ruma45 wrote:
Da li neko radi taskove preko mobilnog telefona?
Uskoro idem na odmor pa se dvoumim da li da pokušavam da ih radim i tamo ili da se zaista odmorim?
Da li nešto treba da podešavam na telefonu da ne bi popio ban? (beše nešto oko VPN-a, ako se ne varam?)
Ako nešto znači Xiaomi Redmi 3S je model telfeona, Marshmallow 6.0.1 je OS...
Hvala unapred!
Evo ja dosta radim preko mobitela. Naravno ove taskove u kojima netreba previse da se radi copy paste i nekog istrazivanja.
Clothing i duplicate su isto jednostavni ali bez AR- a ih neces puno odradit. Znaci oni sto idu na refresh uglavnom zaboravi.
Znaci sentimenti nekakvi, radio sam one help us moderate, gifove, translate. Ovi image categorization sa ljudima vani unutra sto ide zadnjih par dana, ovi sa sound clipovima, oni google sa explicitnim sadrzajem za dva centa. Dosta ih ide relativno jednostavno preko moba.
Ako bas naleti neki dobar, nekad se preselim na komp ako bas mi bude lakse tako.
Nista nisam podesavao, a nikakv ban ili flag nisam pokupio dosad. Niti upozorenje od cs-a ili cf-a
Situacija mi je takva da na mobu mogu radit kad hocu, a na kompu ne zato radim dosta preko njega, zarada je bolja od nicega manja od onog sta bi mogla biti.
Ukratko
Ako bas uleti neki dobar task ili ti se bas radi moze se (ako ima posla), ili zelis odrzat checklistu u zelenom.
S obzirom da ides na odmor bolje se pusti toga bit ce sve jos ovdje kad se vratis.