smota9 wrote:
Recimo da ja lično taj autopopun nikad ne bih koristio jer pazim na svoj nalog.
edit
Meni treba 2 do 3 minuta.
Podrzavam komentar, nemojte da koristite nista sto moze da vam makar i hipoteticki ugrozi nalog.
Sto se tice ubrzavanja procesa, kod ma kog taska koji je slican ovom i ima nekoliko klikova ispod pitanja (bez unosa podataka), meni pomaze leva ruka na 'tab', desna na misu. Nema skrolovanja od pitanja do pitanja i kada se uigrate znatno pomaze, bar meni.

Probajte, ko nije, mozda pomogne. Ja za dosta taskova (cak i sa unosom podataka kao na pr. priznanice) koristim 'tab' i ubrzava mi.
(Za one koji ne koriste 'tab' dugme generalno nikad, to je dugme cija je funkcija da 'baca' u novi red. U slucaju taskova baca na sledece polje koje je slobodno za nas - da unesemo podatke, da oznacimo yes/no, ...)
edit:
Objasnjenje iznad u zagradi za 'tab' dugme se odnosi na kretanje uz pomoc njega u vec formranim dokumentima gde je vecina polja i karaktera zakljucana (mi ne mozemo da im pristupimo, kao u taskovima). U dokumentima gde vi imate pristup svakom karakteru u dokumentu da mozete da ga promenite, pomera kursor za veci (unapred definisan i uvek isti) broj 'space' karaktera odjednom. Na pr. u wordu se koristi da uvlaci pocetak pisanja u svakom paragrafu identicno da ne mora da se kuca/broji/nastimava isti broj 'space', vec jednim pritiskom je isto uvucen svaki pocetak paragrafa.)