Please wait...
HomeForumInternationalEx-YugoslaviaPITANJA I SAVJETI
Topic Rating:

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
PITANJA I SAVJETI

#621 by velezovac87 » Tue Apr 14, 2020 23:55

There was an error submitting your assignment
Answers for one or more questions were incomplete.

Jupi imamo nove probleme na plafomi

1569012 Categorize The Intent Of A Vehicle Service Support Sentence (Mult...
$0.03

dugi mi je nestao s liste, ali isti problem
velezovac87
Posts219
Member Since26 Jan 2017
Last Visit26 Jan 2023
Likes Given71
Likes Received499/182

#622 by incomehomejob » Wed Apr 15, 2020 19:08

Na zalost me ne iznenadjuje. :(
Prelaze na novu platformu i ja ocekujem probleme, ne znaci da sam u pravu.

edit:
Izvini, nisam prvo pogledala glavni forum; i tamo prijavljuju gresku. Nadam se da je samo taj task 'broken', da nije nesto sto ce se ponavljati.
Last edited by incomehomejob » Wed Apr 15, 2020 19:17 » edited 1 time in total
incomehomejob
Posts7,047
Member Since24 Jan 2015
Last Visit21 Oct 2020
Likes Given32,720
Likes Received12,536/5,065

#623 by incomehomejob » Fri Apr 17, 2020 07:42

bk5b wrote: Pozdrav,

Registrirao sam ali ne vidim trenutno nikakve surveye i taskove. Za koliko bi to moglo biti dostpuno ili moram nešto napraviti da mi bude vidljivo?

Prvo dobro dosao/la. :)

Prebacila sam post ovde, tema u kojoj si postovao/la je za aktivne taskove.

Sto se tice Surveys, nema ih uvek i ne za sve zemlje naseg regiona. Hrvatska ih ima. :)
Videces ih kada se pojave pod 'Surveys' na vrhu stranice, kada tu kliknes.

Sto se tice Taskova, to je skroz druga firma i tu se pocinje od nultog lvl-a i kvalifikujes se za vise lvl-e. Ima ih 3. Sto vise lvl-a imas, bude ti dostupno vise Taskova.
Na zalost Taskova za nulti nivo nema cesto i dolaze u naletima. Dodatno, brzo se razgrabe, pa je preporuka da proveravas cesce u toku dana da bi uspeo'la da dobijes lvl-e sto pre.

Vazno: kvalifikacija za vise lvl-e zavisi iskljucivo od tacnosti odgovora i definisana je % uspesnosti u svim Taskovima. (Global Accuracy - GA).

Pitaj nas sve sto ti nije jasno u pocetku, ima dosta stvari da se pohvata. :)
incomehomejob
Posts7,047
Member Since24 Jan 2015
Last Visit21 Oct 2020
Likes Given32,720

#624 by dacovictanja » Fri Apr 17, 2020 08:01

dobro je instalirat i onaj addon, pa ti automatski svira zvukic cim dode survey ili task neki, ja ga imam :D

i da , ja bila pisala ticket figure eightu ,vidim da su mjenjali ime sad isto :o
a odgovor na ticket ludnica, sad im napisala sve sta kako i da mi ne dolazi uopce kod na sms
pa cekam da vidim, nevjerovatno koja gnjavaza, al haj valjda cu i to rijesit nekako :D
dacovictanja
Posts11
Member Since1 Apr 2020
Last Visit2 Jan 2021
Likes Given3
Likes Received18/11

#625 by incomehomejob » Fri Apr 17, 2020 08:29

Joj, hvaaalaaa ti puno za podsetnik za Addon, skroz sam zaboravila. :)
Davno je bilo kada smo mi 'matorci' pocinjali ovde, pa zaboravim sta sve ide redom, hvala jos jednom. ;)

Kome si pisala? Appen tiket ovaj put?
Nadam se da ce da ti odgovore uskoro, ali procena mi je da im je trenutno ludnica od tiketa. :D
Generalno, kada se menja platforma, a ovo nije prvi put, stosta im zabaguje.
incomehomejob
Posts7,047
Member Since24 Jan 2015
Last Visit21 Oct 2020
Likes Given32,720

#626 by dacovictanja » Fri Apr 17, 2020 08:49

Ma jos juce,prekjuce pisala ticket i danas vidim promjenjeno ime u APen ....
A pitanja koje je postavio, jeste li sigurni da ste upisali dobar broj ... ajme meni
kako necu znat svoj broj koji koristim vec par godina, jos unikatan broj imam s hrpom jedinica haha :D
dacovictanja
Posts11
Member Since1 Apr 2020
Last Visit2 Jan 2021
Likes Given3
Likes Received18/11

#627 by bizz555 » Fri Apr 17, 2020 09:11

ovako kada pošaljete da vam email/-om da vam dođe code može se dogoditi da ne dobijete istovremeno nekada se desi 5,10 i više minuta da čekate,ako još koji puta pokušate nema ništa onda se dogodi da istovremeno dobijete nekoliko poruka sa kodom onda za kod odabereš zadnji on je validan ili ste napisali pogrešan broj

svaki vaš pokušaj registruje system,da li ste pokušali ponovo ili očistite browser pa ponovo pokušajte isprobajte sve opcije
bizz555
Posts342
Member Since1 Sep 2016
Last Visit29 May 2021
Likes Given298
Likes Received892/305

#628 by dacovictanja » Fri Apr 17, 2020 10:05

code ne dolazi na mail, vec na SMS na broj mobitela...

jesam napravila sam sve zivo kako mi je rekao lik na ticketu, brisala cache i cookies , rrala, cekala 24 h i nista, stisnem da posalje cekam po 2 sata i nista, kliknem opet da dode code cekam 6 sati opet i nista, i tako vec 7 dana...
ovo je pilaona zesce za zivce..
dacovictanja
Posts11
Member Since1 Apr 2020
Last Visit2 Jan 2021
Likes Given3
Likes Received18/11

#629 by bizz555 » Fri Apr 17, 2020 10:26

Code može i emailom ti si potvrdila da ti dolazi sms-om, to i ja većinom koristim,po ovome što ste napisali moguće da ste neki podatak unijeli neispravan prilikom registracije, da li ste broj mobitela,email ili slično,da li možete update podatke da unesete ponovo broj mobitela ili probajte da vam dođe emailom code provjerite sve opcije..

Da li ste probali koristiti neki drugi browser pored google chrome,firefox,safari,opera,ie i sl
bizz555
Posts342
Member Since1 Sep 2016
Last Visit29 May 2021
Likes Given298
Likes Received892/305

#630 by dacovictanja » Fri Apr 17, 2020 10:47

Ne znam za mail, nije mi prikazano to bilo..naravno da sam isprobala na 3 razlicita net preglednika....
Nije moguce, jer strogo pazim na te stvari dok ispunjavam :) , i 100 % tocno sam unjela sve
Takoder kolko vidim u edit profil nema opcije da se odabere za mail da dode code ....
i opet figa friska eh
dacovictanja
Posts11
Member Since1 Apr 2020
Last Visit2 Jan 2021
Likes Given3
Likes Received18/11

#631 by bk5b » Fri Apr 17, 2020 12:36

incomehomejob wrote:
bk5b wrote: Pozdrav,

Registrirao sam ali ne vidim trenutno nikakve surveye i taskove. Za koliko bi to moglo biti dostpuno ili moram nešto napraviti da mi bude vidljivo?

Prvo dobro dosao/la. :)

Prebacila sam post ovde, tema u kojoj si postovao/la je za aktivne taskove.

Sto se tice Surveys, nema ih uvek i ne za sve zemlje naseg regiona. Hrvatska ih ima. :)
Videces ih kada se pojave pod 'Surveys' na vrhu stranice, kada tu kliknes.

Sto se tice Taskova, to je skroz druga firma i tu se pocinje od nultog lvl-a i kvalifikujes se za vise lvl-e. Ima ih 3. Sto vise lvl-a imas, bude ti dostupno vise Taskova.
Na zalost Taskova za nulti nivo nema cesto i dolaze u naletima. Dodatno, brzo se razgrabe, pa je preporuka da proveravas cesce u toku dana da bi uspeo'la da dobijes lvl-e sto pre.

Vazno: kvalifikacija za vise lvl-e zavisi iskljucivo od tacnosti odgovora i definisana je % uspesnosti u svim Taskovima. (Global Accuracy - GA).

Pitaj nas sve sto ti nije jasno u pocetku, ima dosta stvari da se pohvata. :)

Pozdrav,

Hvala puno na pomoći. Znači samo čekanje i strpljenje , nema drugog :)
bk5b
Posts5
Member Since17 Jan 2020
Last Visit1 Apr 2022
Likes Given0
Likes Received9/5

#632 by incomehomejob » Fri Apr 17, 2020 12:47

Nema na cemu. :)

Da, u pitanju je cekanje. Mada nikad se ne zna, mogu da nalete taskovi za nulti nivo i da se brzo dodje do lvl-a.
U vezi taskova, molim te, jako pazljivo. Imas jedan nalog i ako krenes lose, sa niskim %, treba dosta vremena da se izvuces iz toga. Kod svakog Taska na dnu stranice je 'Submit' dugme. Nemas nikakvu obavezu da ga kliknes (predas zavrsen Task), nema penala za to.
Ako mislis da mozda nije dobro uradjeno ili ti nisu Instrukcije u Tasku jasne, izadji iz Taska da ne kvaris %. Sve gde kliknes 'Submit' se racuna.
Dodatni problem - neki Taskove ulaze u GA (sto je bitno za dobijanje lvl-a), a neki ne. To vidis tek kada predas Task i pogledas u History. Ili pitas ovde, mozda neko vec zna. :D
Zarada je onolika koliko pise pored svakog Taska, osim za Quiz mode, on se ne placa.
Vecina Taskova ima prvo Quiz mode, pa tek onda Work mode. Neki (redje) direktno Work mode.
U Quiz mode su sva pitanja 'testna' i racunaju se; u Work mode 1-2 su 'testna', ali ne zna se koja su.

Izvini, ako sam ispisala gomilu, ima dosta toga.
Molim te, ptaj da objasnimo sta god treba. :)
incomehomejob
Posts7,047
Member Since24 Jan 2015
Last Visit21 Oct 2020
Likes Given32,720

#633 by bk5b » Sat Apr 18, 2020 04:19

Odlično, hvala ti još jednom puno na pomoći. :)

Budem obratio pažnju i čak oko prvih taskova malo spamao s pitanjima ovdje čisto da si dignem level i "uđem" u to napokon. Od svih onlie job stranica ovdje sam se regao prije 3 mjeseca ali se nikako nisam vraćao do danas na preporuku kako je zbilja legit i da je sve ok i da se može zaradit solidno. Uz ovo radim još i microworkers koji je zbilja mizeran ali ajde bolje išta nego ništa... Ako ima još tko kakvih preporuka javite.

Hvala još jednom na pomoći, add-on je instaliran, savjete sam pročitao par puta već, čekam prve taskove i surveye :)
bk5b
Posts5
Member Since17 Jan 2020
Last Visit1 Apr 2022
Likes Given0
Likes Received9/5

#634 by incomehomejob » Sat Apr 18, 2020 04:31

Nema na cemu. :)

Sto se tice ovog foruma, spamere ne podnosimo, ALI - ovo sto ti planiras nije spam, naprotiv. :) To stalno gnjavimo 'novajlije' svi da pitate sto vise, kako biste sto bolje startovali i sto pre dosli do zarade.
Molim te, pitaj sve kako god ti mozda i bzvz izgledalo da pitas, pitaj. Svi smo ovde nekada bili pocetnici i nismo imali pojma sta radimo. :D

Dobro je da radis to drugo, lakse ces se uigrati sa ovim, nije ti skroz nepoznanica. (Jedino ovde je zvanicno pravilo foruma da se ne pominju druge platforme, pa zato kazem 'to drugo'.)

Da, skroz je legitiman sajt/firma ySense, redovno isplacuju i isplacuju sve sto zaradis. Takodje i firma koja snabdeva Taskovima, do skoro F8, a od pre par dana se zovu Appen. Nekada nisu svi platni procesori dostupni svim zemljama, to je jedino sto pravi ogranicenje, zavisi koja frma ima kakav ugovor sa kojim od njih i zavisi od drzave do drzave isto.
Ima tema Platni procesori, pa tu mozes da vidis sa kolegama koji procesori su najpovoljniji za Hrvatsku i koje vase banke su najprakticnije. Ili pitaj tamo u temi, pa ce neko da ti objasni. :)
Nadam se da ce uskoro da bude prvo povlacenje para ovde, pa da ces nam javiti da se radujemo svi. :D
incomehomejob
Posts7,047
Member Since24 Jan 2015
Last Visit21 Oct 2020
Likes Given32,720

#635 by dacovictanja » Sat Apr 18, 2020 12:20

Ja rijesila onaj problem, s codom i mobitelom.. ovi su mi upisali moj broj i sad je sve u redu ..
cisto da vas informiram :)
dacovictanja
Posts11
Member Since1 Apr 2020
Last Visit2 Jan 2021
Likes Given3
Likes Received18/11

#636 by incomehomejob » Sun Apr 19, 2020 06:14

Jupiii! :D :clap: :thumbup:

Drago mi je da je ok sada. Hvala puno za info. :)

Ako mozes samo da mi pojasnis malo, ne znam da li sam dobro razumela, da znamo za ubuduce, ako se nekom javi problem. Oni su ti 'manuelno'/rucno upisali broj na tvoj nalog i verifikovali su ti ga oni, bez da si dobila kod i odradila ono sto traze da se uradi kada sve stima?
Last edited by incomehomejob » Sun Apr 19, 2020 06:47 » edited 1 time in total
Reason: Tons of typos. :)
incomehomejob
Posts7,047
Member Since24 Jan 2015
Last Visit21 Oct 2020
Likes Given32,720

#637 by dacovictanja » Sun Apr 19, 2020 12:36

incomehomejob wrote: Jupiii! :D :clap: :thumbup:

Drago mi je da je ok sada. Hvala puno za info. :)

Ako mozes samo da mi pojasnis malo, ne znam da li sam dobro razumela, da znamo za ubuduce, ako se nekom javi problem. Oni su ti 'manuelno'/rucno upisali broj na tvoj nalog i verifikovali su ti ga oni, bez da si dobila kod i odradila ono sto traze da se uradi kada sve stima?

Da pisala im preko ticketa, takoder i rekla da ni ciscenje cachea ni cookiea nije pomoglo ( radi tog mi se shebalo i zmrdalo sad na ytu to da ne mogu vidit nikakavu obavijest za videe, niti se logat na gamerski yt kanal ,eh :S )
ali haj bar sam ovo sredila, oni su mi manualno postavili to ,takoder napisala iz koje sam zemlje tocan br mobitela i eto .. :D
dacovictanja
Posts11
Member Since1 Apr 2020
Last Visit2 Jan 2021
Likes Given3
Likes Received18/11

#638 by incomehomejob » Sun Apr 19, 2020 22:05

Hvala puno za info. :)
Imamo sada svi novu informaciju da su spremni da pomognu, ako je neki bug uporan.
(Ovo me raduje, takvi su bili i CF/F8, za ovu novu firmu nisam znala koliko im je support posvecen taskerima, razlicite su firme, pa se nikad ne zna.)

Za ovo drugo, sto se tice yt, probaj ponovo da nasetujes sada 'prefernces' i ostale stvari u 'settings', mozda resi problem.
incomehomejob
Posts7,047
Member Since24 Jan 2015
Last Visit21 Oct 2020
Likes Given32,720

#639 by pupijevi » Mon Apr 20, 2020 05:25

U vezi ovog buga sa reklamama "Sorry, your work cannot be accepted because it violates our guidelines. If you believe this is an error, please contact our support team using the Help link above." to mi se pojavljuje vec redovno ima dve nedelje. Znaci to je pocelo i pre Appena i nastavilo se. Dozvoljava da odradim tipa 3-4-5 komada i onda izbacitaj error posle submita.

Ako je za prijavu buga tojeto onda! Nit jedan drugi task ne pravi taj problem sem reklama.
pupijevi
Posts3,410
Member Since8 Feb 2015
Last Visit12 Nov 2023
Likes Given1,680
Likes Received8,646/2,676

#640 by incomehomejob » Mon Apr 20, 2020 21:44

Hvala puno pupijevi, prijavicu. :)
Cenim da to Appen treba da opomene tog TA, ne znaci da sam u pravu.
Da li mozes, molim te, ili ti ili neko ko naleti na to da postavi ss, tako im je najlakse da vide i najbrze tako odreguju.
Znacilo bi i da bude i ID Taska uz naziv Taska, da se ne dopisujemo izmedju sa njima nekoliko puta.
incomehomejob
Posts7,047
Member Since24 Jan 2015
Last Visit21 Oct 2020
Likes Given32,720
Return to 'Ex-Yugoslavia' Forum     Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 6, 2023 22:38:56 PST