ankettasksever wrote:hakankilic0 wrote:Verify Document Info 7 görevlerini yapacağım ama tarihle ilgili kısımda kafam karıştı.
kurallar ve ipucu kısmında translate çevirisinde şöyle diyor:
Tarih: Tarih size Yıl - Ay - Gün formatında verilecek, ancak Dosyalanmış Damgada Ay - Gün - Yıl olarak görünecektir. Örneğin, 2016-11-02'nin sağlanan tarihi ve 02 Kasım 2016 tarihli Dosyalanmış Damga tarihi bu görev için aynı olacaktır.
buradan şunu anlıyorum: verilen pdf deki tarih gün ay yıl şeklinde verilmişken şikayet bilgilerinin yazıldığı sayfada yıl ay gün şeklinde verebilir yada tam tersi durum olabilir bu durumda tarihler eşleşiyorsa doğru sayılacak. yanlış mı anlıyorum ne demek istiyor.
tarih bilgisi yanlış verildiğinde doğrusunu gün ay yıl olarak mı gireceğiz yıl ay gün olarak mı gireceğiz. bana gelen testte tarih kısımlarında tarih yazmıyordu 321321 gibi rastgele sayı vardı bazılarında.
anlamadım bu sebeple yapmadım bu görevi. grift içeriği ve kuralları olan görevlerden uzak durun. level etkili olabilir expeled olursanız hesabın geleceğini etkiler. her görevi yapmak zorunda değilsiniz. şüpheli veya anlayamadığınız görevler kalsın. ileride level etkili daha anlaşılır ve kolay görevler gelir sabredin. figure eight appen olunca yarından sonra özellikle görev bekliyoruz.
You've timed out.

bu durumda ne kaybettim