TamaraRakovic wrote:1288883 Help Us Link Phrases To Wikipedia (July 26, 2018 - Flat 180K, Par... NOV!
Pade na 0,11$. Strajk!
Posts | 255 |
Member Since | 14 Nov 2016 |
Last Visit | 29 Jan 2021 |
Likes Given | 791 |
Likes Received | 832/253 |
Posts | 1,494 |
Member Since | 31 Jul 2016 |
Last Visit | 12 Mar 2021 |
Likes Given | 3,013 |
Likes Received | 3,751/1,403 |
koki1983 wrote:1287511 Dp Fanatics: Transcribe Barcode Number From An Image lv1 0,01
kviz 4/4, nevjerojatno,ali 1+4 i MAX.-nije mi učitao dugo zadnji task pa sam refrešao i nisam gledao tajmer-možda je krenuo odbrojavati iznova,možda prebrzi submitt,ne znam zaista.
...-totalno isto kao ''snapple'',samo mrvu promjenjen kontekst-ima li slika BAREM jednu bocu/barkod,sadrži li barkod Dr.Pepp...itd,i sad prvi put vidim da se može zumirati slika,tako da dođete strelicom miša na nju pa ''srolate'' gore/dole sa onim 'kotačićem' na sredini miša.![]()
...a vidi mene majstora-ispadam smiješan sa poslovima od 1-2 centa,a vi derete po wiki-ji za lijepe pare,morat će netko da mi pokaže sistem ekipo,nisam nikada to radio niti u kviz čak ulazio....a i ja bih malo![]()
![]()
![]()
l.p.svima
koki1983 wrote:1287511 Dp Fanatics: Transcribe Barcode Number From An Image lv1 0,01
kviz 4/4, nevjerojatno,ali 1+4 i MAX.-nije mi učitao dugo zadnji task pa sam refrešao i nisam gledao tajmer-možda je krenuo odbrojavati iznova,možda prebrzi submitt,ne znam zaista.
...-totalno isto kao ''snapple'',samo mrvu promjenjen kontekst-ima li slika BAREM jednu bocu/barkod,sadrži li barkod Dr.Pepp...itd,i sad prvi put vidim da se može zumirati slika,tako da dođete strelicom miša na nju pa ''srolate'' gore/dole sa onim 'kotačićem' na sredini miša.![]()
...a vidi mene majstora-ispadam smiješan sa poslovima od 1-2 centa,a vi derete po wiki-ji za lijepe pare,morat će netko da mi pokaže sistem ekipo,nisam nikada to radio niti u kviz čak ulazio....a i ja bih malo![]()
![]()
![]()
l.p.svima
Posts | 1,288 |
Member Since | 20 Aug 2012 |
Last Visit | 26 Feb 2023 |
Likes Given | 1,117 |
Likes Received | 3,873/1,240 |
N123M wrote:koki1983 wrote:1287511 Dp Fanatics: Transcribe Barcode Number From An Image lv1 0,01
![]()
![]()
l.p.svima
Pa probaj Koki...nista te ne kosta...mnogo je laksi nego sto sto deluje ili sto objasnjavaju u instrukcijama. Ja da znam da ti objasnim, veruj mi bih, ali po malo radim na srecu i dobro mi ide, u smislu da se motam oko 90%.
Znaci samo pogledas dva linka koji ti daju, i ako se radi o istoj stvari/osobi onda kazes DA...ako su dve razlicite stvari, onda je logicno NE. Ja ipak proveravam oba linka jer cesto, iako je isto naziv, jedan link se recimo odnosi na neku seriju a drugi link je neka osoba koja se slucajno tako zove (i onda je: ne) Ili ako je pitanje bilo ko je 16ti predsednik amerike a drugi link vodi na vikipedijinu stranicu o svim predsednicima u americi, onda je to nesto sto ipak ima veze jedno sa drugim pa kazes Da...Ima jako puno pitanja sa americkim ragbi klubovima, pa samo proveris da li je isti klub, ili sport, u pitanju, pazi samo Super Bowl i Bowl nije isto...to se pitanje ponavlja
Ako neko ume bolje da objasni, bilo bi dobro, ali mislim da vredi probati, jer evo ja za ovih nekoliko dana uzeh onoliko koliko uzmem za pola meseca cesto, mada ja nisam kompetentna posto jedva stignem od redovnog posla da se ubacim i odradim za bonus
Srecno!
Posts | 1,494 |
Likes Given | 3,013 |
Posts | 1,494 |
Likes Given | 3,013 |
Posts | 1,288 |