Please wait...
HomeForumInternationalBulgarianПродължаваме напред с промяна
Topic Rating:

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Продължаваме напред с промяна

Post Reply

#41 by ketififi » Thu Jul 20, 2017 07:51

Благодаря на ClixSense за коректното отношение ! Наистина ми приведоха остатъка от Премиум членството,което от морална гледна точка ме задължава да учавствувам и да поддържам сайта. Уважавам хората,които си държат на думата!
ketififi
Posts19
Member Since26 Nov 2015
Last Visit17 Aug 2017
Likes Given2
Likes Received18/7

#42 by krusev » Thu Jul 20, 2017 10:34

"Благодаря на ClixSense за коректното отношение ! "

И кое от всичко им е коректното?

Да виждате от някъде те да дават пари освен от РАДИОТО,"radioloyalty"-което май е тяхно (1 цент за 4 часа слушане и я платят я не).

Всички други трохи, които ни дават са от всички други плащащи им за нашите гледания.

Като са толкова коректни, да пуснат техни оферти!
krusev
Posts13
Member Since26 Jul 2012
Last Visit7 Sep 2023
Likes Given1
Likes Received7/5

#43 by Antoanetta13 » Fri Jul 21, 2017 05:20

Здравейте, искам да попитам - след като отпадна PayPal, кой метод използвате, за да си получите парите?
Antoanetta13
Posts1
Member Since14 Apr 2011
Last Visit25 Jul 2017
Likes Given0
Likes Received0

#44 by mariola_kirkova » Fri Jul 21, 2017 05:21

Здравейте,
Искам да попитам следното: след като вече не се работи с PayPal по какъв начин ще става плащането и как мога да си взема парите.
mariola_kirkova
Posts2
Member Since24 Mar 2014
Last Visit3 Nov 2017
Likes Given0
Likes Received0

#45 by vipptc » Fri Jul 21, 2017 16:12

Не вярвах че кликсенсе може да умре
случвало се е с други птс сайтове
ама за кликсенсе и неубукс мислех че ще живеят вечно
ама е го на блокира ти пейпал сметката по свое усмотрение
с неясни и съмнителни доводи и бизнеса ти умира
За съжаление може да се каже че в нета съществуват
само пейпал и останали за пълнеж процесори за разплащане
поне аз съм регистриран в няколко колкото да имам виртуални пари в нета
обре че си изтеглих умрелите 8 долара изкарвани цяла година
Както се казва който се е преебал преебал който не следващия път !
vipptc
Posts3
Member Since10 Jul 2010
Last Visit25 Jul 2017
Likes Given0
Likes Received0

#46 by borodin4o » Fri Jul 21, 2017 20:13

vipptc wrote: Не вярвах че кликсенсе може да умре
случвало се е с други птс сайтове
ама за кликсенсе и неубукс мислех че ще живеят вечно
ама е го на блокира ти пейпал сметката по свое усмотрение
с неясни и съмнителни доводи и бизнеса ти умира
За съжаление може да се каже че в нета съществуват
само пейпал и останали за пълнеж процесори за разплащане
поне аз съм регистриран в няколко колкото да имам виртуални пари в нета
обре че си изтеглих умрелите 8 долара изкарвани цяла година
Както се казва който се е преебал преебал който не следващия път !

Спрете с тези "врели-некипели"!!! Или е по-лесно "гроздето да е кисело"!?!?!?!?!?!?!?!?!????
Last edited by borodin4o » Fri Jul 21, 2017 20:19 » edited 1 time in total
borodin4o
Posts375
Member Since27 Jan 2013
Last Visit17 Sep 2019
Likes Given349
Likes Received318/162

#47 by tim4oc » Sat Jul 22, 2017 00:17

mariola_kirkova wrote: Здравейте,
Искам да попитам следното: след като вече не се работи с PayPal по какъв начин ще става плащането и как мога да си взема парите.

трябва да ползваш друг процесор, аз лично ползвам Skrill - имат такса 1% тук и 7.5% в Skrill ако искаш да си изтеглиш парите по картата. Някои ползват и Payza, но там таксите май са по-големи и много хора се оплакват че им правят проблеми с верификацията, искат сканирани копия на документи и сметки - при Skrill няма нужда от верификация.
tim4oc
Posts24
Member Since17 Feb 2016
Last Visit2 Aug 2018
Likes Given0
Likes Received12/8

#48 by EagleBG » Sat Jul 22, 2017 00:37

Както винаги истината е някъде по средата...
В ClixSense съм от повече от 3 години и абсолютно винаги са били свръх коректни и точни във всяко едно отношение.За всеки дребен проблем,който съм имал,реакцията на съпорта е била в рамките на 10-15мин.За смърт на сайта не може да се говори но от България става много трудно да се прави каквото и да е.
borodin4o,предполагам,че в Канада положението е доста по-оптимистично,но при нас оферти почти няма или ако ги има все по-рядко се плащат(което не е по вина на ClixSense).Последните дни направих 3 оферти,от които не ми се плати нито една...да кажа,че знам как се правят-имам над 18 000 направени задачи в ClixSense и 115 оферти.
Така че в случая да се говори за 'врели некипели" и "кисело грозде" е меко казано нелепо...за съжаление на този етап за българските потребители сайта става почти безполезен.
EagleBG
Posts195
Member Since9 Jul 2014
Last Visit29 Dec 2019
Likes Given75
Likes Received149/80

#49 by djglobe » Sat Jul 22, 2017 01:56

EagleBG wrote: Както винаги истината е някъде по средата...
В ClixSense съм от повече от 3 години и абсолютно винаги са били свръх коректни и точни във всяко едно отношение.За всеки дребен проблем,който съм имал,реакцията на съпорта е била в рамките на 10-15мин.За смърт на сайта не може да се говори но от България става много трудно да се прави каквото и да е.
borodin4o,предполагам,че в Канада положението е доста по-оптимистично,но при нас оферти почти няма или ако ги има все по-рядко се плащат(което не е по вина на ClixSense).Последните дни направих 3 оферти,от които не ми се плати нито една...да кажа,че знам как се правят-имам над 18 000 направени задачи в ClixSense и 115 оферти.
Така че в случая да се говори за 'врели некипели" и "кисело грозде" е меко казано нелепо...за съжаление на този етап за българските потребители сайта става почти безполезен.

Абсолютно съм съгласен с колегата!!!!!!
djglobe
Posts21
Member Since5 Mar 2014
Last Visit30 Mar 2018
Likes Given13
Likes Received12/6

#50 by nask07719 » Sat Jul 22, 2017 02:35

djglobe wrote:
EagleBG wrote: Както винаги истината е някъде по средата...

Абсолютно съм съгласен с колегата!!!!!!

Абсолютно съм съгласен с колегите.В България няма нито анкети нито клипове нито нищо от което да искараш дори и 1 цент :lol:
nask07719
Posts137
Member Since30 Nov 2012
Last Visit8 Dec 2023
Likes Given900
Likes Received181/67

#51 by rousserolle » Sat Jul 22, 2017 06:44

Аз английски знам, но новите промени не ме устройват, за да имам успеха, който имах досега. Разчитам вече единствено на Surveys, но там често те отрязват, ако си на възраст като мен. Ще гледам да достигна новия минимум от 10 $, да ги получа и вероятно ще зарежа този сайт, който беше един от любимите ми и в който съм нямала проблеми. Успех на всички оптимисти!
rousserolle
Posts15
Member Since22 Sep 2011
Last Visit19 Jul 2018
Likes Given2
Likes Received23/9

#52 by lubo666 » Sat Jul 22, 2017 08:08

Здравейте, имам 1.50 долара в акаунта си. Има ли начин да ги използвам за нещо?
Като цяло не съм много запознат със сайта, въпреки че съм регистриран отдавна. Кликах от време на време, тук-там по някое проучване и като се събере минимума ги дърпах. Но напоследък само се появяват промени във всичко и сайта не е това, което беше. Явно искат да се превърнат в друг тип сайт, насочен към потребители и най-вече партньори от големите, развити икономики. Тяхна работа, няма да страдам много :)). Та мога ли да използвам за нещо баланса си или ще си остане така? Благодаря
lubo666
Posts14
Member Since17 Jun 2011
Last Visit26 Jul 2017
Likes Given0
Likes Received4/1

#53 by Alcion » Sat Jul 22, 2017 10:21

По отношение на разплащателните процесори - след Пейпал избрах Payoneer, но преди да стане последната промяна в сайта, защото минимумът за теглене от Payoneer към банкова сметка е 50 долара. Тогава успях да ги събера набързо и нямаше проблем. Сега вече дърпам към Пейза, защото вече има опция да се тегли от Пейза към банкова сметка без значение на сумата. Таксата е 6 лева.
Alcion
Posts143
Member Since20 Jan 2013
Last Visit21 Nov 2020
Likes Given40
Likes Received167/54

#54 by KR58 » Sat Jul 22, 2017 12:18

При регистрация Payza иска ли банкови извлечения или от битови сметки,за да верифицира картата?
KR58
Posts11
Member Since9 Jun 2013
Last Visit3 Oct 2021
Likes Given0
Likes Received5/4

#55 by sesi123 » Sat Jul 22, 2017 17:28

Аз ще съм следващата която ще се откаже....ще изгоря с 9 $ абе скапана работа. Ще се регистрирам аз в сто сайта за да взема някакви кирливи пари.....нямам си друга работа. Задачи да решавам....хайде сиктер ClixSense утре кой знае каква друга глупост ще измислите. Писна ми да ме лъжат ...не ми е за пръв път да изям дървото.
Играят такива игрички...когато не ми платиха в ojooo.com блокираха ме да не мога да вляза във форума да пиша , че не плащат и лъжат и така продължават да лъжат хората.
sesi123
Posts1
Member Since11 Mar 2014
Last Visit21 Aug 2017
Likes Given0
Likes Received1/1

#56 by mikiriki22 » Sat Jul 22, 2017 17:28

tim4oc, не пиши глупости. Skrill също искат верификация на дебитните карти , не заблуждавай хората....
mikiriki22
Posts1
Member Since15 Oct 2012
Last Visit19 May 2020
Likes Given0
Likes Received0

#57 by margock » Sat Jul 22, 2017 17:29

Аз също ползвам Skrill. От тук си получавам парите без проблем, но по много нисък курс на долара. Сметката ми е в лева, за да не се налага два пъти да минавам през обмяна на валута. Верифицирах си акаунта с изпращане на сканирани документи, верефицирах си кредитната карта с превод на малка сума и всичко беше уж ОК. Щом дойде време да си тегля парите, се оказа, че не мога. Изпратих запитване защо и ми отговориха, че ще мога да тегля пари след като преведа от картата си поне веднъж сума на някой сайт за залагане. При създаване на акаунта изрично посочих, че няма да ползвам парите си за харазарт. Само че съвсем наскоро правилата се промениха. Сега ми се мъдрят едни 10 лв в Bet365, които дори не знам как да заложа, че да се приключи с тях. Но за съжаление още не мога да тегля пари от Skrill. Вече разбирам защо повечето потребители вдигнаха толкова шум като им отнеха правото да ползват PayPal. При тази ситуация каквото и да спечеля от тук не знам къде да го получа. Останалите процесори също не стават. Пробвах още два, но или не превеждат суми към български карти или превеждат по банкови сметки, но само големи суми. Това е моят опит, споделям го с вас, защото вероятно има и други в това положение. Извинявайте, ако съм досадила на потребителите.
margock
Posts2
Member Since24 Mar 2014
Last Visit23 Mar 2018
Likes Given0
Likes Received0

#58 by vipptc » Sat Jul 22, 2017 17:29

да пайза иска снимки на документ за самоличност и на някой за битова сметка
но иска снимки не сканирани копия снимки направени с фотоапарат или джиесем
за да ти одобрят профила
проблема на пайза и на всички други процесори за разплащане е че никой не работи с тях
само други птц сайтове и производни на тях
иначе казано парите ти си остават в нета може някой ден да почнат да ги признават
Аз лично с парите изкарани от кликсенсе и необукс като работеха с пейпал
си купувах от немския ибей и така от виртуални ставаха в стоки
а сега си стоят само виртуални
vipptc
Posts3
Member Since10 Jul 2010
Last Visit25 Jul 2017
Likes Given0
Likes Received0

#59 by buldan75 » Sat Jul 22, 2017 17:40

Аз пак ще изкажа мнение, че ClixSense изобщо не клони към затвяране, скамване или "умиране".

ОК, съгласен съм, че в създадената ситуация е много трудно от България да се правят парични средства, но защо не погледнете в това, което казва Jim (собственика на сайта)? Според него в момента се работи за увеличаване на офертите и задачите. Същеврменно в бъдеще ще има и други начини за печелене в този сайт.

В крайна сметка условието да сме активни веднъж на 90 дни остава, така че нека всеки си изкара едно, хубаво лято. Да отиде на море, почивка и т.н. След това да се впише в акаунта си и да види какво се случва тук.
Едва ли ще загуби много от времето си.

Колкото до разплащателните процеси - аз лично ползвам Payoneer повече от 3 години и съм много доволен от разплащателния процесор. Вадиш си картата и реално с нея можеш да си теглиш парите, както да пазаруваш в Amazon, eBay и много други, онлайн магазини.
buldan75
Posts2,736
Member Since26 Aug 2010
Last Visit17 Oct 2023
Likes Given1,638
Likes Received2,255/904

#60 by tim4oc » Sat Jul 22, 2017 23:11

mikiriki22 wrote: tim4oc, не пиши глупости. Skrill също искат верификация на дебитните карти , не заблуждавай хората....

спести си квалификациите за себе си..
естествено, че се верифицира дебитната карта с тестова транзакция.. Имах предвид, че Скрил не изисква верификация на профила с изпращане на копия на ID и битова сметка, за да можеш да си изтеглиш парите.
tim4oc
Posts24
Member Since17 Feb 2016
Last Visit2 Aug 2018
Likes Given0
Likes Received12/8
Return to 'Bulgarian' Forum     Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 11, 2023 10:15:41 PST