Rjeseno ....

Ove tri godine sto raduckam ovde, radim sa kompjutera (u najprometnijem delu stana), a sad sam nedavno nasledila laptop i bilo bi super da mogu da se povucem u svoju sobu i radim, da nisam vezana za kompjuter, te shodno tome pitanja:
1. Dozvoljeno je raditi sa dva uredjaja? Mislim nekad sa laptopa, nekad sa kompjutera? (napominjem da samo ja imam nalog, samo ja radim)
2. I ako jeste (sto verujem da jeste, ali morala sam da proverim) - isto tako downloadujem na laptopu ysense addon (i naravno refresh) i radim normalno sa laptopa?
Nemojte mi se smejati, ali ja volim da sam sigurna.
Hvala, drage kolege unapred
Mozes.
log out na pc, login na laptop i obrnuto
Hvaaala!!
(I svaka cast na napredovanju, pratimo te!)
bizz555 wrote:Pozz,nisam,ne radim na nijednoj drugoj platformi ništa osim na ysense. Neznam zašto mi sad neda,možda da se obratim podršci?Jeste li slučajno otvorili taj zadatak na nekom drugom channelu ukoliko ste to uradili ne možete otvoriti u ysense-e.
Ili traže da se urade zadaci sa raznih levela,jer taj zadatak smo i mi uradili možda prije dva mjeseca..
Lijep Pozdrav
marina1502 wrote:Jos uvijek nisam rijesila ovaj problem. Sad već imam i druge taskove i takoder mi pise za sve da nemam dozvolu da radim na njima. Pisala sam ticket u nadi da ce se to rijesiti.
bassbass12 wrote:marina1502 wrote:Jos uvijek nisam rijesila ovaj problem. Sad već imam i druge taskove i takoder mi pise za sve da nemam dozvolu da radim na njima. Pisala sam ticket u nadi da ce se to rijesiti.
Ako sam dobro shvatio Ti si Level 0. Pretpostavljam da su zadaci koje vidiš L1 L2 ili L3 i te zadatke ne možeš da radiš.
Dozvolu za rad imaš samo za nivo na kojem si ili za niže nivoe ( npr L2 možeš da radiš L0 L1 L2 ne možeš L3)