pozdrav incomehomejob

ovde je neko "lud" ( mislim na mene i moj nalog ) il zbunjen

pa vide dobri ljudi da mi nepravedno nanose nepravdu pa je isprave.jeste da sam ja vrlo uporan sa pisanjem tiketa

caksu mi jednom napisali,otprilike,da sam blizu da BUDEM REKORDER u pisanju tiketa

prosto receno...salju oni meni instrukcije itd i ja im jednom prilikom napisem da im se jako,mnogo itd. izvinjavam,da sam "posvadjan " sa engleskim i da urade sta smatraju da je ispravno a ja cu postovati svaku njihovu odluku(a sta mi drugo ostaje ) pa malo poniznog klanjanja itd... iiii ....funkcionise

pa kako da nepisem tikete ( do skora sam pisao i za kviz mode tikete a skontao sam da se tad nepisu tiketi),bas su mi probili usi objasnjavajuci to i da oni sve pregledaju i ako je nepravedno,vracaju te na zadatak.medjutim,dok neprodje ta procedura,moj zadatak stoji "zarobljen" mesecima pa kako onda da se nezalim a znam da sam u pravu.

i malo presam dosao u iskusenje da saljem tiket u kviz modu za ove sajtove za automobile.dajem ruku da sam tacno odgovorio,pre sam ih brdo uradio,a oni me izbace.al imam i ja dusu

pa sam odustao.kad bi ta procedura bila na nivou brzine mog dobijanja i uklanjanja flagova,nikad im ne bih poslao ni jedan tiket