Nema na cemu.
Obzirom da ne znamo da li je tiket/mejl uopste stigao do njih, moj predlog bi bio da napises novi. Oni ne vole otvaranje novih tiketa za isti problem, medjutim ja bih da razlog za to objasnimo u tom novom tiketu, ako si ti za.
Menjali su skroz nase inbox-e sa tiketima, tako da vise nema klasicne opcije da se udje u inbox, vec preko ovog linka:
CF Inbox
Uloguj se na CF (ne na taj kanal koji si pominjao) i udji u Dashboard.
Onda gore desno klikni na Help i otvorice ti se support centar, mozes i preko ovog linka direktno:
Support center
Tu ima slikica Create ticket, tu klikni i izaberi iz padajuceg menija, pod Issue type, Payments. Ja bih taj odabrala deluje mi najprikladniji za tvoj problem.
Obavezno upisi tvoj Contributor ID koji je vezan za taj kanal koji si pomenuo jer sa njega hoces da povuces isplatu.
(Job ID ostavi prazno, to moze da se izostavi, a i nema ga u ovom slucaju.)
Ovo gore je postupak kako cemo pisati novi tiket, molim te proveri da li tu mozes da udjes i to sve vidis. Ako je sve to ok, javni da sastavim poruku ako hoces.

Ako ima neki problem u medjuvremenu, dolaska do ove stranice i slanja i otvaranja opcije za novi tiket, javni i to da to prvo resimo, pa tek onda da se bacimo na pisanje.

Nemoj jos nista da saljes i ako udjes u prozor za slanje novog tiketa, samo ga zatvori ili gore na vrhu klikni na Home i to ce da te vrati na pocetnu stranu Support strane.
Nadam se da nisam zakomplikovala objasnjenje.