N123M wrote:Mirakrs wrote:koki1983 wrote:1218164 What Are The Most Common Questions To Asked Host On Airbnb? lv.1
...uvjeren da prolazim sa min. 80 posto,ako ne i 100,pritisnih submitt i ...0/5 0% .![]()
...-mislim da je broken,probajte sami pa javite-nema štete,srečom...ne ulazi u GA.
Koki, ono "Search this topic" na vrhu ima svrhuisti ID stoji vec dugo....
randymarsh10 wrote:1218164 What Are The Most Common Questions To Asked Host On Airbnb?
$0.07
Jel zna neko sta se trazi u ovom zadatku? Ja sam expelled sa 0%. Nije mi jasno zasto sam uopste i pokusao.
Koki, cak sam i ja stavila da sam expelled (mada davno, pa nisi video, ili zaboravio), iako sam i ja bila sigurna onoliko, jer se radilo o gradu u kome sam boravila i koji odlicno znam, sto znaci da sam savrsena pitanja postavila za Airbnb, ali to njima ne valja![]()
...e svašta,sramota za reči,ali reči ću-nisam znao do sada uopšte za to... ''Search this topic'',rekoh ''Šta ovi briju gluposti'',kad lijepo ukucam ja ID posla u tu tražilicu i ''čudo'' se otvori i sve lijepo objašnjeno tamo piše

...-sorry za mali 'off-topic',ali morao sam to podelit s vama,kako sam još uvek 'zelen',ccc.

...hvala vam svima za info,evo zato volim ovaj forum,između ostalog,uvek ima nešto novo da se nauči ovde,vama je možda staro,ali meni je ovo bilo..''Wwooow,vidi zbilja,ipak ljudi znaju šta mi govore''.pa sorry još 1put svi.

l.p.