tuna_b wrote:'Who Is Governing This Security I Wonder' (Task) Level 3 kaçırmasın, 0.24'ten 9 tane yaptırdı.
bariz 2 tane olmayan vardı exp etti 80le Ç

Posts | 47 |
Member Since | 19 Oct 2018 |
Last Visit | 19 May 2020 |
Likes Given | 6 |
Likes Received | 25/22 |
Posts | 2,461 |
Member Since | 17 Dec 2018 |
Last Visit | 14 Jan 2021 |
Likes Given | 3,839 |
Likes Received | 2,319/1,389 |
naklov86 wrote:ankettasksever wrote:
GÖNDERDİĞİM MESAJIMI HİÇ OKUMADAN SINIFLANDIRMIŞLAR. KANIT OLDU.
'Mesajın için teşekkürler!
Biletiniz 'bayrak' bileti olarak kategorize edildi. Katılımcı Destek ekibinin tüm bayrakları haftalık olarak gözden geçirdiğini ve bu nedenle bayrağınızın kaldırılabileceğini düşünüyorsanız, 7 gün içinde hesabınızdan kaybolduğunu görmelisiniz. 7 gün sonra hesabınızda hala bayrak varsa, lütfen durumu incelemenizi isteyen bu bileti yeniden açın. Lütfen bayrağınızla ilgili yeni bir bilet oluşturmayın, çünkü bu büyük olasılıkla şu anda aldığınız aynı mesajı almanıza neden olacaktır. Bilet konunuzu yanlış sınıflandırırsak özür dileriz! Sadece bu bilete yanıt verin, size en kısa sürede yardımcı olalım. Anlayışın için teşekkürler.'
direk bayrak olarak kategorize etmişler ama 7 gün sonra aynı bileti tekrar aç ya da şimdi izin veriyorsa şimdi aç. durumu izah et, incelerler bu sefer. sonucu bize yazmayı unutma
Posts | 2,461 |
Likes Given | 3,839 |
Posts | 2,461 |
Likes Given | 3,839 |
ankettasksever wrote:1578473 Prose - Where Does A Video Take Place, Are There Any Food/Drinks In The Video And Are There Subtitles*
1578470 Prose - How Many Men/Women/Animals Are In A Video
0.07 lik bu iki görevi %100 le geçebileniniz oldu mu? numarası değişse de aynı sorularla başlıyor. cevaplarını zaman içinde hata yaptıkça ezberledim. en son olarak güya bugün hatasız olarak yapacaktım ama birisi %40 diğeri %60 expel. çok koydu gerçekten. bu taskları size bildirmek istedim. ticket açtım hatalılar diye ama basma kalıp cevap verecekler biliyorum. öyle kalacak.
melek74 wrote:1574212 Help Us Extract Points Of Interest From Travel Articles ben artık bilet atmaktan yoruldum her yaptığım taskın peşine düşmekten bu taska da 20 vermişlerdi bilet sonrası incelenip 100 olarak değiştirilmiş.Bilet atmasam öylece kalacak.Sürekli bilet atmak mı gerek?Bu hatalar bir düzelse artık.Burdan yine tavsiyem doğru yaptığınıza inandığınız taska bilet atın başka çaresi yok.
1463531 Semantic Segmentation Without Prelabels bu task için de sonraki yaptığımda verdiği hata için 75 e düşürmüştü yine bilet açmıştım.Yine 100 yapılmış.Bu hata olmasa idi daha fazla yapabilirdim maalesef bu benim hatam değil
gisil wrote:melek74 wrote:1574212 Help Us Extract Points Of Interest From Travel Articles ben artık bilet atmaktan yoruldum her yaptığım taskın peşine düşmekten bu taska da 20 vermişlerdi bilet sonrası incelenip 100 olarak değiştirilmiş.Bilet atmasam öylece kalacak.Sürekli bilet atmak mı gerek?Bu hatalar bir düzelse artık.Burdan yine tavsiyem doğru yaptığınıza inandığınız taska bilet atın başka çaresi yok.
1463531 Semantic Segmentation Without Prelabels bu task için de sonraki yaptığımda verdiği hata için 75 e düşürmüştü yine bilet açmıştım.Yine 100 yapılmış.Bu hata olmasa idi daha fazla yapabilirdim maalesef bu benim hatam değil
1463531 Semantic Segmentation Without Prelabels 1 3 3 100%
benimkini de günler sonra düzelttiler, şu 8 dolarlık olan task. fırsat kaçtı. az buz para değil.
serkang wrote:selan123 , Timuc , alfabeta , musti0838 ,borland0838 arkadaşlar hangi taskı yapıyorsunuz. Özellikle selan 280 task yapmış 2016 dan beri üyeyim , o tarihten beri level 3 üm , ancak task konusunda çok başarısızım. Ne yalan söyleyeyim imreniyorum size , Allah daha çok versin.
ankettasksever wrote:1578501 Review Annotated Buildings
resimler açılıyor.Ancak alt soldaki resim kapalı yine.
Edit: yapmayıp süreyi geçirince ve yeniden açınca üsteki no building resim kümesi bu defa alt tarafa geçti. ancak yine soldaki image polygon resmi açılmadı.
önceden açılmayan alttaki küme üste geçti ve açıldı. bunun da cevabı açıkça building correct shape idi. (yanlış yapma ihtimalim yok. orta bölümdeki en üsteki binaya tam üzerine gelecek şekilde şekil çizilmiş.) bunu işaretledim.
her ne kadar image polygonunu göremesem de bu defa alttakinin no building kısmını da önceden biliyordum zaten. (şayet şekli değiştirmemişse.)
onaylayınca %50 expel oldu.
deneyeceğim başka bir görev de gelmedi aksi gibi. neyden şüphelendim biliyor musunuz. acaba altta sol tarafta açılmayan yere image not open mı işaretlenecekti. belki de taskın başlangıç formatı öyleydi.![]()
![]()
keşke hata bende olsun. şayet böyleyse bundan sonraki görevler tüm resimler açılacak şekilde düzgün gelebilir diye düşünüyorum.
Seksenler wrote:serkang wrote:selan123 , Timuc , alfabeta , musti0838 ,borland0838 arkadaşlar hangi taskı yapıyorsunuz. Özellikle selan 280 task yapmış 2016 dan beri üyeyim , o tarihten beri level 3 üm , ancak task konusunda çok başarısızım. Ne yalan söyleyeyim imreniyorum size , Allah daha çok versin.
pc başında sureklı duranlar ayrılmadan her gelen gorevı kacırmayanlar. sende beklersen gunun her dakıkası sende 280 tane yaparsın eger taskları yapabılıyorsan.
serkang wrote:Seksenler wrote:serkang wrote:selan123 , Timuc , alfabeta , musti0838 ,borland0838 arkadaşlar hangi taskı yapıyorsunuz. Özellikle selan 280 task yapmış 2016 dan beri üyeyim , o tarihten beri level 3 üm , ancak task konusunda çok başarısızım. Ne yalan söyleyeyim imreniyorum size , Allah daha çok versin.
pc başında sureklı duranlar ayrılmadan her gelen gorevı kacırmayanlar. sende beklersen gunun her dakıkası sende 280 tane yaparsın eger taskları yapabılıyorsan.
Ben genelde resim ve videolu görevleri yapmaya çalışıyorum ve bende en az 8 saatimi pc başında geçiriyorum genelde quizi geçince all complete work yazıyorbazı görevlerden de haksız yere expell oluyorum. Yani açıkçası ben günde 10 task yapsam kendimi sanşlı sayıyorum. Bu arkadaşların yaptığı sayılara ulaşmam imkansız. Yada sistem bu arkadaşlara kıyak geçiyor
, dediğim gibi gözüm yok Allah daha çok versin keşke bende bu arkadaşların yaptıklarının yarısını yapabilseydim.
Posts | 264 |
Member Since | 19 Aug 2019 |
Last Visit | 16 Sep 2023 |
Likes Given | 342 |
Likes Received | 201/134 |
AtaturkunTorunu wrote:Clothing görevinden %60 gibi bir oranla elenen oldu mu?
Normalde %100 ile yaptığım görevden iki gündür %60 ile eleniyorum. İlginç.