Posts | 54 |
Member Since | 18 Jun 2011 |
Last Visit | 28 Oct 2023 |
Likes Given | 67 |
Likes Received | 47/20 |
Posts | 2,736 |
Member Since | 26 Aug 2010 |
Last Visit | 17 Oct 2023 |
Likes Given | 1,638 |
Likes Received | 2,255/904 |
Alcion wrote:KR58 wrote:Педи можеше да се тегли от Pyaza с bank tansfer и таксата беше 6 лева,сега с тази такса 15 долара е доста неизгодно........Как стои въпроса с Скрил-към карта или в банкова сметка са по-малки таксите?
Прочети първа страница от тази тема. Всичко е описано подробно.
KR58 wrote:Alcion wrote:KR58 wrote:Педи можеше да се тегли от Pyaza с bank tansfer и таксата беше 6 лева,сега с тази такса 15 долара е доста неизгодно........Как стои въпроса с Скрил-към карта или в банкова сметка са по-малки таксите?
Прочети първа страница от тази тема. Всичко е описано подробно.
Прочела съм я,но там информацията е от Февруари,а нещата се менят-доказателство е промяната за банков трансфер при Пейза!!!!Питам как са нещата сега,ако някой е теглил тези дни,за да си изтегля парите от тук и зелените и да приключвам с сайтовете за реклами!
KR58 wrote:Аз също ползвам Скрил и не съм им давал копие от лична карта. Само си свързах (потвърдих) Visa картата и почнах да тегля. Потвърждението (верификация) стана бързо, ако имаш интернет банкиране, в същия ден ще стане. Следвай стъпките на Скрил, беше лесно.Писах на Пейза и за България в момента ситуацията е следната:може да се теглят пари само чрез опцията Bank Wire -таксата е 15 долара или в биткойни.Ако сметката е в лева трябва първо да се обменят чрез Exchanger и след това срещу 15 долара да се преведат към сметката..........Доста неизгодна излиза Пейза за България
((
Вкарах си картата в Скрил,но вече 3-ти ден не са изтеглили сума и не са ми валидирали сметката,а след това трябва и личната карта да им пратя.... -колко време е отнемала при вас тази процедура?
KR58 wrote:След 2 седмици борба с Скрил за верификация и 6 дена чакане най-после днес си получих парите
Кореспонденцията с тях е изключително бавна-искат снимка,а не скенирана лична карта,селфи с личната карта,3-те цифри на дебитната карта,платени сметки(какво значение има за тях адреса не мога да разбера).........Според мен не е редно да искат толкова лична информация,но им я дадох,за да си изтегля парите.............С Payza и Paypal не съм имала такива проблеми,но важното е ,че все пак успях
ganiva wrote:Хора, кажете ми как си теглите парите от Пейза? Близо месец се опитвам да си изтегля парите оттам. Разбрах, че не става с Bank Transfer. Опитах с Bank Wire, но като си вкарам данните и избера опция в евро, ми излиза надпис The bank account you have attempted to add already exists in the system. Please contact Customer Support for further instructions. Свързах се със съпорта им, но явно нещо не се разбрахме и пак не мога да тегля. Моля за по-подробно разяснение. Благодаря предварително.
Posts | 370 |
Member Since | 28 Apr 2011 |
Last Visit | 27 Mar 2023 |
Likes Given | 1,401 |
Likes Received | 478/190 |
georgikatzarski wrote:Здравей ganiva, още преди време една приятелка ми разясни най-удачния вариант как да си прехвърлиш сума от Payza например към Paypal или към които и да е друг процесор. Именно за това са сайтовете за Money exchange (размяна на конкретна сума от един процесор към друг).
След като ти прочетох запитването се реших час сега да направя и аз тази процедура. Използвах сайта Changex.com, избрах менюто Exchange->Exchange from-избираш Payza->Exchange to избираш PayPal. Минималната сума за трансфер е $5.00 и такса за трансфера-4.6 %
Например за $30 получаваш $22.35 ($7.65 такса). След това избираш бутона Exchange->Трябва след това да потвърдиш с е-мейл и парола в Payza, че трансферираш към сайта. След това си правиш регистрация за да довършиш процедурата (активираш си профила чрез потврждаващ линк в пощата). Процедурата за трансфер на сумата отнема от 2 до 4 работни дни.
ganiva wrote:georgikatzarski wrote:Здравей ganiva, още преди време една приятелка ми разясни най-удачния вариант как да си прехвърлиш сума от Payza например към Paypal или към които и да е друг процесор. Именно за това са сайтовете за Money exchange (размяна на конкретна сума от един процесор към друг).
След като ти прочетох запитването се реших час сега да направя и аз тази процедура. Използвах сайта Changex.com, избрах менюто Exchange->Exchange from-избираш Payza->Exchange to избираш PayPal. Минималната сума за трансфер е $5.00 и такса за трансфера-4.6 %
Например за $30 получаваш $22.35 ($7.65 такса). След това избираш бутона Exchange->Трябва след това да потвърдиш с е-мейл и парола в Payza, че трансферираш към сайта. След това си правиш регистрация за да довършиш процедурата (активираш си профила чрез потврждаващ линк в пощата). Процедурата за трансфер на сумата отнема от 2 до 4 работни дни.
Здравей! Много ти благодаря за поста. Ще пробвам това, което ми каза, че ми писна от тия от Пейза. Ще пиша дали се е получило.
Posts | 370 |
Member Since | 28 Apr 2011 |
Last Visit | 27 Mar 2023 |
Likes Given | 1,401 |
Likes Received | 478/190 |