#28 by simurgg » Thu Apr 19, 2018 08:13
basar150 wrote:
Merhaba,
son güncel durum nedir?
*Payoneer hesabından USD olarak USD hesabımıza transfer oluyor mu? Yoksa otomatik olarak TL olarak mı gönderiyorlar. USD hesabına talep edersek TL ye çevirip gönderdikleri için USD hesabına birde banka kur farkı koyarak mı alır?
*USD hesabından TL hesabına para çekersek kur farkı paoneer mi uyguluyor ve ne kadar kur farkı var?
*Çekim ücreti olarak %2 komisyon yazıyor, bunun dışında bankalar ücret alıyor mu? alıyorsa ne kadar kesinti oluyor? Hangi bankada...
Bilgi rica ederim. Payza dan sonra nereden çekeceğime karar vermeye çalışıyorum.
Payoneer açarken ulkeyi sectiginde tl olarak açılıyor otomatik olarak clix ne kadar olursa olsun cekim talebi 2 dolar kesiyor payoneer alt limiti 50 dolar 50 dolar alti bankaya gondermiyor onunda kesintisi sadece kur farki en son islemi ay basinda yaptim kur farki olarak dolar başı 10 kuruş tu o sıra dolar 4.01 idi bankaya 3.91 olarak hesaplanıp gönderildi bankanın herhangi bir kesintisi olmadi
Ziraat ve iş bankasına denedim ikisindede kur farki harici kesinti olmadi
Payoneer ı kullanınca payza kullandigim için pişman oldum payza da az kanımızı emmemiş fee ücreti almiyoruz adına btc kurundan giydirdi hep
Last edited by simurgg » Thu Apr 19, 2018 08:16 » edited 1 time in total