Posts | 19 |
Member Since | 26 Nov 2015 |
Last Visit | 17 Aug 2017 |
Likes Given | 2 |
Likes Received | 18/7 |
vipptc wrote:Не вярвах че кликсенсе може да умре
случвало се е с други птс сайтове
ама за кликсенсе и неубукс мислех че ще живеят вечно
ама е го на блокира ти пейпал сметката по свое усмотрение
с неясни и съмнителни доводи и бизнеса ти умира
За съжаление може да се каже че в нета съществуват
само пейпал и останали за пълнеж процесори за разплащане
поне аз съм регистриран в няколко колкото да имам виртуални пари в нета
обре че си изтеглих умрелите 8 долара изкарвани цяла година
Както се казва който се е преебал преебал който не следващия път !
mariola_kirkova wrote:Здравейте,
Искам да попитам следното: след като вече не се работи с PayPal по какъв начин ще става плащането и как мога да си взема парите.
EagleBG wrote:Както винаги истината е някъде по средата...
В ClixSense съм от повече от 3 години и абсолютно винаги са били свръх коректни и точни във всяко едно отношение.За всеки дребен проблем,който съм имал,реакцията на съпорта е била в рамките на 10-15мин.За смърт на сайта не може да се говори но от България става много трудно да се прави каквото и да е.
borodin4o,предполагам,че в Канада положението е доста по-оптимистично,но при нас оферти почти няма или ако ги има все по-рядко се плащат(което не е по вина на ClixSense).Последните дни направих 3 оферти,от които не ми се плати нито една...да кажа,че знам как се правят-имам над 18 000 направени задачи в ClixSense и 115 оферти.
Така че в случая да се говори за 'врели некипели" и "кисело грозде" е меко казано нелепо...за съжаление на този етап за българските потребители сайта става почти безполезен.
djglobe wrote:EagleBG wrote:Както винаги истината е някъде по средата...
В ClixSense съм от повече от 3 години и абсолютно винаги са били свръх коректни и точни във всяко едно отношение.За всеки дребен проблем,който съм имал,реакцията на съпорта е била в рамките на 10-15мин.За смърт на сайта не може да се говори но от България става много трудно да се прави каквото и да е.
borodin4o,предполагам,че в Канада положението е доста по-оптимистично,но при нас оферти почти няма или ако ги има все по-рядко се плащат(което не е по вина на ClixSense).Последните дни направих 3 оферти,от които не ми се плати нито една...да кажа,че знам как се правят-имам над 18 000 направени задачи в ClixSense и 115 оферти.
Така че в случая да се говори за 'врели некипели" и "кисело грозде" е меко казано нелепо...за съжаление на този етап за българските потребители сайта става почти безполезен.
Абсолютно съм съгласен с колегата!!!!!!
Posts | 2,736 |
Member Since | 26 Aug 2010 |
Last Visit | 17 Oct 2023 |
Likes Given | 1,638 |
Likes Received | 2,255/904 |
mikiriki22 wrote:tim4oc, не пиши глупости. Skrill също искат верификация на дебитните карти , не заблуждавай хората....