Nema na cemu.
Zao mi je.

Na zalost, taskova za nulti nivo ima znatno manje nego bilo kojih drugih, tako da jedini nacin da se 'stigne' do lvl-a je strpljenje i aktivnost. Kad god imas vremena, uloguj se i proveravaj stalno da li se pojavio neki task za nulti nivo.
Mislim (ne znaci da sam u pravu) da je nama 'matorcima'

bilo malo lakse za lvl-e nego vama sada, jer mi deluje da je bilo i vise taskova, ali posebno da ih je znatno vise ulazilo u GA nego sada.
Par saveta, koje smo ponavljali na forumu, ali nece da steti ako se ponove.
- 'Give up' ne rezultira nikakvim 'penalima'/kaznama. Ako nisi sigurna u odgovore ili u Instrukcije, bolje ta opcija nego da ti lose odradjen Quiz znatno utice na GA.
- Na pocetku svaka korekcija koju dobijes znatno utice na GA, jer imas sveukupno malo taskova uradjenih, tako da, na pr., 2 greske u 10 taskova je vec 80% GA, dok 2 greske na 1.000 taskova ni ne osetis kroz GA.
- Proveri sve par puta pre nego sto predas, jer se i 'expelled' broji u ukupnu sliku da li ces dobiti lvl/lvl-e, bez obzira i ako zadovoljavas matematicki zadate uslove.
Poslednji savet od mene, a kolege ce da dodaju sta sam omasila

, je da nas pitas sve sto ti je nejasno, svi smo bili pocetnici, a ima dosta stvari da se nauci dok se ne uigras sa taskovima.