Please wait...
HomeForumInternationalBulgarianPayPal Account
Topic Rating:

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
PayPal Account

Locked

#1 by buldan75 » Fri Feb 10, 2017 16:15

В превод от Paypal account

Уважаеми потребители, това известие Ви го поднасям с разочарование, което идва дълбоко от моето сърце.
На 6-ти Февруари PayPal наложи запор на нашите финансови средства. Беше ми казано, че въз основа на новите изисквания бизнесът на ClixSense е в разрез с потребителските им условия и затова всички плащания от и към ClixSense посредством PayPal, биват прекратени.
Ние смятаме, че тези промени идват в следствие на онези PTC, HYIP, traffic exchanges и т.н сайтове, които допринесоха този бизнес да изглежда лошо за сметка на тези, които развиват успешно този вид дейност.

През последните дни проведох няколко телефонни разговора с PayPal, в които им доказах, че не е имало никакъв риск за бизнеса, в последните 7 години, от когато използваме услугите на PayPal. В крайна сметка това не бе взето предвид, въпреки всичките ни положени усилия.
Беше ми казано, че във Вторник, следобед или най-късно в Сряда сутринта, ще ми бъде даден окончателен отговор дали ще продължим да ползваме услугите на PayPal, поне за масовите плащания. Тази сутрин получих отговор, че не можем да продължим дори и този вид разплащания. Може би сте забелязали вече, че опцията за разплащания посредством PayPal вече не е налична в сайта.

И въпреки, че това ни ограничава много, не означава, че няма да ви бъде платено. Ако до момента сте използвали PayPal ви съветвам да преминете към Payoneer. Същите имат опция да изпратят парите ви директно към вашата банкова сметка или към тяхната дебитна карта. Съветваме ви да пробвате Tango Card или Paytoo, тъй като те също ви предлагат различни възможности.

Вече може да се разплаща и чрез Skrill, като в момента работим за връщането на Payza, като вариант.

Наясно сме, че случващото се е голяма крачка в посока назад, но в същото време се уповаваме и на поговорката, че това което не те убива, те прави по-силен.
ClixSense ще продължи да се развива и ще направим всичко възможно да получавате това, което сте имали винаги тук.

Благодарим ви за подкрепата и разбирането!
Jim Grago
buldan75
Posts2,736
Member Since26 Aug 2010
Last Visit17 Oct 2023
Likes Given1,638
Likes Received2,255/904

#2 by buldan75 » Fri Feb 10, 2017 16:17

Темата е отворена за разисквания, предложения и всички евентуални последствия от затварянето на PayPal.
buldan75
Posts2,736
Member Since26 Aug 2010
Last Visit17 Oct 2023
Likes Given1,638
Likes Received2,255/904

#3 by vondy » Fri Feb 10, 2017 16:32

Смятам, че Clixsense не трябва да се отказва и да продължи да говори с PayPal! И Buxp имаше този проблем близо 2-3 месеца, но не се отказаха и накрая успяха да убедят че са изрядни! Но единственото условие което добавиха беше че трябва да си Верифициран за да ти пратят парите.
Ако премахнат PayPal определено ще има доста отказали се, и най-вероятно и аз ще бъда една от тях. Няма смисъл в България да продължаваме след като нямаме никакви задачи и оферти. А другите опции за разплащане не ми се струват никак изгодни, а даже напротив - няма никакъв смисъл в предвид таксите и условията им - като например да си изтеглил пари от картата и тогава може да си изпратиш пари в размер 2 или 3 пъти в повече от това което си вложил .....
vondy
Posts60
Member Since18 Aug 2012
Last Visit26 Sep 2023
Likes Given3
Likes Received104/35

#4 by didkocska » Fri Feb 10, 2017 22:46

Интересно ми е как все на Clixsense се случва нещо. То не бяха хакерски атаки, а сега и това! Как в зеления сайт всичко е наред с пейпал и с всичко. Някой се опитва да подлее вода на бизнеса му 100%!
Според мен Джим не трябва да се отказва, а още по настоятелно да се бори срещу тази забрана.
Не може едва ли не с два, три, пет разговора да спреш да се бориш за бизнеса си.
didkocska
Posts420
Member Since22 Jul 2012
Last Visit27 Nov 2023
Likes Given521
Likes Received439/192

#5 by dekata16 » Sat Feb 11, 2017 02:18

Привет на всички! От няколко дни следя всичко случващо се след отказа на пейпал .Всички мнения свързани с това ,и си мисля,че всеки си е в правото да направи това,което е най-добро за него.Аз например,съм свикнал да се боря докрай,и докато не го видя тоя край,продължавам напред и нагоре.Но пак казвам /мое мнение/. Дано всичко постигнато за тези години от Clixsense не е напразно! :thumbup: :thumbup: :thumbup: :clixsense: :thumbup:
dekata16
Posts471
Member Since20 Mar 2011
Last Visit7 Sep 2022
Likes Given484
Likes Received456/181

#6 by pl92 » Sat Feb 11, 2017 02:21

dekata16 wrote: Привет на всички! От няколко дни следя всичко случващо се след отказа на пейпал .Всички мнения свързани с това ,и си мисля,че всеки си е в правото да направи това,което е най-добро за него.Аз например,съм свикнал да се боря докрай,и докато не го видя тоя край,продължавам напред и нагоре.Но пак казвам /мое мнение/. Дано всичко постигнато за тези години от Clixsense не е напразно! :thumbup: :thumbup: :thumbup: :clixsense: :thumbup:
Заставам зад спонсора си dekata 16 .Винаги е бил лоялен като :clixsense: .Имайте малко повече вяра :thumbup:
pl92
Posts77
Member Since22 Nov 2012
Last Visit19 Aug 2019
Likes Given186
Likes Received161/50

#7 by Tanj1956 » Sat Feb 11, 2017 05:04

Payza е добър вариант. В другите процесори нямам регистрация. Кога да очакваме Payza?
Tanj1956
Posts23
Member Since12 Feb 2015
Last Visit1 Nov 2023
Likes Given1
Likes Received10/6

#8 by krusev » Sat Feb 11, 2017 06:03

Отказа не е на Paypal !
Отказа е на Clixsense ,който не иска да се съгласи с изискванията на Пейпал!!!!
krusev
Posts13
Member Since26 Jul 2012
Last Visit7 Sep 2023
Likes Given1
Likes Received7/5

#9 by CashBG » Sat Feb 11, 2017 06:49

krusev wrote: Отказа не е на Paypal !
Отказа е на Clixsense ,който не иска да се съгласи с изискванията на Пейпал!!!!
Ето някои от изискванията, които Paypal са поискали да бъдат изпълнени от друг известен PTC сайт. Според мен не са толкова трудни за изпълнение, защо са се заинатили от кликсенс.

Paypal has issues with the way we are announcing our business, which means we can no longer announce ourselves as a revenue sharing network. We have to explicitly write that we are not a multi level marketing or get rich quick money scheme and have to repeat this in our FAQ.

Besides that we have to accept some extra security measures which are related to fees, chargebacks, disputes on PayPal itself.

And last but not least, they require us to run our site under the https:// protocol, which is in any case fair and will result in more security for you, but might take the most time to set up.
CashBG
Posts57
Member Since8 Sep 2013
Last Visit6 Jul 2023
Likes Given1
Likes Received21/12

#10 by NOK-S » Sat Feb 11, 2017 14:46

Става въпрос за Payoneer (разплащателен процесор като PayPal)
Разгледах целия сайт и не ми се стори никак лошо - дори много по-добре от PayPal, дори таксите им са малки. Когато се регистрирате се изисква само банкова сметка, като по този начин може директно да се прехвърлят парите. (Все още изпробвам последното твърдение).

Регистрирах се както трябва свързах и акаунта си в ClixSense, всичко е наред. Пробвах да изтегля пари от ClixSense, заявката е пусната вече. Макар, че минимум за теглене от ClixSense сега е $20, то интересно впечатление ми направи таксата - само $2 за $103.54, много по-малка от тази за теглене чрез PayPal - по случайност погледнaто, часове преди да се спре работа с PayPal.

Също така е описано, че Payoneer работят с България (български банки и в лева). В този ред, в акаунта на Payoneer като тръгнете да дърпате пари (макар, че няма нищо там сега) то веднага излиза, че за България минимум за прехвърляне от Payoneer към банковата сметка е $50.

В момента изчаквам парите от ClixSense да постъпят в Payoneer. След това ще ги наредя към банковата сметка и ще споделя какво се случва - какви такси има и за колко време са налични по банковата сметка.

Всичко ще се оправи, този, който напусне ClixSense сам ще се провали :) с мисли, че краййййй всичко свърши. Край няма да има, само някоя друга промяна :)

Поздрави.
NOK-S
Posts260
Member Since17 Feb 2012
Last Visit26 Aug 2023
Likes Given402
Likes Received131/79

#11 by buldan75 » Sat Feb 11, 2017 15:32

Не знам защо има хора, които искат да се откажат. Докато сайта е онлайн и има опция да си изтегля парите, то няма от какво да се притеснявам.

Съгласно съобщението, което излиза на главната страница днес, то Skrill Ще бъдат въведени като опция за разплащане през следващата седмица. С Payza също има развитие и те се очакват да бъдат въведени през следващата седмица.

PayPal са задържали средствата от акаунта на ClixSense за 180 дни, но не са блокирали акаунта.
Лично на мен ми се е случвало PayPal няколко пъти да ми задържат така парите, но при предоставяне на документи всичко се оправя и все още си използвам акаунта си без проблем там.

Много хора в момента сравняват ClixSense с Neobux и как видите ли зеления сайт няма проблем с PayPal, докато тук има.
Аз се регистрирах в един ден към Neobux и към ClixSense. Последните започнаха да използват много по-късно PayPal и затова техните проверки идват сега.
На Neobux акаунта също бе затварян няколко пъти от PayPal, но там се усетиха много бързо и направиха паралелни няколко PayPal акаунта, талка че ако един е в проверка, то те продължават да плащат през другите. Това не означава, че Neobux няма проблеми или няма да имат за в бъдеще. Въпроса е да се работи с PayPal.

ClixSense дават на потребителите си възможност да работят с не верифицирани PayPal акаунти и мисля, че от там е дошъл проблема, защото са им отворили много chargeback и диспути. Това е първото нещо, което ClixSense трябва да променят в бъдеще.

Не мисля, че Jim има намерение да се предава и да изостави работата си с PayPal, така че личното ми мнение, че ще видим скоро отново PayPal, като разплащателна опция в ClixSense.
buldan75
Posts2,736
Member Since26 Aug 2010
Last Visit17 Oct 2023
Likes Given1,638
Likes Received2,255/904

#12 by skurkaBux » Sun Feb 12, 2017 01:16

Здравейте!Аз пък не мога да разбера защо още някой сайтове не искат да проумеят Че за напред трябва да се работи само с БИТКОЙНИ,а не с тези измислени процесори от които постоянно страдаме и имаме проблеми.
Благодаря Ви!
skurkaBux
Posts8
Member Since13 Mar 2011
Last Visit2 Jun 2019
Likes Given2
Likes Received2/2

#13 by vondy » Sun Feb 12, 2017 01:17

Много е важно да разберем как се работи с другите разплащателни опции като Payonner, тъй като не разбирам много от английския, но някой ми беше казал че излизало много скъпо ... дано не е така! Очаквам отзиви, за които благодаря предварително :)
vondy
Posts60
Member Since18 Aug 2012
Last Visit26 Sep 2023
Likes Given3
Likes Received104/35

#14 by didkocska » Sun Feb 12, 2017 02:24

skurkaBux wrote: Здравейте!Аз пък не мога да разбера защо още някой сайтове не искат да проумеят Че за напред трябва да се работи само с БИТКОЙНИ,а не с тези измислени процесори от които постоянно страдаме и имаме проблеми.
Благодаря Ви!

Това за Биткойна няма как да стане при положение, че ЕДИН Биткойн = 1200-1300$. Сума която сама по себеси ще отблъсне много потребители.
didkocska
Posts420
Member Since22 Jul 2012
Last Visit27 Nov 2023
Likes Given521
Likes Received439/192

#15 by barrrakuda » Mon Feb 13, 2017 03:42

Когато прочетох съобщението и аз се почувствах, като залян с ледена вода :o, но мнението на Булдан, че е възможно връщането на РР след време, малко ме успокои. Така и така съм с членство, просто ще продължа да работя, но вече без много усилия.
За мен РР, вероятно е най-добрата опция. Вероятно бих пробвал и друга след много време, след като уточним други процесори, такси и др., т.е. най-добрата опция за БГ.
Така че, засега - търпение. Но, дано върнат РР! :thumbup:
barrrakuda
Posts24
Member Since30 Jun 2012
Last Visit20 Sep 2023
Likes Given43
Likes Received16/10

#16 by marsimmar » Mon Feb 13, 2017 05:21

Писах в чата на Фейсбук страницата на PayPal, но явно поддръжката на страницата не се води от големите клечки. От там ми отговориха, че много съжаляват за ситуацията в която сме, и единственото нещо, което можем да направим е да напишем по някоя добра дума за Clixsense към по-високите етажи на ръководството на PayPal. От друга страна реших да си направя профил в Skrill, но се оказа, че вече имам такъв и регистрирах само карта. Очаквам само да се появи Skrill-а и веднага ще направя теглене, след което ще напиша какви са таксите.
marsimmar
Posts64
Member Since21 Mar 2011
Last Visit2 Sep 2023
Likes Given54
Likes Received51/25

#17 by pepelyprah » Mon Feb 13, 2017 10:37

За съжаление, никъде не са писали че ще се опитат да възстановят PayPal, пишат за Payza, но за PayPal май са се отказали :( Откакто съм в тези PTC сайтове, в момента в който нямат Пайпал - губят доста и накрая сайта бавно умира и накрая изчезва без да плаща .... Все още имам надежда че ще се споразумеят с РР, макар че пак казвам не виждам никъде из сайта да пише че ще направят опит да си го върнат - дано греша! Предстой да видим какво ще стане ....
pepelyprah
Posts7
Member Since23 Oct 2013
Last Visit21 Nov 2018
Likes Given0
Likes Received6/4

#18 by Suffocation » Mon Feb 13, 2017 23:44

Опции освен PayPal за България, за мен са напълно безмислени. Надявам се тоз прЕател да направи всичко възможно и да оправи нещата.
Suffocation
Posts48
Member Since9 Jul 2015
Last Visit3 Feb 2018
Likes Given1
Likes Received16/11

#19 by maca59 » Tue Feb 14, 2017 21:59

Спечелих $0,10 отClixgrid :clixsense:
maca59
Posts17
Member Since31 Dec 2011
Last Visit3 Feb 2023
Likes Given0
Likes Received20/10

#20 by divergence » Wed Feb 15, 2017 16:15

Suffocation wrote: Опции освен PayPal за България, за мен са напълно безмислени. Надявам се тоз прЕател да направи всичко възможно и да оправи нещата.

Спасението е в Skrill ако я въведат, ще стане по-добре и от преди.
Като имаме на предвид, че я има и в сайт Нео....
divergence
Posts38
Member Since6 Jan 2013
Last Visit28 Sep 2019
Likes Given97
Likes Received59/21
Locked
Return to 'Bulgarian' Forum     Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 10, 2023 21:31:56 PST