Posts | 511 |
Member Since | 28 Nov 2016 |
Last Visit | 24 Dec 2022 |
Likes Given | 1,492 |
Likes Received | 1,259/425 |
Posts | 7,047 |
Member Since | 24 Jan 2015 |
Last Visit | 21 Oct 2020 |
Likes Given | 32,720 |
Likes Received | 12,536/5,065 |
Feferedon wrote:...kaze da ne zeli vise da se maje sa ovim i da je dovoljno vremena izgubila. Ne mogu da je krivim sto zeli da odustane, cak se osecam krivim sto sam je nagovarao da se uclani, a na kraju ovako ispalo.
Posts | 1,288 |
Member Since | 20 Aug 2012 |
Last Visit | 26 Feb 2023 |
Likes Given | 1,117 |
Likes Received | 3,873/1,240 |
Posts | 1,288 |
Likes Given | 1,117 |
Feferedon wrote:Imam bas ozbiljan problem. Imam referala koga su vratili sa treceg na nulti nivo. Ima preko 90% peciznost, expelled je iz 3 zadatka ukupno, vecina od toga u nultom nivou. Prilicno sam siguran da nije vracena zbog toga, u krajnjem slucaju bi je vratili za jedan nivo.
Vec nekoliko dana pise tikete, ali samo joj botovi odgovaraju. Pre nekog dana sam im ja slao tiket u njeno ime i odgovrili su mi da oni ne odgovaraju za to i da se zali crowdflower-u, medjutim kad idemo na help na cf izbaci samo praznu stranicu.
Rekao sam joj da potrazi pomoc ovde, kaze da ne zeli vise da se maje sa ovim i da je dovoljno vremena izgubila. Ne mogu da je krivim sto zeli da odustane, cak se osecam krivim sto sam je nagovarao da se uclani, a na kraju ovako ispalo.
Pokusavam da joj poognem koliko mogu, ali ni sa kim nisam imao ovaj problem, tako da ni sam ne znam sta mi je ciniti.
Posts | 7,047 |
Likes Given | 32,720 |
ruma45 wrote:da li je moguće da je clothing geo targeted?
malopre, preko chata: kolega Buchevski i ja imamo na listi clothing i stoji nam obojici 200 komada, posle par minuta on kreće da radi, i radi i radi 20+ u nizu a meni za to vreme i dalje stoji 200 na listi. njemu prestane tj dobija poruku there is no work... a meni i dalje stoji 200. od početka je prošlo više od 20 minuta, meni i dalje stoji 200.
isti browser, isti AR...
neka sugestija, predlog, savet?
Posts | 1,288 |
Likes Given | 1,117 |
incomehomejob wrote:Feferedon wrote:Imam bas ozbiljan problem. Imam referala koga su vratili sa treceg na nulti nivo. Ima preko 90% peciznost, expelled je iz 3 zadatka ukupno, vecina od toga u nultom nivou. Prilicno sam siguran da nije vracena zbog toga, u krajnjem slucaju bi je vratili za jedan nivo.
Vec nekoliko dana pise tikete, ali samo joj botovi odgovaraju. Pre nekog dana sam im ja slao tiket u njeno ime i odgovrili su mi da oni ne odgovaraju za to i da se zali crowdflower-u, medjutim kad idemo na help na cf izbaci samo praznu stranicu.
Rekao sam joj da potrazi pomoc ovde, kaze da ne zeli vise da se maje sa ovim i da je dovoljno vremena izgubila. Ne mogu da je krivim sto zeli da odustane, cak se osecam krivim sto sam je nagovarao da se uclani, a na kraju ovako ispalo.
Pokusavam da joj poognem koliko mogu, ali ni sa kim nisam imao ovaj problem, tako da ni sam ne znam sta mi je ciniti.
Ako sam dobro razumela, vi ste pisali CS-u.
Ako je to slucaj, CS nema nikakve veze sa taskovima, lvl-ima, ispravkama, flag-ovima, ... Sve je to nadleznost CF-a.
Vec neko vreme ne radi onaj stari standardni pristup tiktima, pa je u medjuvremenu radio drugi link, za koji mi kazu clanovi da trenutno ne radi, ali da ima novi ovaj, sa kog moze da se posalje tiket CF-u:
http : // crowdflower . desk . com / customer / portal / emails / new
Evo ovaj mi je dao mickeygrb za slanje tiketa, ubacila sam razmake pre i posle ' : ', ' // ', ' . ' i ' / ', pa to obrisite.
Javni kako mogu da pomognem, cudno mi je da su joj odjednom skinuti svi lvl-i, to se ne desava (bar nije do sada bilo slucajeva) da bude vezano za expelled. Ovo mi lici na flag.
Ima na Job History strani opcija da se klkne na flag, gore desno, i onda izlista samo ID koji su pod flagom. Mozda je dobila flag na nekom tasku koji je davno radila i nema ga na prvoj strani.
Posts | 7,047 |
Likes Given | 32,720 |
Jasmina022 wrote:Nova sam ovdje i iskreno - ništa ne kužim.
Svaka anketa koju sam do sada kliknula bila je "sorry, but we doesn't have anything for you"... o kvizovima i igricama da ne govorim, prije će asteroid drmnuti o zemlju nego što ih riješim maksimalno točno. Koliko vidim svi pričate o nekim taskovima, a meni su i oni sasvim nejasni... ima li kakvih rješenja, skripti, šalabahtera? Sorry, ali skroz sam zbunjena, valjda ste i vi ovako u početku.
Feferedon wrote:I meni je link prvo izbacio to za secure ali kad zaobidjem to izbaci da strana ne funkcionise, sad sam pogledao ponovo.
Dobro si shvatila, samo sto nisam CF-u pisao (jer nije htelo) vec sam pisao CS-u posto kod nje samo bot odgovara na tikete, verovatno jer je nova ili nesto. Kada proradi CF, pisacemo od nje naravno.
Da, video sam obavestenje sinoc za prijem tiketa. Problem je sto smo pokusali jos pre nedelju dana da saljemo CF-u, a ni tada nije urodilo plodom, doduse nismo preko ovog linka. Videcemo za koji dan, ne gubim nadu
Edit: Vratili su je upravo na treci, iz vedra nebaNismo ni pisali tiket, jer nismo ni mogli
Posts | 7,047 |
Likes Given | 32,720 |
savmi wrote:Jasmina022 wrote:Nova sam ovdje i iskreno - ništa ne kužim.
Svaka anketa koju sam do sada kliknula bila je "sorry, but we doesn't have anything for you"... o kvizovima i igricama da ne govorim, prije će asteroid drmnuti o zemlju nego što ih riješim maksimalno točno. Koliko vidim svi pričate o nekim taskovima, a meni su i oni sasvim nejasni... ima li kakvih rješenja, skripti, šalabahtera? Sorry, ali skroz sam zbunjena, valjda ste i vi ovako u početku.
Dobrodosla na Ex-YU forum!
Da bi ti bilo jasnije procitaj neke osnovne stvari:
VAZNO - Osnovni pojmovi i informacije | ClixSense Forum
MIKRO ZADACI - NOVI ČLANOVI OBAVEZNO PROČITATI! | ClixSense Forum
Posts | 7,047 |
Likes Given | 32,720 |
Posts | 1,288 |