ayrıca en az %90 doğruluk gelmesi gereken şirket / kuruluş adresi bulma görevinde %10 doğruluk veriyor. nasıl aşacağım ben bu konuyu? bilet de attım ama cevap vermiyorlar. aynı yollardan geçen arkadaşların tavsiyeleri nelerdir?
teşekkür ederim...
no data avaible olan durumlarda yine arama butonlarına tıkla ama cevap hepsi no olur, sana firma ismi verilmemiş çünkü, diğer konuya gelirsek öyle level alıcam diye her taskı yapmaya kalkma, çünkü hatalı olan tasklar yüzünden yüzdeliğini düşürürsün, ticket attıysan ve eminsen bekle, zaten onlar düzeltiyorlar.
serkang wrote:1671284 Cdc Validate Pseudo-Labels - Vovnet_57_99 bu tasklar geldi elemede %60 la expell oldum herhalde bende bir yanlışlık var taş var mı yok mu diye soruyor gözlerim mi bozuk nasıl yanlış çıkıyor anlamak zor.
Posts | 2,461 |
Member Since | 17 Dec 2018 |
Last Visit | 14 Jan 2021 |
Likes Given | 3,839 |
Likes Received | 2,319/1,389 |
sevgiyildirim wrote:Arkadaşlar Selam,
Bu sitede yeniyim. Anketlere erişim sağlayabiliyorum fakat Tasks kısmında gelen şu 0,06 usd lik (Find Business Names And Addresses - ) görevleri bir türlü geçemiyorum. Sebebini anlayamadım. Yapabilen varsa bir yardımcı olabilir mi
busears11 wrote:arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 aydır hiçbir ankete katılamıyorum.
We've noticed that some of your responses are not being provided as directed or are inconsistent with previous responses.
While our Quality Assurance Team reviews your responses, we're restricting your access to Surveys.
Why are "surveys not for me"?
Sayfamda sürekli bu uyarı çıkıyor cevaplarımın yanlış olduğunu ve erişim kısıtladıklarını söylediler.Bu ne kadar devam eder?? BİLGİNİZ VAR MI? yoksa b daha hiç yapamaz mıyım?
noorka987 wrote:yellowpages sayfaları açılmıyor bende bu yüzden görevi tamamlayamıyorum. Bunun için kullandığınız bir vpn var mı? Ya da önerebileceğiniz herhangi bir şey??
yatahaze wrote:noorka987 wrote:yellowpages sayfaları açılmıyor bende bu yüzden görevi tamamlayamıyorum. Bunun için kullandığınız bir vpn var mı? Ya da önerebileceğiniz herhangi bir şey??
eklenti olarak touch vpn kullanabilirsiniz.Artı google translate'e linki yapıştırıp sayfaya ulaşabilirsiniz.
yatahaze wrote:noorka987 wrote:yellowpages sayfaları açılmıyor bende bu yüzden görevi tamamlayamıyorum. Bunun için kullandığınız bir vpn var mı? Ya da önerebileceğiniz herhangi bir şey??
eklenti olarak touch vpn kullanabilirsiniz.Artı google translate'e linki yapıştırıp sayfaya ulaşabilirsiniz.