Posts | 5 |
Member Since | 21 Aug 2017 |
Last Visit | 27 May 2021 |
Likes Given | 0 |
Likes Received | 7/5 |
kikimax wrote:Dear -----,
Thank you for applying for a position at Appen!
We would like to ask for your updated resume in MS Word or PDF format. Please send an attached copy of it.
Your prompt response will be highly appreciated so that we can process your application as soon as possible.
Kind Regards,
Your support team
Da li zna neko za šta je ovo,jedino mi pada na pamet ono od pre 2-3 meseca kad smo se prijavljivali za one survey njihove,a i ne znam šta da im pošaljem ,CV ili tako nešto?
kikimax wrote:Vreme submita ti je ispod koliko sekundi ili minuta ne bi trebao da zavrsavas neki task da ne bi dobio you comleted your work(caw).
Na primer clothing ili duplicate ne smeš ići ispod 30 sekundi ili ćeš automatski biti izbačen i nećeš moći da ga radiš do sledećeg.
To za plavo dugme mi nije poznato,kod mene ne nestaje.
Posts | 1,494 |
Member Since | 31 Jul 2016 |
Last Visit | 12 Mar 2021 |
Likes Given | 3,013 |
Likes Received | 3,751/1,403 |
RichKoko wrote:kikimax wrote:Vreme submita ti je ispod koliko sekundi ili minuta ne bi trebao da zavrsavas neki task da ne bi dobio you comleted your work(caw).
Na primer clothing ili duplicate ne smeš ići ispod 30 sekundi ili ćeš automatski biti izbačen i nećeš moći da ga radiš do sledećeg.
To za plavo dugme mi nije poznato,kod mene ne nestaje.
...za submitt/plavo dugme,i meni se to ponekad desi-samo refresh-aj stranicu u izborniku browsera ,ako koristiš google chrome,lijevo onaj krug sa strelicom,zatim te sam task upita nešto tipa ''Želite li ponovno učitati stranicu,ako da-svi podatci bit će ponovno poslati'',ti klikni na ''da ili yes'',i ne moraš sve iznova raditi,več ti uglavnom prizna taj/u 95 posto slučajeva , i prebaci te na iduči task,ili izbaci korekciju,ako si krivo odg.,ili ono ''there is no more work here,but...''![]()
...a možeš refresh-ovati stranicu i tipkom F5 na tastaturi-ugl.učinak je isti...nadam se da si me shvatila i da sam pomogao,ako još šta treba-tu smo svi,i svi smo mi to isto prošli što ti sada prolaziš,samo upitaj-netko će več da odgovori-nekad odmah,nekad za dan-dva.pozdrav i sretno.
bizz555 wrote:Ne ulaze svi zadaci sa level 1,2,3 u GA npr level 1 Which Product Is The Best Match? ne ulaze u statistiku ali su loše plaćeni 0,005$ po zadatku rijetko kada više,Select All Products That Are The Same? isti slučaj tako da imate i sa level 3 npr Teddy Material level 3 nije ulazio U GA zavisi od TA,imate oznaku u job History crni krug unutar njega pravougaonik bijeli ukoliko to ima task ne ulazi u GA provjerite svoju Job History!
Lijep pozdrav
velezovac87 wrote:milena18209 wrote:Videla sam taj Shoping Query Relevance na listi, ušla i izašla, give up. Nije mi se svideo.
Ko ganja sedmično takmičenje idealan, ako ga ne sklone ja cu 3 maximirat, svakako nema sta da se radi danima, a jedan nosi jedan cent tako da why not, submit 30 sec