Posts | 23 |
Member Since | 12 Feb 2015 |
Last Visit | 1 Nov 2023 |
Likes Given | 1 |
Likes Received | 10/6 |
kodan wrote:Ха ха ха б итият си е бит е.. да не казвам какво. Който си е взел парите е бил късметлия, останалите духат Костадин
borodin4o wrote:kodan wrote:Ха ха ха б итият си е бит е.. да не казвам какво. Който си е взел парите е бил късметлия, останалите духат Костадин
Защо всички сте толкова сигурни, че сайта "залязва". Рекламите не са единствения начин за изкарване на пари тук! Трябва повече усърдие и търпение!!! Нищо не се получава даром, работиш - получаваш , не работиш - нищо не получаваш!!! И между другото сайта си работи с пълна сила без каквито и да било финасови затруднения. Последното го казвам от личен опит, защото аз лично всеки месец си получавам заработените пари. Успех на тези, които с упорство продължават да стоят и работят в сайта.
Emata wrote:Имате ли проблем като моя:
На 14,07,2017г. подадох заявка за теглене-6,64$, за да преваря изискването за теглене мин от 10$.
Днес видях, че са върнати в баланса на 18,07,17г..... Некоректно...и много гадно. Освен това имах премиум, нищо не ми е възстановено. Май дотук бях.