü fotoğraf istemişti muhtemelen yüklemen gerekecek