Moje iskustvo po pitanju Anketa preko CF je sa mi je svaka placena po slanju ss (poslednje strane, strane sa dobijenim kodom a ne radi, strane koja je poslednja, nema kod a trebalo bi da ima, ...) i dodatno im cesto posaljem i link na toj poslednjoj strani jer ih (koliko se secam) sve otvara u novom tabu.
Predlog:
Kod svih tih Anketa preko CF,usulikajte dokaza da ste stigli do kraja i dobili sta treba, ili dokaz da niste dobili sta treba i sacuvajte taj link. Nije mnogo posla, a moze mnogo da znaci ako zatreba.

Sto se tice ove Ankete i ove TA-ke, tu je nesto cudno, ona jeste aktivna u odgovrima, medjutim ovoliko ljudi da ne bude placeno, tacnije lici da nikom nije stigla isplata, nesto nije u redu.
Pisacemo tiket i javljamo. Ko god posalje tiket o njenom trazenju nasih Contributor ID, molba da javne.
Ovo je neobicno i sigurna da ce oni reagovati, ali kao sto i sami kazu, bez odredjenog broja tiketa tesko je da uoce da je problem, a ne bug kod samo nekih od nas.
P.S.
Nemojte da vas generalno brinu sporije reakcije i odgovori sa njhove strane, trenutno ima mnogo tumbanja oko prelaska RF na direktno placanje i to nije naivna stvar, tako da pretpostavljam da oko toga imaju dosta posla i to jeste (kako ja to vidim) prioritet u odnosu na tikete trenutno.