Prosao kviz, ali ne smem dalje, nisam siguran u nista sto cujem. Ima neko iskustva sa ovim zadatkom?
Posts | 1,494 |
Member Since | 31 Jul 2016 |
Last Visit | 12 Mar 2021 |
Likes Given | 3,013 |
Likes Received | 3,751/1,403 |
Posts | 1,494 |
Member Since | 31 Jul 2016 |
Last Visit | 12 Mar 2021 |
Likes Given | 3,013 |
Likes Received | 3,751/1,403 |
koki1983 wrote:1211817 Make A Webcam Video Of You Describing Your Thoughts On The CrowdF... lv.1 $0.17
jeste se snimali i uploudali,bojim se flaga,snimiovideo ni 4min.-jer to dovoljno,pošto piše da se snimke nevaljane i koje se ne čuju biti sankcionisane banovanjem;tj.uzimanjem svih znački koje trenutno imate.
zvuk mi dosta loš na videu,pa neznam dali da submittuje tako kratak video sa lošim zvukom-čuje se sve,ali treba pojačat na maximum...-mišljenja?
(mislim da mi nema smisla rizikovat toliko za 17centi).?
l.p.svima.
koki1983 wrote:1211493 Find Url Job1_05a - Find Official Websites For Lawyers Or Law Fir... lv.3 $0.06
pitanje za ovu ekipu što idu na submitt na 3min i manje-kako to uspevate,meni dok sve proverin ode 20min.pa mi se neda radit taj job -premalo love za puno vremena,kviz sam prošao sa90% i još 2odradio bez greške-ugl.od njih 10odvetničkih tvrtki po tasku ima 2-3koje imaju valjani official web link i da se slaže sa adesom koju je TA zadao.
pomoč,iskustvo i savjeti su mnogo dobrodošli...šteta,inače super job,samo smara me too much ljudi-retko da uspijem ispod 20min.na submitt po tasku.![]()
l.p.i hvala unapred.
Mirakrs wrote:A sta upisujete u ono notes ako nema official website vec samo ima profil na evvo ili lawyers.com? Dal da se stavi link ka tim sajtovima?koki1983 wrote:1211493 Find Url Job1_05a - Find Official Websites For Lawyers Or Law Fir... lv.3 $0.06
pitanje za ovu ekipu što idu na submitt na 3min i manje-kako to uspevate,meni dok sve proverin ode 20min.pa mi se neda radit taj job -premalo love za puno vremena,kviz sam prošao sa90% i još 2odradio bez greške-ugl.od njih 10odvetničkih tvrtki po tasku ima 2-3koje imaju valjani official web link i da se slaže sa adesom koju je TA zadao.
pomoč,iskustvo i savjeti su mnogo dobrodošli...šteta,inače super job,samo smara me too much ljudi-retko da uspijem ispod 20min.na submitt po tasku.![]()
l.p.i hvala unapred.
Mozda ce brze ici ako ne proveravas adresu. Ja adresu skoro i ne proveravam samo grad i drzavu, osim ako ima dve firme sa slicnim imenom. Uradim zadatak za 4-5min. Takodje, ima onaj LegalDirectories, koji mi je najkorisniji kada izadje u pretrazi, obicno ima podatak o firmi u kojoj taj advokat radi. I obracam paznju na one sajtove sa domenom .gov u pretrazi, njega kopiram kao official site ako je osoba clan. Nadam se da sam bar malo pomogla!
randymarsh10 wrote:Mirakrs wrote:A sta upisujete u ono notes ako nema official website vec samo ima profil na evvo ili lawyers.com? Dal da se stavi link ka tim sajtovima?koki1983 wrote:1211493 Find Url Job1_05a - Find Official Websites For Lawyers Or Law Fir... lv.3 $0.06
l.p.i hvala unapred.
Mozda ce brze ici ako ne proveravas adresu. Ja adresu skoro i ne proveravam samo grad i drzavu, osim ako ima dve firme sa slicnim imenom. Uradim zadatak za 4-5min. Takodje, ima onaj LegalDirectories, koji mi je najkorisniji kada izadje u pretrazi, obicno ima podatak o firmi u kojoj taj advokat radi. I obracam paznju na one sajtove sa domenom .gov u pretrazi, njega kopiram kao official site ako je osoba clan. Nadam se da sam bar malo pomogla!
Posts | 1,288 |
Member Since | 20 Aug 2012 |
Last Visit | 26 Feb 2023 |
Likes Given | 1,117 |
Likes Received | 3,873/1,240 |
Kalimero_N wrote:1211309 Help Us Identify And Draw Bounding Boxes On Ads
$0.24 29
Ovaj ne izgleda tesko, samo me nesto strah da ce da bude expelled...
0%
Spee88 wrote:Kalimero_N wrote:1211309 Help Us Identify And Draw Bounding Boxes On Ads
$0.24 29
0%
Kviz 40%. Instrukcije idiotske, primjeri ocajno ocrtani. U par slucajeva nazivi proizvoda jedni ispod drugih sa brojevima pored, a tek zatim slike sa cijenom, sto je nemoguce pojedinacno ocrtati. JOOOOOOJ KAKO ME NERVIRAJU!!!!!
Kalimero_N wrote:1211309 Help Us Identify And Draw Bounding Boxes On Ads
$0.24 29
0%