Nema na cemu.
Poslednja informacija koju je rf objavio je bila da nece u skoroj buducnosti primati nove. Medjutim to je (koliko se ja secam

) bilo pre par meseci.
Ima nekih teorija i pretpostavki, ne of rf, vec od taskera, da mozda ova cistka sa ucestalim banovanjem naloga koja se odvija intenzivno u poslednje vreme, dobrinosi otvaranju vrata za nove.
Molim da me se ne drzi za rec za ovo.

Samo prenosim sta sam cula od teorija, inace mi taskeri nemamo nikakve validne informacije sta se desava unutar rf.
Podrzavam stav - definitivno se vredi potruditi kada budu primali nove.
edit:
Ne znam sta da ti kazem, koliko ja znam ljudi se snalaze i ako im engleski nije 'jaca strana'. Najgore sto moze da se desi je banovanje naloga zbog (na primer) nepostovanja instrukcija u stepovima. Ovo je cest razlog., a mislim da moze da dodje do toga zbog slabijeg poznavanja engleskog. (Opet kazem, ovo je moje misljenje, ne stav rf.)
U svakom slucaju, cak i da se to desi, bar si probao i radio izvesno vreme.

dodatak:
Ne moze na 'staz' da se obezbedi sigurnost poznavanja stepova u okviru rf hitova. Drugacije je od taskovanja, svaki hit je drugaciji. Ima nekih koji se ponavljaju, ali cesto imaju izmene, tako da ne moze da se osloni na to da si vec radio hit.
Takodje u zvanicnim njihovim uputstvima naglasavaju bas to - radite svaki hit kao da ga radite prvi put, ne oslanjajte se na pretpostavke da ste ga vec radili.