Please wait...
HomeForumInternationalBulgarianПродължаваме напред с промяна
Topic Rating:

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Продължаваме напред с промяна

Post Reply

#61 by ganiva » Sun Jul 23, 2017 00:03

За огромно мое съжаление, след повече от 5 години отдадени на този сайт, ще се наложи и аз да го напусна. Изчаквам си да ми преведат 13 долара, от които по-голямата част са върнати заради ъпрейднатия ми акаунт и казвам чао. При мен има доста таскове и оферти, макар че съм в България, но нямам никакво време да ги решавам. Поназнайвам английски, но ми се налага да ползвам и чичко гугъл и оттам едно решаване на десетина таска ми отнема между час и два. Докато кликането на реклами и кликсгрид ми отнемаше около 15 минути. Средно на два месеца правех по 6-7 долара и си ги теглех. Някои ще кажат, че това са смешни пари, но мен ме удовлетворяваше. Все пак капеше нещо на два месеца. Жалко, поне кликсгрида да не бяха премахвали.
Относно процесорите за плащане - след Пейпал се прехвърлих на Пейза, но още не съм си теглила парите оттам и не мога да кажа дали ще си ги получа. Надявам се да нямам проблеми.
На оптимистите относно този сайт желая успех. Аз бях до тук.
ganiva
Posts52
Member Since3 Mar 2012
Last Visit5 Jul 2018
Likes Given32
Likes Received81/45

#62 by KR58 » Sun Jul 23, 2017 00:49

tim4oc wrote:
mikiriki22 wrote: tim4oc, не пиши глупости. Skrill също искат верификация на дебитните карти , не заблуждавай хората....

спести си квалификациите за себе си..
естествено, че се верифицира дебитната карта с тестова транзакция.. Имах предвид, че Скрил не изисква верификация на профила с изпращане на копия на ID и битова сметка, за да можеш да си изтеглиш парите.

Някой по-напред беше писал ,че и Скрил иска банково извлечение :( Добре де -има ли процесор,който да не иска при теглене извлечение от банковата сметка или битова сметка?Не мога да изпратя извлечение,тъй като не съм ползвала изобщо сметката и картата повече от 1 година,платена сметка също не мога да им изпратя,тъй като не са на мое име и никъде не пише имената ми и адреса......Оказа се,че отдавна съм си правила регистрация в Пейза и вчера добавих картата,но баланса ми е 0 и сигурно затова не пише никъде,че искат да им пращам документи.........
KR58
Posts11
Member Since9 Jun 2013
Last Visit3 Oct 2021
Likes Given0
Likes Received5/4

#63 by lubo666 » Sun Jul 23, 2017 04:19

sesi123 wrote: Аз ще съм следващата която ще се откаже....ще изгоря с 9 $ абе скапана работа. Ще се регистрирам аз в сто сайта за да взема някакви кирливи пари.....нямам си друга работа. Задачи да решавам....хайде сиктер ClixSense утре кой знае каква друга глупост ще измислите. Писна ми да ме лъжат ...не ми е за пръв път да изям дървото.
Играят такива игрички...когато не ми платиха в ojooo.com блокираха ме да не мога да вляза във форума да пиша , че не плащат и лъжат и така продължават да лъжат хората.

Според мен не трябва да се отказваш преди да си вземеш парите от сайта. Щом имаш 9 долара ти трябва да направиш едно или максимум 2 проучвания (Surveys) и ще имаш над 10 долара. Защо да им подаряваш на тези 9 долара?!

И между другото прочетох в няколко поста, че били супер коректни. Въобще не е така. Ако са коректни ще обяват промените няколко месеца по-рано, за да могат хората да реагират. Или ако ги обявят от веднага, както направиха, трябва да позволят на всеки който се отказва от сайта, защото са закрили всичко, което ползва в него да закрие акаунта си и да изтегли парите си, независимо колко са. А те си прибраха тези пари.... а даже и вдигнаха минимума за по-сигурно. Супер коректност, няма що.
lubo666
Posts14
Member Since17 Jun 2011
Last Visit26 Jul 2017
Likes Given0
Likes Received4/1

#64 by didkocska » Sun Jul 23, 2017 11:47

Относно това, че много хора ще се откажат след премахването на PTC и Решетката СПОРЕД МЕН беше редно да осигурят по една UNLIMITED транзакция до $10. С други думи ВСИЧКИ тези с суми под въведения минимум да си изтеглят парите и ако решат да останат и да работят в обновената схема да започнат от $0. Естествено тези които искат да теглят.
Аз винаги съм теглил суми над или близки до $20.

Сега стоя с $16+ и чакам великата промяна от към "По-много задачи, оферти и проучвания".
За съжаление вече ПЕТ дни нищо ;(
didkocska
Posts420
Member Since22 Jul 2012
Last Visit27 Nov 2023
Likes Given521
Likes Received439/192

#65 by patco » Sun Jul 23, 2017 14:50

Ами то всичко хубаво....

Ама, те май не помислиха и за хора, които са помагали най-вече да правят реферали техните СОБСТВЕНИ реферали, с цел да се достигат на МАКС 8-те нива...

Аз например за момента имам САМО 57 лични реферала... И над 3,000 рефа на 8 нива надолу. И НЕ! НЕ ХАРЕСВАМ НОВОТО ОБНОВЯВАНЕ! :evil: :roll: :evil:

PS: Имам личен реферал, на който съм направил над 200 активни на 2-ро ниво... Определено ме изненадаха с идеята си за подобно обновяване...
patco
Posts17
Member Since12 May 2007
Last Visit3 May 2018
Likes Given0
Likes Received5/3

#66 by vipptc » Mon Jul 24, 2017 02:47

Да пайонер супер и аз така преди две години се подлъгах пратиха ми и карта хората
за един месец ми пристигна по пощата добре че не се подлъгах да е активирам
Някой видял ли е условието такса 30 долара на година за картата
повече от колкото аз мога да изкарам .
С две думи да имаш паионер е да си доплащаш че я имаш
vipptc
Posts3
Member Since10 Jul 2010
Last Visit25 Jul 2017
Likes Given0
Likes Received0

#67 by saintbg » Mon Jul 24, 2017 03:21

Здравейте по повеод за Пейпала явно и зеленият сайт е имал проблеми и те са го махнали като разплащателно средство пейпал и имам във форума им обяснение дори някаква компенсация дават на потребителите който са работили с пейпал , техни си промоции някакви както и да е факт е ,че пейпал явно им порасна много работата и махат сайтове подобни на Кликсенса.
saintbg
Posts233
Member Since27 Dec 2011
Last Visit13 Apr 2020
Likes Given6
Likes Received69/42

#68 by Alcion » Mon Jul 24, 2017 09:15

vipptc wrote: Да пайонер супер и аз така преди две години се подлъгах пратиха ми и карта хората
за един месец ми пристигна по пощата добре че не се подлъгах да е активирам
Някой видял ли е условието такса 30 долара на година за картата
повече от колкото аз мога да изкарам .
С две думи да имаш паионер е да си доплащаш че я имаш
Не ти е нужна карта. Като направиш 50 долара и ги дърпаш към банковата си сметка.
Alcion
Posts143
Member Since20 Jan 2013
Last Visit21 Nov 2020
Likes Given40
Likes Received167/54

#69 by Emata » Mon Jul 24, 2017 20:19

Emata wrote: Имате ли проблем като моя:
На 14,07,2017г. подадох заявка за теглене-6,64$, за да преваря изискването за теглене мин от 10$.
Днес видях, че са върнати в баланса.Освен това имах премиум, нищо не ми е възстановено. Май дотук бях.
Като нова визия-сега сайтът е бял и безличен, няма цвят да зарадва окото, няма ги кучетата и котките, беше забавно с тях. Сега е скука. Ще влизам отвреме-навреме да опитам да направя 3-4 проучвания до десетте долара и чао.
Emata
Posts58
Member Since12 Jul 2015
Last Visit24 Mar 2018
Likes Given3
Likes Received70/33

#70 by edinka007 » Tue Jul 25, 2017 04:02

На мен ми върнаха остатъка от Премиум-а и дори ми платиха вчера в Пейза - 29$ . Но , пък от както баланса е на нула няма нито задачи , нито оферти , за анкети да не говоря . Та , май ще влизам само във форума ....поне за сега де . ;)
edinka007
Posts5
Member Since3 Aug 2014
Last Visit30 Jan 2023
Likes Given0
Likes Received4/3

#71 by tech4o1979 » Tue Jul 25, 2017 08:55

Да малко станахме като сайт за запознанства хахах само по-форумите ще стоим.
tech4o1979
Posts102
Member Since8 Nov 2012
Last Visit24 Nov 2023
Likes Given24
Likes Received33/18

#72 by edinka007 » Fri Jul 28, 2017 01:33

:D Да ,май на там отиват нещата ..... :lol:
edinka007
Posts5
Member Since3 Aug 2014
Last Visit30 Jan 2023
Likes Given0
Likes Received4/3

#73 by Infectah » Fri Jul 28, 2017 16:01

След месеци суша, най-после проучване на CINT 1,15 $
Пол, Възраст, Занятие, и т.н. и отново след като те поразпитат - НЕ ОТГОВАРЯТЕ ........
Защо е общата анкета, където сме казали и името на кучето си??

НАЛИ СЛЕД ПРОМЯНАТА ШКАРТА ЩЕШЕ ДА СЕ ОТСЕЕ - ПОНЕ ТАКА НИ УСПОКОЯВАХА
Infectah
Posts2
Member Since16 Nov 2014
Last Visit10 Dec 2017
Likes Given0
Likes Received0

#74 by Infectah » Fri Jul 28, 2017 16:02

Защо не се публикуват постовете ми ?
Infectah
Posts2
Member Since16 Nov 2014
Last Visit10 Dec 2017
Likes Given0
Likes Received0

#75 by AlexPlam » Mon Jul 31, 2017 22:55

Ако бяха коректни, щяха да разрешат теглене на пари под лимита им за хора, които не са доволни от промените и искат да се махнат. Макар че всъщност не си струва да си правя нов профил някъде за едни 6 долара, които ако реша да тегля, таксата ще ми е повече.
За другаде не знам как е, но за бг тоя сайт вече е безпредметен - проучвания и видео няма, само тъпи оферти, не мога да губя по 10 минути на задача за 1 цент ...
До тук съм и аз.
AlexPlam
Posts7
Member Since14 Oct 2014
Last Visit13 Nov 2017
Likes Given0
Likes Received2/1

#76 by fenomenyt84 » Tue Aug 01, 2017 15:14

Аз затова спрях да се занимавам с този вид дейност преди два месеца,но сега като влезнах виждам че в акаунта ми стоят рефералните заработки,което ме учуди.Но относно новата политика може и да е за добро.Сайта ще изгуби голяма част от потребителите,който използваха рекламите само като доход,но с правилна стратегия може да привлече нови хора.В началото ще е трудно,но се надявам сайта да успее.Аз спрях с тази дейност и не мисля да я почвам отново.В момента е много трудно и ще има отлив от хора.Надявам се да устиска и да вкарат пак ПейПал.Но аз силно се съмнявам с промяната и новата политика да има успех.Защото нито има оферти,нито има проучвания. Така ще се изгуби голяма част от потребителите и ако по някакъв начин не се появят някакви рекламодатели да рекламират през тях,тая дейност мисля че няма да има голям напредък.Но както са казали хората всяко ново начало е трудно,пожелавам успех на сайта занапред,аз спрях да се занимавам с него,както и повечето от моите реферали.Тука за мен е загуба на време и в момента се занимавам с друга вид дейност,която е много по -доходоносна за мен поне(Онлайн Покер имам предвид).И не съжалявам за нищо от този сайт,защото от тук тръгнах и разбрах че има много начини за печелене в интернет,стига да имате желание за това.Пожелавам успех на всички и повече пари в банковата сметка.И не виждам защо всички скачате срещу сайта,никой не задържа никой тука. Админа решава правилата на сайта и това по какъв начин може да се печели.Когато се регистрирате всеки се съгласява с правилата,без да ги чете и после обвинява някой друг за виновен.А в тях е ясно записано какво може и какво не може.Така че когато сложи отметката ти се съгласяваш с това.Съжалявам за толкова дългия коментар,но просто трябваше да го напиша.Лека и спокойна вечер от мен.

Подпис:Стоян Гьошев - fenomenyt
Last edited by fenomenyt84 » Tue Aug 01, 2017 15:17 » edited 1 time in total
fenomenyt84
Posts101
Member Since29 Feb 2012
Last Visit26 May 2021
Likes Given6
Likes Received45/17

#77 by patco » Tue Aug 01, 2017 19:47

На практика за жалост просто ще си загубят голяма част от потребителите и то... като се замисля има хора, които са в сайта от повече от 5-6 години (аз лично май 2017г правя 10 години... :D).

Лично мое мнение е, че имаха къде-къде по добри възможности. Дори да бяха сложили CPA offer wall ми се струва щеше да вадят пари от хората, които в момента (като българите и предполагам хората от доста други страни, не е само България в това число), нямат оферти, които да изпълняват. Връзват се към CPAGrip или някой подобен проект, слагат си един OfferWall и ни предлагат едни да кажем 5%-10% от парите, които им правим от офертите и са готови :D

Но явно идеята е друга, по-скоро хората явно целят да обърнат идеята на сайта Clixsense. Ще видим това, остава само времето да покаже и следващите промени. На всички, които остават със сайта, остава да се надяват на промяна в положителна посока, останалите дано поне успеете да си изтеглите парите.. Ако не друго, поне за някоя биричка да има (не сме бачкали безсмислено все пак). Аз ли.. аз съм по средата, в период на изчакване. Поздрави :thumbup: :thumbup: :thumbup:
patco
Posts17
Member Since12 May 2007
Last Visit3 May 2018
Likes Given0
Likes Received5/3

#78 by psvasilev » Wed Aug 16, 2017 03:36

Здравейте приятели
Ще споделя с всички информацията за един сайт в който съм регистриран от зимата.
Получавам през 2-3 дена реклама в пощата си.Не е нужно ежедневно да се преглежда пощата. Аз го правя 2-4пъти
в месеца като в същото време няма време за разглеждане. За рекламите ми начисляват 0.10 до 0.50$ а изплащането става на 100$ чрез пощенски запис.
Ако това чудо се появи и в любимият ни CLIXSENSE ще има повече разнообразие за участниците . Предлагам я на вниманието на собствениците на CLIXSENSE.
Last edited by buldan75 » Wed Aug 16, 2017 15:47 » edited 1 time in total
Reason: Премахване на реклама
psvasilev
Posts10
Member Since17 Jun 2012
Last Visit3 Dec 2021
Likes Given0
Likes Received1/1

#79 by tim4oc » Wed Aug 16, 2017 06:45

psvasilev wrote: Здравейте приятели
Ще споделя с всички информацията за един сайт в който съм регистриран от зимата.
Получавам през 2-3 дена реклама в пощата си.Не е нужно ежедневно да се преглежда пощата. Аз го правя 2-4пъти
в месеца като в същото време няма време за разглеждане. За рекламите ми начисляват 0.10 до 0.50$ а изплащането става на 100$ чрез пощенски запис.
Ако това чудо се появи и в любимият ни CLIXSENSE ще има повече разнообразие за участниците . Предлагам я на вниманието на собствениците на CLIXSENSE.

не знам кой е тоя сайт, но по описанието звучи като скам.. никой сайт не плаща толкова много за четене на един мейл, като сложиш и високия минимум и плащане с пощенски запис - определено е съмнителен..
Last edited by buldan75 » Wed Aug 16, 2017 15:48 » edited 1 time in total
Reason: Премахване на саморекламата
tim4oc
Posts24
Member Since17 Feb 2016
Last Visit2 Aug 2018
Likes Given0
Likes Received12/8

#80 by psvasilev » Wed Aug 16, 2017 08:52

Да напълно съм съгласен .Споделих това заради принципа на който е изграден този сайт.
Надявам се CLIXSENSE да предложат нещо подобно.
А колкото до самия сайт то той рекламира ИСТИНСКИ реклами и не ми коства никакво време.
psvasilev
Posts10
Member Since17 Jun 2012
Last Visit3 Dec 2021
Likes Given0
Likes Received1/1
Return to 'Bulgarian' Forum     Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 8, 2023 10:54:04 PST