На практика за жалост просто ще си загубят голяма част от потребителите и то... като се замисля има хора, които са в сайта от повече от 5-6 години (аз лично май 2017г правя 10 години...

).
Лично мое мнение е, че имаха къде-къде по добри възможности. Дори да бяха сложили CPA offer wall ми се струва щеше да вадят пари от хората, които в момента (като българите и предполагам хората от доста други страни, не е само България в това число), нямат оферти, които да изпълняват. Връзват се към CPAGrip или някой подобен проект, слагат си един OfferWall и ни предлагат едни да кажем 5%-10% от парите, които им правим от офертите и са готови
Но явно идеята е друга, по-скоро хората явно целят да обърнат идеята на сайта Clixsense. Ще видим това, остава само времето да покаже и следващите промени. На всички, които остават със сайта, остава да се надяват на промяна в положителна посока, останалите дано поне успеете да си изтеглите парите.. Ако не друго, поне за някоя биричка да има (не сме бачкали безсмислено все пак). Аз ли.. аз съм по средата, в период на изчакване. Поздрави