dulenator wrote: 
smota9 wrote:
Uhvatio poslednji put oko 16h.
Meni nije pustio broj koji počinje nulom, na prethodnoj strani kažu da pušta.
I kako da znam šta će mu pasti na pamet kad naiđe sledeći sa nulom 
U uputstvu više ne piše da mogu da se izbace nule na početku, a pisalo je u uputstvu u pretprošlom ID-u, tako da se piše sa nulama, ali je problem što još nisu izbacili ili sredili stara testna pitanja, a verovatno ni neće, jer su brljavi.
U suštini kako nas u***e. 
Edit:
Koliko sam provalio, kad ima više PO brojeva, samo se upisuje prvi. Sad je bilo u testu na dva mesta tako i prošlo je samo sa jednim upisanim PO brojem, a i pre je uvek bila ispravka na testnom kad upišem više od jednog.
...-ja sve prepisujem kako jeste na dokumentu,tako sam i prošli završio,valjda ću i ovaj,kviz+1,za sada sve ok-videčemo dalje,nakon 15-30-50kom.-samo da se ne zaredaju one nebulozne korekcije-prošli id nisu ispravili,a ovo su novi dokumenti,na njima datum 02.03.2018.,barem na ova 2 koja sam dosad uradio.
l.p. i javljajte kako ide.
edit
evo na več 3.tasku nebulozna korekcija,a bila 0 na dokumentu i tako ju prepisao...
For the question titled "Please locate and enter the Purchase order number(s)." you answered:
Mod edit: "0
xyzabcpqr" but the correct answer was:
Mod edit: "
xyzabcpqr".
...-možda nekom pomogne,pa eto.
-i što sad-na 3-em tasku sa 86 posto,nastaviti ili čekati ispravke...čovek ne zna što bi jednostavno