buchevski wrote:martin111 wrote:notme1206 wrote:muhameddr95 wrote:Da li neko ima iskustva s primanjem 25$ bonusa na payoneeru od refferala? Je li istina da se treba 1000$ prebaciti u roku od godinu dana?
koliko se ja sečam ,kad referal napravi 100 $ prometa,dobijete i ti i on po 25
Nažalost, ja sam referal mojoj frendici, ali niš od 25$ nakon odrađenih 100 $(niti nakon 1000$!!!) .
Bilo bi fajn da je tako, ali nije . . . (barem otkad ja pikam zadatke).
Pozz
pocetno je bilo da referal primi na payoneer 100 dolara ( ukupno ) pa obojica dobijete po 25 dolara.
sad je da referal dobije na payoneer ukupno 1000 dolara pa obojica cete dobiti po 25 dolara.
i nema veze "godinu dana", kad legnu 1000+ dolara na smetku tvog referala, tad cete dobiti po 25 dolara.
Ja sam dobio 25$ kad sam prebacio 100$, u medjuvremenu se to povecalo na 1000$. Prije nekoliko dana moj referal prebaci 1000$, medjutim nismo dobili bonus. Poslije, u pravilima procitam ovo:
The Referred Customer’s Payoneer Balance was loaded with a minimum of $1,000 (or such other amount specified in the landing page from which the Referred Customer accessed these Terms and Conditions) during the first year (or such other timeframe specified in the landing page from which the Referred Customer accessed these Terms and Conditions) commencing as of registration with Payoneer;