Posts | 545 |
Member Since | 12 Dec 2016 |
Last Visit | 10 Jan 2021 |
Likes Given | 664 |
Likes Received | 1,188/519 |
Posts | 7,047 |
Member Since | 24 Jan 2015 |
Last Visit | 21 Oct 2020 |
Likes Given | 32,720 |
Likes Received | 12,536/5,065 |
Pablinjo wrote:Pozdrav svima. Poslednji task sam uradio septembra prošle godine, i sada htedoh da krenem ponovo da šljakam, ali sam morao ponovo da se registrujem na figure eight jer mi nije prepoznao ni nick ni mail, i sada sam na nultom nivou umesto na 3. kao što sam bio nekada. Moje pitanje glasi da li to tako treba tj da li su svi krenuli ponovo od nule ili sam ja jednostavno previše bio neaktivan pa mi je rejting nuliran?
Hvala
Posts | 7,047 |
Likes Given | 32,720 |
incomehomejob wrote:smota9 wrote:Jeste li dobili neku poruku od CS preko chata? Ili su je samo posebni zaslužili?
Samo posebni kao ti.
Nisam mogla da odolim.
(Za sve ostale clanove, ne brinite u vezi te poruke ako ne zloupotrebljavate chat, ali je shvatite ozbiljno.)
smota9 wrote:incomehomejob wrote:smota9 wrote:Jeste li dobili neku poruku od CS preko chata? Ili su je samo posebni zaslužili?
Samo posebni kao ti.
Nisam mogla da odolim.
(Za sve ostale clanove, ne brinite u vezi te poruke ako ne zloupotrebljavate chat, ali je shvatite ozbiljno.)
Pa i jesi me nasmejala
Ja reko, sta sam sad radio... kad ono genericko nesto...
Posts | 1,494 |
Member Since | 31 Jul 2016 |
Last Visit | 12 Mar 2021 |
Likes Given | 3,013 |
Likes Received | 3,751/1,403 |
incomehomejob wrote:
P.S.
Sto vise puta procitam ovaj moj post, to mi deluje - da sam i htela vise da ga zakomplikujem, ne bih uspela.
U svakom slucaju, smatram da treba da fokusiramo da vratis stari nalog.
incomehomejob wrote:
Sto se tice ClixSense, posle 90 dana, nalog ti prelazi u neaktivan, ali ne odobravaju otvaranje novih naloga, vec se to resava pisanjem tiketa njima i re-aktivacjom starog naloga. Medjtim po ToS, Balance se brise posle 90 dana.
Posts | 7,047 |
Likes Given | 32,720 |
incomehomejob wrote:Mislim da je sledeci korak, ako sam ovo dobro razuemela do sada iz nase prepiske, da se resimo tog tvoj novog naloga kod CF/F8.
Posts | 7,047 |
Likes Given | 32,720 |
haklenda wrote:Pozdrav svima, novi sam ovdje.
![]()
Meni pise da nema dostupnog posla nakon sto sam uradio kviz :/
Btw. Ne znam da li trebam ovdje pitati ali zelio bih zamoliti vas iskusnije da mi napisete par poslova koji se cesto pojavljuju i koje radite pa da na njih obratim paznju. Level 2 sam trenutno pa sam malo pogubljen sa ovih 100+ poslova, slabo naletim na nesto sto mi dobro lezi.
Unaprijed hvala i svima sretan rad!
Posts | 7,047 |
Likes Given | 32,720 |
haklenda wrote:Pozdrav svima, novi sam ovdje.
![]()
Btw. Ne znam da li trebam ovdje pitati ali zelio bih zamoliti vas iskusnije da mi napisete par poslova koji se cesto pojavljuju i koje radite pa da na njih obratim paznju. Level 2 sam trenutno pa sam malo pogubljen sa ovih 100+ poslova, slabo naletim na nesto sto mi dobro lezi.
incomehomejob wrote:![]()
Takodje ne znam da li imas pristup ovde bez SMS verifikacije naloga. Verifikacija naloga je obavezna, ali nisam sigurna da li pusta bar na nalog bez toga, a sprecava samo rad na taskovima.
incomehomejob wrote:![]()
Ako hoces da ti sastavim tiket, napisi mi sta bi da im kazes i prebacicu ja na engleski.
U svakom slucaju, slazem se sa tobom, uvek je najbolje reci im tacno sta se desilo kako bi mogli da pomognu. Obavezno im (ukoliko budes sam pisao) daj u tiketu taj drugi mejl sa kojim si otvorio novi nalog, jer samo tako mogu da ga pronadju u sistemu.
Nemoj da im pominjes razlicite mejlove sa CS, jer njih to ne zanima i samo bi im napravio konfuziju, po mom misljenju.
Mirakrs wrote:Hvala puno, sretno nam svima!haklenda wrote:Pozdrav svima, novi sam ovdje.
![]()
Prvo, dobrodosao!
Nekada se koristila Auto-refresh ekstenzija kada posle kviza izbaci da nema dostupnog posla. Sada, zvanicnio je zabranjena, ali mozes ukljuciti jedan do dva zadatka kako ne bi opterecivao server. NA taj nacin "hvatas" poneki zadatak.
Moj ti je savet da polako radis sigurnije zadatke, da "ucis" kako se koji radi i da polako ubacas nove. Najcesca greska je da kad levelujes krenes na sve moguce zadatke i onda brzo padnes na lvl1, pa se posle malo teze vratis. Evo mogu ti nabrojati neke zadatke koji su, po mom misljenju, dobri za ucvrscivanje procenta, a pojavljuju se svakodnevno:
-Clothing Categorization Task
-Duplicate Fashion Product Identification Task
-Document Recognition And Translations (Cf Redesign)
-Look For A Person With A Specific Title, On A Company's Leadership/Biographies Page
-Transcribe Information From A Receipt
-Find The Quantity And Price For Items
Naravno, imas i drugih laganih zadatka koji se ne pojavljuju bas svakodnevno, ali ovi su nekako osnova za dobar pocetak! Srecno u taskovanju!
Posts | 7,047 |
Likes Given | 32,720 |